Klary napisal/-a:pa sej on je moj tip, sam sva še bolj na začetku. v bistvu je res tisto, kar sem si vedno želela in ga imam noro rada. v bistvu sva se včeraj doooolgo poljubljala, pritisnil se je ob mene in čutila sem kako trdega je imel. ko pa me je hotel pobožati še po prsih pa sem mu odmaknila roko. ne, nič ni bil vsiljiv, prej sem napačno napisala. zdaj pa se bojim, da se ne bo preveč ustrašil moje reakcije, ker je že tako kar sramežljiv. in če se bo, kako naj to popravim, ampak da bo še vedno izgledalo, da nisem lahka?
aaaaaaaa, moja next poteza: vogal, postelja, avto, karkoli
boljšega filinga pa ni kot trdota na/Ob/v/zraven mene, odkrito povedano
mene moj lahko šlata.no sicer da bi mi v lokalu šel za hlače ne, ampak tko "površinsko" pa lahko, zakaj pa ne.Doma me lohk pa šlata kukr če.
Kolegi....Khm, pri kolegih in tujih ljudeh me že v obup spravla če se med pogovorm z mano pogovarjajo z mojimi joški in me gledajo v joške.to je zame že ene vrste šlatanje in to mi gre na jetra.Lih dons je mogu sodelavc omenit neki glede dekoletja (sicer naj bi bil kompliment, ampak ne, jst tega na maram.in sem se neki na silo zasmejala in obrnla.
da me pa kdorkoli od tujcev šlata, to pa ne.Šlata in dotika se me lahko samo moj dec in noben drug.Drugim, v diskačih, so pa sankcionirani, že tko kot je julija rekla, obesim se na najboljgorilastega kolega.
No nazadnje, par mecev nazaj ko sm bla zunej, mi je en tip prav najedal.In slučajno ko sm šla na wc najdu samo in me začel kr neki šlatat pa morit in hvalabogu je šu za mano tud kolega na wc.in ker se un gnoj ni stra spravu in hotu kr na ženski wc z mano in moril, težil, jih je dubu.sicer ne na mojo pobudo niti željo, ampak mir je pol bil.še varostniki so ga ven vrgl ker so rekl da oni zalezovalcev s katerih nastanejo posiljevalci, ne podpirajo.