Nujno potrebujem - zdravstveni nasveti
Mene pa groza prime, ko grem k ortodontu, kr vedno ko grem k njemu, od njega pridem z razpokanimi, izsusenimi in krvavecimi ustncami. Pa se eno rano mi vedno nardi na ustnci, pa svinjsko pece.
Sej je zadnjic celo sestri reku, da bo treba valelin nabavit, kr se pacientom izsusijo ustnce. Aleluja no ! To prou boli.

govorim iz lastnih izkušenj, ker imam grozno občutljivo kožo na ustnicah, meni osebno so samo poslabšale stanje, so mi grozne...tudi nobena moja kolegica jih ne uporablja. sama sm bolj za naravno kozmetiko...sm iskala vazelin k bi mi odgovarju več let in labele so ble ene izmed slabših, ki sem jih poizkusila...
use labelle tud men čist zjebejo ustnce.Razn če je sila uporabm uno ta temno modro,čist obično.Drgač jst mam ful probleme z ustncami.In tud ustnimi kotički.Recimo če grem na kakšno pijačko s kolegico,pa pozabm vazelin doma,mam čez eno uro čist temno rdeče ustnce,grozn me začnejo pečt pa luščt.Tko da pol k pridm domov se morm namazat na debelo z bepanthenom,da mi umiri.ker to res tko groozn peče ne.
Drgač pa men najbolj odgovarja blisteks,un vazelin k ga tko počas stiskaš vn.Sam je tud men dražjimi.
Drgač pa men najbolj odgovarja blisteks,un vazelin k ga tko počas stiskaš vn.Sam je tud men dražjimi.
Nujno potrebujem - zdravstveni nasveti (ZT)
OTEČENA STOPALA
Imam problem z otečenimi stopali. Običajno se to pojavi popoldne, ko sem očitno že bolj utujena, ali pa po športni aktivnosti... Dejansko mi stopala otečejo in ne le da me malo bolijo, tudi na izgled je zelo moteče. Posebno poleti, ko nosim sandale oz. drugo bolj odprto obutev. Opažam pa tudi, da imam ko grem spat velikokrat mrzle noge- torej predvidevam, da z mojo prekrvavitvijo ni vse ok. Zanimivo pa je, da sem športnica (treniram). Ima kakšna podoben problem?
Hvala za odgovor!
Imam problem z otečenimi stopali. Običajno se to pojavi popoldne, ko sem očitno že bolj utujena, ali pa po športni aktivnosti... Dejansko mi stopala otečejo in ne le da me malo bolijo, tudi na izgled je zelo moteče. Posebno poleti, ko nosim sandale oz. drugo bolj odprto obutev. Opažam pa tudi, da imam ko grem spat velikokrat mrzle noge- torej predvidevam, da z mojo prekrvavitvijo ni vse ok. Zanimivo pa je, da sem športnica (treniram). Ima kakšna podoben problem?
Hvala za odgovor!
- *waterlily*
- Sramežljivka
-
- Cosmopolitanka
Baje ti zatečejo tudi če maš težave z ledvicami.
Meni dostikrat zatečejo po treningu oz. če mam ful zmatrane noge.
Jaz potem tako rešujem, da se uležem in noge dam v ``luft´´ in naslonim na steno (da se zamenja kri v nogah) in pa da pijem fitnes čaj za izločanje vode. Pa kakšna masaža mogoče pomaga.
Meni dostikrat zatečejo po treningu oz. če mam ful zmatrane noge.
Jaz potem tako rešujem, da se uležem in noge dam v ``luft´´ in naslonim na steno (da se zamenja kri v nogah) in pa da pijem fitnes čaj za izločanje vode. Pa kakšna masaža mogoče pomaga.
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Poletje
Tut KT naj bi lahko vplivale na zdrževanje vode v telesu..pa enim zatekajo noge
+ usega naštetega kr so ostale rekle..
Drgač mam pa jst ful velikat mrzle noge zvečer,skor ni dneva da neb mela..tko da si sam obujem štumfke da se pogrejem pa je pol nekak bolš..pa tut mene zanima s čim je to povezano..

Drgač mam pa jst ful velikat mrzle noge zvečer,skor ni dneva da neb mela..tko da si sam obujem štumfke da se pogrejem pa je pol nekak bolš..pa tut mene zanima s čim je to povezano..
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!