Big Brother 2008

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Odgovori
Uporabniški avatar
vrednagreha
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a vrednagreha »

Jaz sem se pa včeraj fullll nasmejala zraven. The best da je šla ven Tamara, ker se mi zdi, da ima kr psihične težave, tko da je boljše zanjo da je doma ali kjerkoli že.....
The best da so zmagali gospodarji,.....heheheh, kak se je Sebastijan pizdil....mu privoščim, da je še kak teden tam....se mu bo strgalo.....
pa the best da je šel Marko na drugo stran.......ker se je tle preveč nosil---ga je to doletelo....
ne fer je edin Eltype ker je ves teden govoril kako bi rad bil na drugi strani ko je pa dobil možnost je bil pa hinavsko tiho!Vn z njim....
Živim življenje.....
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a softTouch »

jest sm prov vesela,da je šla ta tečnoba ven,ker je blo na trenutke oddaja prov negledljiva zarad njenega dretja.za markota se mi ne zdi lih fer da so ga poslali nazaj,ampak men bi blo boljše,če bi recimo polovico gospodarjev poslali v slabši del,polovico podložnikov pa v boljši del hiše.zdej se bojo preveč oblikovale skupine in bo isto k pri baru 2
Uporabniški avatar
||MuCkAa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a ||MuCkAa »

ela85 napisal/-a:se mi je pa zasrala dada. pokazala je svoj pravi obraz. ne vem točno, kaj je žanin rekla (nekaj v smislu, da ni fer, da gre marko), dada pa takoj zraven, da je to igra, da so se odločili, bla bla bla.... :x če bi bil izbran sandi ali ona, bi bila situacija obratna.

Tocno tako. Meni tudi :tot:
Pa nisem Markov fan, ne smili se mi, ne nic.
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything

I''ll do it all over again...
love18
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a love18 »

gospodarji so res hinauci..če bi bli fer bi markota prc izločl iz skupine..pa marcelo je tak hinauc! ku usi mislite d je bla fer igra! kaj pa mislite da ga je sara tuk doug gledal u učke predn je zbrala??? valda da je z učkam šaru kjro roko nej zbere!! in na koncu ko sta žanin pa marko ostala je žanin pokazu z učkam..kr je sama pol povedala...nism lih dobr slišala...kr je učeri tuk štekal na neti..in je kazal podložnike slišal so se pa gospodarji..tku d nisem bla lih pozorna..je pa neki u takm smisli povedala..pa smejal so se zraun..
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objava Napisal/-a no angel »

vrednagreha napisal/-a:
no angel napisal/-a:Js bi rajš vidla, da bi šla kakšna Sara k podložnikom, mi ni čist nč simpatična. Drugač mi je pa Dejan kr okej, tak smešn mi je, isto Naske, dans sm slučajno mal gledla oddajo in sm se tk nasmejala ko je bil on tarča. :lach: Bi privoščla podložnikom da bi si izborili tabolši del, sam ne razumem zakaj je za njih metala Tamara ... itak je 3/4 zgrešila, brezveze.

Zakaj Sara...men je pa lih ona najbolj luštna in simpatična...Janine bi lahk šla prostovoljno, glede na to da skoz poudarja da se z gospodarji ne razume najbolje.....

Men je pa zoprna, ker ma skoz takšn antipatičn izraz na faci. Mi je pa Jeanine (al kak se že napiše) tud glupa, js sploh ne vem po kakšnih kriterijih je ona not pršla? Ker je res čist brezvezna.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
*sanja*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *sanja* »

Ne vem kaj se ene tok razburjate, k so Markota nazaj poslal... Če bi se pa včeri skupine zamenjale, pa bi mogl u bistvu izbirat, kdo gre h gospodarjem, bi se pa vsem zdela ta igrca k so se jo šli fer. Ne vem no, sej ni zdj on za skos podložnik... če bojo dobr delal, se bo že nasledn tedn zamenjal...
Picaboo
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Picaboo »

anahirbd
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: štajerska
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a anahirbd »

