Varanje
- meLchiiika
- Sramežljivka
leoncinha napisal/-a:Sej če si z nekom v intimnem odnosu ne pomeni da si kr zaljubljen vanj (al pa da se boš).
Glede na varanje pa: če me bo moj fant varal al pa ne...na to jst ne morem vplivat. Če se bo on odloču da bo to naredu, bo pač naredu. Kaj čmo?
Ja zdaj tak na izi rečeš,kaj češ,če te bo varal. Ko se boš pa enkrat zares zaljubila, boš drgač razmišljala. Pa,da ne bomo kje tvoje jamranje poslušali tu gor,če te bo fant prizadel.

leoncinha napisal/-a:Ampak res- kaj lahko ti narediš da lahko preprečiš da bi te tip prevaral?
V bistvu neke prave formule ni...
Vsekakor moraš pa:
*se veliko pogovarjat z njim - o vsem
*ne biti obsedeno ljubosumna
*ne pritiskati nanj
*pustiti mu dovolj svobode (ampak ne toliko, da bi mu pokazala, da imata odprto zvezo

*pokazati, da mu zaupaš
In verjetno še mnogo, ampak kot sem že rekla... Garancije za to nimaš. Tip te lahko prevara tudi če med vama štima sto na uro

leoncinha napisal/-a:That's my point!
Ni garancije...
Ah... Če pa zaradi tega ne verjameš v to, da ni garancije, da te ne prevara, potem si pa res obsojena (govorim v nedoločniku) na samsko življenje oz. na svoje f**k prijatelje. Vendar ti tudi to lahko slej, ko prej presede.
Naj še dodam, da garancije nimaš tudi v primeru, da te NE prevara. Kot smo že nekajkrat napisale - ljubezen je pač tveganje.
P.S.: še tole dodajam tistemu svojemu spisku o tem kaj lahko narediš, da te tip ne bo prevaral:
*nikakor mu ne smeš pet komada od Sanje Grohar: Varaj me, varaj

Trenutno se strinjam: res mi je samsko življenje bolj pisano na kožo(trenutno!). Kr če bi zdle bla v zvezi, bi svojega partnerja zlo prizadela. Zato pa sem samksa, ker mi tko ugaja.
Loh se pa zgodi da bom nekoč le srečala nekoga ki mi bo kos in mi bo obrnu lajf v drugo smer... Mogoče bom pa nekoč mela resno zvezo, ki jo bom hotla ohranit za vedno...
Loh se pa zgodi da bom nekoč le srečala nekoga ki mi bo kos in mi bo obrnu lajf v drugo smer... Mogoče bom pa nekoč mela resno zvezo, ki jo bom hotla ohranit za vedno...
leoncinha napisal/-a:Trenutno se strinjam: res mi je samsko življenje bolj pisano na kožo(trenutno!). Kr če bi zdle bla v zvezi, bi svojega partnerja zlo prizadela. Zato pa sem samksa, ker mi tko ugaja.
True - in dokler ti sede, naj ti samsko življenje sede

ena pač napisal/-a:leoncinha napisal/-a:Sej če si z nekom v intimnem odnosu ne pomeni da si kr zaljubljen vanj (al pa da se boš).
Glede na varanje pa: če me bo moj fant varal al pa ne...na to jst ne morem vplivat. Če se bo on odloču da bo to naredu, bo pač naredu. Kaj čmo?
Ja zdaj tak na izi rečeš,kaj češ,če te bo varal. Ko se boš pa enkrat zares zaljubila, boš drgač razmišljala. Pa,da ne bomo kje tvoje jamranje poslušali tu gor,če te bo fant prizadel.
Se strinjam!
Kaj čmo če te bo prevaral? Hjao, ta je pač bedna. Učitno še nisi bila zares zaljubljena.