Big Brother 2008

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Odgovori
mily
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a mily »

Tut men je bil Sandi včeri čist čudn. jst ne štekam no, a oni pravzaprav lahko devajo hrano podložnikom, ampak je nočejo? In jih gledajo kako jamrajo kako so lačni in jejo samo kruh. Mislim adijo no!

Za tale puding pa je edina logična stvar, da se pokvar. Se je ja tri dni tam pacal. Pa skos so dodajal toplega zraven, da se niti ohladit ni mogu. Mislim, tlele je pa BB mal kiksnu. Res blesava naloga.
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

Komaj čakam, danes, da bomo videli, kaj se bo zgodilo. Upam, da se bodo zamenjali, ker Sandi in Marko mislita, da bosta kar skoz v luksuzu
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Uporabniški avatar
FreakyGirl7
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: somewhere...

Neprebrana objava Napisal/-a FreakyGirl7 »

js trenutno nimam še favorita, sam bi blo dobr če bi Marko zmagal ali pa ElTyb. Hja...men pa gre use skupi mal na živce, kr mi, Slovenci se obnašamo, kokr da nimamo svoje glave za razmišljanje in dobišlije. To sm napisala zato, kr italjani so mel isto. Js sm gledala in je blo 10000x bolše kot to. Tko in tko je že znano, da italjani znajo nardit šou .. mi pa pač ne. :?
Uporabniški avatar
bibba
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a bibba »

gregalina napisal/-a:Ma ja, to je pa še bolj bedno..da bo spet Osenarca vodla :roll: Men je totalno antipatična. Upam, da se je vsej kej lepše naučila govort (za voditeljico).

Mislm da se ta pač ni naučila lepše vodit. Jst sm po pol ure gledanja postala totalno živčna od njena dretja in neumnega smeha in nekih bednih vzdihljajev :? pač raje poslušam zrneca pa bizovičarja k pa to kuro
Uporabniški avatar
||MuCkAa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a ||MuCkAa »

FreakyGirl7 napisal/-a:js trenutno nimam še favorita, sam bi blo dobr če bi Marko zmagal ali pa ElTyb. Hja...men pa gre use skupi mal na živce, kr mi, Slovenci se obnašamo, kokr da nimamo svoje glave za razmišljanje in dobišlije. To sm napisala zato, kr italjani so mel isto. Js sm gledala in je blo 10000x bolše kot to. Tko in tko je že znano, da italjani znajo nardit šou .. mi pa pač ne. :?

Ne vem kaj novega bi si lahko zmislili, glede na to, da je to licencna oddaja? :gruebel:
Mogoce ti je bilo tam boljse zato, ker je bilo prvic in toliko zanimivejse ;)
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything

I''ll do it all over again...
Uporabniški avatar
star7
Debatorica
Debatorica
Kraj: tam, kjer so zvezde

Neprebrana objava Napisal/-a star7 »

mene res zanima danasnji razplet, sploh kdo gre vn..js upam da gre tamara ceprav zdj ko sm malo brala tle po forumu je nekdo pametno reku, da lahk da je tui narjeno, kr lahk da cejo vidt kaj se bo se razpletlo med tamaro pa dejanom..uglavnm..vseeno cem da gre ona vn :evil:
zanima me tui glede menjave bajte..mislim delaa..ma za 1x bi se rada da bi blo tkoo kot je trenutno..tko razdeljeni na del..newm no :)
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objava Napisal/-a moi T »

^^^Se čisto strinjam! Oddaja je licenčna, tko da... Joj, ku mi gre na živce to, da eni pišejo: Ja Slovenci to pa to... :roll: Mislm, ne morš tko posploševat nooo! Pa odseli se u Italijo, če so oni tko oh in sploh, al pa ne glej, če je vse tko bedno pr nas :roll: . Takih izjav res ne štekam! Ne vem, kaj se en folk sili gledat, če mu gre vse na živce: Osenarca, tekmovalci, naloge... Meni, če je kej tko bedno, ne gledam!

Drgač pa bojo po moje kej nardili z unmi pudingi, zato jih pa stavijo u hladilnike (al majo ful kratk rok uporabnosti?).

Ste vidli Marka, skinheada? :lach:

Upam, da gre dns vn Tamara...
Just dance and everything it´s gonna be ok!
slivica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a slivica »

Kak je Marko hecen s to novo frizuro. :D
Po eni strani bi privoscila Tamari, da gre danes ven, ampak potem ne bo vec kreganja, ki je vsaj ena izmed malo zanimivih stvari v BB. Moj filing je, da gre domov Tjasa.
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

Umm, zakaj se je pa sam do polovice pobril? mi zgleda k en ata iz risanke, pa se ne spomnm naslova risanke :D Drgač pa ... na posnetku, ko ga brijejo in je brez očal, je pa kr fletn no ... na čudn način, ampak dobr :P
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

^^ata smrk :D pr smrkcih :D
sicr pa js bi rada vidla, da gre tamara vn, ma pole ne bi blo več kreganja...k ona pa res zna začet prepir...
shiva*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a shiva* »

Jaz ne prenesem Markota. Pa gledam kar pogosto. Ne zato ker je brezdomec, amapk ker nič ne deli in zaradi njegove GOVORICE!!. Samo to slišiš med besedami ammm, aaaa, ammm - medmeti :? :?
I walk these roads with grace
And I'll wave with you behind me
With a new smile on my face
Cause I'm walking in new shoes now
I got a new song to sing!
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

MilkyWay napisal/-a:^^ata smrk :D pr smrkcih :D
sicr pa js bi rada vidla, da gre tamara vn, ma pole ne bi blo več kreganja...k ona pa res zna začet prepir...

Ne ne, en drug, pa še očala ma .. no ja, sej ni važn :D
In ja, Tamara je grozna, kr prtegnla bi jo :evil:
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

^^baltazaaaar :D lol dej fleša me...konc OT z moje strani :)
dns ne bom gledla BB...najverjetneje...pa mi dejte malo poročat kej dogaja :)
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Jaaaa, baltazar :rofl:
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objava Napisal/-a moi T »

Nina je pa dns luškana, bolj mladostna kot ponavadi :).
Just dance and everything it´s gonna be ok!
Odgovori