Prison break
http://justjared.buzznet.com/2008/03/27/sarah-wayne-callies-back-from-the-dead/
To pa je dobra novica.
Upajmo, da res pride nazaj.
To pa je dobra novica.

To je menda najbolj bedna ideja.. celo za serijo, ki od druge polovice 2. sezone dalje dobesedno plava v bednih idejah.
Mislim, da je PB postal še en primer, kaj se zgodi, ko ustvarjalcem začne idej zmanjkovat. Pa ko bi blo tak lahko že od vsega začetka pustit odprto kaj se je zgodilo z njo. Te je nazaj pripeljat sploh ne bi bilo frke ... tak pa.. eh škoda vseh nadaljnih komentarjev

Mislim, da je PB postal še en primer, kaj se zgodi, ko ustvarjalcem začne idej zmanjkovat. Pa ko bi blo tak lahko že od vsega začetka pustit odprto kaj se je zgodilo z njo. Te je nazaj pripeljat sploh ne bi bilo frke ... tak pa.. eh škoda vseh nadaljnih komentarjev

-
- Cosmopsiho
..Evelyn.. napisal/-a:Eh bedno, da se Sara vrne.. nmorejo kr odsekat njeno glavo pol pa kr nazaj pride
Sej se glavo ni tak dost vidl, da bi lohk za zihr reku, da je bla to Sara

Js pa hočem da se vrne. K sta z Michaelom tak kjut par.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Js sem se kr zaljublja v njuno ljubezensko zgodbo in mi je blo ful hudo k naj bi ona umrla
.Sem pa tudi js sumla da ni umrla, ker tam nekje proti koncu so se Mahone in uni ribič (sem pozabla kako se kliče) neki tko čudno pogovarjala o njej.
Uff, komi čakam september
!!

Uff, komi čakam september

I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
Evo končno sem pogledala še 3. sezono in moram rečt, da sem kar malce razočarana. Sploh ni blo tistih "waaw" efektov, ki so jih znali povzročit v prvi in drugi sezoni. Men so bile nekatere scene tako dolgočasne, da sem kar naprej prevrtela. In kljub temu nisem imela feelinga, da sem izgubila nit zgodbe.
Vse osebe so bile nekako preveč pasivne. Kar vseeno ti je bilo, če je kdo umrl. Pa T-Baga so čist premalo kazali, kar se blo čist nenavadno
Pa tud Michael ni imel več ne vem kakšnih bistroumnih idej. Recimo v prvih dveh sezonah me je tip čist prepričal, da je nek genij. Tokrat pa so bile njegove ideje čist preveč plehke in neizvirne.
Upam, da bo nadaljevanje kej boljše. Sploh zato, ker Sara pride nazaj. Ona in njena prisotnost v zgodbi nekako popestrita zadevo.
Vse osebe so bile nekako preveč pasivne. Kar vseeno ti je bilo, če je kdo umrl. Pa T-Baga so čist premalo kazali, kar se blo čist nenavadno

Pa tud Michael ni imel več ne vem kakšnih bistroumnih idej. Recimo v prvih dveh sezonah me je tip čist prepričal, da je nek genij. Tokrat pa so bile njegove ideje čist preveč plehke in neizvirne.
Upam, da bo nadaljevanje kej boljše. Sploh zato, ker Sara pride nazaj. Ona in njena prisotnost v zgodbi nekako popestrita zadevo.