Zadnje čase celo ugotavljam, da mi je težje ustajat ob 8h (k mam bolj ksno šolo), ku pa ob 6h (ko mam preduro)
Rabim 5 min da sploh pridem k sebi (če ne prej zaspim).

Vseeno, ali me čaka dober dan ali pa polno preizkušenj. Ne maram juter. A-a. Pa nikakršnih težkih debat. Tudi me ni treba preveč natančno opazovat, preden se spravim v kopalnico in se umijem in počešem. Potem pa že nakako gre.
Imam svetlo zeleno budilko, ki sem jo kupila pred kakšnimi 5 leti v Celem svetu(une trgovinice, ko so imele vse po 200 SIT-uf, kako jih pogrešam!), super dela, pa še čisto moja je in edino tisti "bi-bi-bi-bip" me zmeraj zbudi, telefon ponavadi prespim...[vanessa] napisal/-a:Kdo pa nima probleme s tem?!
!

Mimi_M napisal/-a:[vanessa] napisal/-a:Kdo pa nima probleme s tem?!
Jaz!
res, jaz sem izrazito jutranji tip človeka, tudi ko sem bila mlajša, nisem nikoli pretirano težko vstala iz postelje.
) grozno uro za vstat... Pa še to, če pomislim, da sem celo gimnazijo točno ob taki uri vstajala, ni tako grozno (malo pred šesto), ampak ko pa začne budilka prepevat (na srečo poskočen komad
) se pa tako hudujem nad življenjem, da ni res... Nekaj deset minut (včasih tudi le pet) sem še vsa zblojena in hodim čisto avtomatizirana po stanovanju, ampak se po moje vseeno kar dokaj hitro zbrihtam
.
.
Te pa sem resnično dolgo tečna