men se pa zdi da se je Marko mal spremenu .. nevem no..prej ko je bil še na strani gospodarjeu se je delu pred podložniki kokr da je neki več pa to .. haha..zdej pa ga je njega to doletel jess
^^js mislm, da se on ful vživi v tisto situacijo v katero je postavljen in pol zna mal pretiravat čeprav mislm, da podložnikom tud ni nč tazga reku, sam oni so bli pač živčni, ker so bli u slabšem delu in občutljivi na vsako izjavo, sploh ukazovalno, in pol, da jim še Marko kej reče, ja ni slabšga za ego.
Točno tko! Taktiziranje na račun smiljenja vedno užge. Na tak način je zmagal tudi Andrej v Baru 1. Tip je bil totalno nezanimiv in dolgočasen, ampak bolj ko se slinil pred kamero, kako hudo mu je, bolj mu je rasla popularnost.
Eh jst sm upala da bo ta tedn Dada nominirana, ker bi jo res z veseljem poslala vn, mi je ratala obupna, čeprav mi je bla na začetku med boljšimi.
Ker pa je za izbirat med Sandijem in Damjano bi raj da ostane notr Damjana.
habibi7 napisal/-a:Eh jst sm upala da bo ta tedn Dada nominirana, ker bi jo res z veseljem poslala vn, mi je ratala obupna, čeprav mi je bla na začetku med boljšimi.
Ja men isto! Res mi je bla faca a začetku, zdej se je pa pač mal bolj "udomačila" in postala tipična primorska težačka.
Se mi zdi, da bo ta nova naloga precej bolj zanimiva, kot pa ta tovarna pudingov.
V soboto sem samo malo parkrat poskilila, pa mi ni blo zanimivo.
Med Sandijem in Damjano pa mi je cisto vseeno kdo gre ven.