Sam najbolj smešno je pa blo včeraj, ko je Marko šel v spovednico namesto čez ograjo k podložnikom. :D :D :D
Uporabniški avatar
Lara
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Lara »

^saj ni mogel vedet, kje naj gre, bogi revez!Meni se je prav zasmilil. Pa s tisto frizuro, bogi....Itak nima spodobnega doma oz. doma nasploh, zdaj pa še tu mora bit na tagrdi strani... :(
Ampak mislim, da če ne bi šel med podložnike, bi bil od gospodarjev sigurno nominiran, ker pač ni lih del skupine tako kot ostali in bi itak šel v petek ven. Zdaj pa upam, da ne bo nominiram, oni podložniki imajo itak med sabo neke bruke, pa upam, da se bojo tako tudi nominirali.
A danes so že nominacije ali kako?
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

ma dej ko sm vidla markota in njegovo novo frizuro, sm se začela kar smejat...ma dej no kdo je bil tak "mojster", da ga je tko polepšal? užas...

sicr pa...igra je igra...marko je pač mogu it na drugo stran, ker se je igra tko razpletla...usak je mel to možnost, da gre na drugo stran...v igri so določili njega in kaj češ...
sicer pa sebastjan...na začetku sm mela tako dobro mnenje od njega, zdej pa use obrtano...mislim njega je samo ljubosumje!! kej se res hoče samo kregat tam notr??
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objava Napisal/-a moi T »

no angel napisal/-a:Men je pa zoprna, ker ma skoz takšn antipatičn izraz na faci. Mi je pa Jeanine (al kak se že napiše) tud glupa, js sploh ne vem po kakšnih kriterijih je ona not pršla? Ker je res čist brezvezna.

Kr neki, to ni noben argument, zakaj naj bi bila Sara zoprna?!
Just dance and everything it´s gonna be ok!
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

^^doro no...usak ma svoje razloge..meni na primer je bla na začetku sara ful antipatična, ker se je predstavlja tko kurbirsko...rekla je, da je orgazmična, da je nevem kej oh in sploh...zdej pa je prav drugačna...
***Ally***
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a ***Ally*** »

^^ mhm, meni se je tudi na začetku zdela ko da je prišla samo tipe lovit...zdaj pa mi je ql
Houd de wereld tegen
Uporabniški avatar
barby*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a barby* »

||MuCkAa napisal/-a:
ela85 napisal/-a:se mi je pa zasrala dada. pokazala je svoj pravi obraz. ne vem točno, kaj je žanin rekla (nekaj v smislu, da ni fer, da gre marko), dada pa takoj zraven, da je to igra, da so se odločili, bla bla bla.... :x če bi bil izbran sandi ali ona, bi bila situacija obratna.

Tocno tako. Meni tudi :tot:
Pa nisem Markov fan, ne smili se mi, ne nic.

meni isto, pa tudi nisem Markova fanica. Igra gor al dol, lahko bi se kdo žrtvoval, pa še veliko točk bi dobil pri gledalcih.
Self-respect is the fruit of discipline; the sense of dignity grows with the ability to say no to oneself.
A. J. Heschel
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objava Napisal/-a no angel »

Hja, ljudje sodijo druge še po velik bolj banalnih kriterijih kot je ta, po kterem se men sara zdi zoprna. :wink: Sicer je pa pač tak, da se nam določeni ljudje že na pogled zdijo antipatični - vsaj men, pa brez slabe vesti to priznam. :lach: Men sta trenutno najbolj kul Dejan pa Naske, pa tud Damjana mi ni tk slaba, gospodarji so mi pa že počas vsi smotani ratal. Jim ne bi škodlo da še oni kakšn tedn preživijo kot podložniki, da jim ne bo luksuz preveč v glavo stopu. :lach:
Zadnjič spremenil no angel, dne 29. Mar. 2008 17:57, skupaj popravljeno 2 krat.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
Odgovori