Uffffff valda da ni. Ne more bit. Ker potem bi js matematiko tko gladko padla, da kr brezveze. Mislim da se za poskusno maturo nobene nevem kak ne pripravlja tko da mislim da sploh ni primerjave, glede na to da za tapravo maturo se pa dost bolj potrudiš in se tud dejansko kej naučiš.
^^ Čist res. Poskusna matura ni pokazatelj prave mature. Če se vsa še mal učiš, pišeš maturo boljš kot pa poskusno.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
mene me je kr zamorilo...na prvo mesto sm napisala španščino in pedagogiko, pa je pr obeh omejitev...pr španščini 28 več, pr pedagogiki 15 več...sej sm pričakovala omejitev pr obeh, ma sm useeno u skrbeh...me kr malo mori...kej pa če bom lih med unimi nesrečneži??
Ja, tudi pri nas, na spec. in reh. pedagogiki nas je(jih je) 25 preveč. In res upam, da ne bo visoka omejitev. Sej omejitev se določa glede na rezultate mature?
...če ljubezen nosiš v sebi...potem jo vedno tudi srečaš...
Ja recimo. Če jih npr. sprejemejo 50, pogledajo kolk ima petdeseti po vrsti (po točkah - od najboljšega do najslabšega) točk in na podlagi tistega potem določijo omejitev.
Zadnjič spremenil ^cherry^, dne 30. Mar. 2008 10:01, skupaj popravljeno 1 krat.