Victoria's secret

Novosti, trendi...
Odgovori
Uporabniški avatar
FreakyGirl7
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: somewhere...

Neprebrana objava Napisal/-a FreakyGirl7 »

kok smo samoušečni .. :lol:
Uporabniški avatar
_lilja_
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a _lilja_ »

ja jz mam velik stvari od victoria's secret :D
ful dobr :D
nism pa nikol prek neta kupovala :)
tally weijl
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: maribor

Neprebrana objava Napisal/-a tally weijl »

samo samozavestna sem :) ni to dobro za žensko :D
Miss Dior
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Okolica MS

Neprebrana objava Napisal/-a Miss Dior »

Mene zanima kje bi si lahko kupila stvari od victorie secret? Kje naročujete preko neta ali kje? hvala
¤crystal¤
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a ¤crystal¤ »

Jst mam ene par stvari in so zlo fajn. Sem pa kupila, ko sem bla v NY, ne prek neta.
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objava Napisal/-a no angel »

Js sm si tud kupla ene par stvari ko sm bla zdle v NY, ampak sm bla ful razocarana nad Victoria's Secret! Na netu majo tok fajnih stvari, pridem pa tam v trgovino, pa same neke cudne gate, kopalk sploh niso mel ko majo na netu ful lepe, pizam ful mal pa se to redkoktera da bi bla res tist vau, modrci vsi neki cudni, vidla sm pa sicer 2 ful lepi spalni srajci, ampak sta mi bli se XS prevlki. :( Potem sm si sam kupla trojne gate, pa ene za sestricno, pa ene hlace za spat, itak sm pa vse te stvari kupla bolj kot ne sam zato, da sm dobla tiste fajne vrecke. :D Ker mi nobena stvar ni bla res tist neki posebnga, mam se vseen velik rajs Benetton spodnje perilo. :lach: Aja, bla sm pa v dveh razlicnih trgovinah, ko sm bla v prvi, ni bla neki ful vlka, pa sm upala da bom v drugi, ki je pa bla pa precej vecja, kej vec nasla, ampak ni blo nc bols.

Pa mal mi je slo ze na zivce, ko na blagajni vedno sprasujejo "was anyone helping you today" :lach:.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
Rhea
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Frigate Bay

Neprebrana objava Napisal/-a Rhea »

no angel napisal/-a:Pa mal mi je slo ze na zivce, ko na blagajni vedno sprasujejo "was anyone helping you today" :lach:.

To te sprasujejo zato, ker so, se mi zdi, prodajalke placane na tak nacin (pac strankam pomagajo in poskusajo cim vec prodat). Enega od bolj zabavnih shoppingov sem dozivela lani v Las Vegasu v Ann Taylor, ko mi je ena taka pupka "pomagala" in mi je nosila stvari v garderobo, vse kar sem rekla. :D Mi sploh ni bilo treba ven iz garderobe, kupila sem pa potem cel kup oblacil (in dala komicno malo denarja, ker so bila zadnja znizanja po poletnih razprodajah in so ostale samo se najmanjse stevilke - kam lepse :D ).

Glede izbire v VS trgovinah sem pa presenecena, ker jaz sem imela v Vegasu izkusnjo tako, da so imeli vsega polno. Mogoce si pa ravno naletela na kaksne dneve akcij, pa je bilo vsega skupaj bolj malo.
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objava Napisal/-a no angel »

Ne sej stvari je blo velik, sam ni mi pa blo nc kej neki ful lepga ... sploh nad spodnjimi hlacami sm bla razocarana ful, ker so ble vecinoma same grde, pa nektere iz ful takga cudnega materiala. :?
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
Bershka
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Bershka »

jz sm si v NY tut nabavla kr ene par stvari, ampak all in all nism bila preveč navdušena. Itak da fuuuuul dobr zgledajo tiste manekenke itd, sam v resnici pa ni čist tko. Kšne stvari ki so oh in sploh ko gledaš modno revijo, so mi v živo delovale rahlo kinky/kičaste :?

sem pa zadovoljna s kvaliteto nabavljnega!
lolitaa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a lolitaa »

Js sem ful navdušena nad trenirkami od VS in me zanima če je kera že kupovala prek neta in kolk pride poštnina pa carina?
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
Spelina
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Spelina »

to tud mene zanima
Uporabniški avatar
FreakyGirl7
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: somewhere...

Neprebrana objava Napisal/-a FreakyGirl7 »

ne .. js zaenkrat še nisem kupovala prek neta, pa tut sploh nevem če bom :)
haha .. sicer pa 'you never say never '
:D
Uporabniški avatar
bibba
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a bibba »

tjaska napisal/-a:ne nism... so mi pa fuuul všeč stvari od victoria's secret...

Meni tudi.. imajo lepe nederčke za majhne :lol:
Uporabniški avatar
Smreka
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Smreka »

lolitaa napisal/-a:Js sem ful navdušena nad trenirkami od VS in me zanima če je kera že kupovala prek neta in kolk pride poštnina pa carina?

Jst sm že parkrat naročila, poštnina je tolk kt piše, pol je pa še carina ki je pa odvisna od tega, kolk zadeva tehta. Dej poglej par strani nazaj sem točno zneske napisala...
Je pa roba izjemno kvalitetna, ful dobr material, vse mi je kot ulito, sam bi pa opozorila tole - jst mam številko 38 tuki, pač neko povprečno in tuki vse kupujem medium. Tam sem vse naročila small, pa mi je ravno prav. Zgleda da so te američanke res obilnejše kot me...
lolitaa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a lolitaa »

Js sem si naročila katalog.Kako pa naročate?Po internetu al dobiš zraven kataloga kakšno naročilnico in potem preko te naročiš?
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
Odgovori