MilkyWay napisal/-a:moj frend je reku, da je pred dvemi leti žuru z njo...je reku, da take energije še ni vidu pr nobeni punci...da je res legendarno it z njo žurat...
FreakyGirl7 napisal/-a:ne bom rekla, da sanja grohar ni lepa, seveda da je .. smpak na tistih slikah od Lisce in Polzele je pa res katastrofa. Ne zdi se mi profesionalna, prej amaterska
Če se ne motim, je to tema o Nini in ne o Sanji.
če še nisi opazila, da smo na prejšnjih straneh delali razliko med njima
MilkyWay napisal/-a:moj frend je reku, da je pred dvemi leti žuru z njo...je reku, da take energije še ni vidu pr nobeni punci...da je res legendarno it z njo žurat...
anahirbd napisal/-a:drugač pa glede te energije -------> mislim, da tvoj kolega še ni spoznal take punce, za katero bi lahk dejansko trdil da ma preveč energije.
mislim pa, da ima pri 33 letih kar veliko izkušenj glede tega...in da je spoznal kar veliko punc...če pa jih on ni, nevem kdo bi jih lahko
me zanima odkod ta energija
ja mene tudi..sploh ko je tako suhcena..
Koka.. Sej kdaj se ji vid..
Men je ona čudna, sploh mi ni všeč. Ne vem, kako je enim lahko lušna? Men je v faco k mops, te suhljate in majhne postave ji pa tut ne zavidam. Pa noge na x..
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!