LanaMaxim napisal/-a:Mislim, da ni hotel povedati, da s kvantiteto kvaliteta peša, vendar je valda bolš, če je seks dober pa manjkrat kot pa velikokrat pa nič prida.
Vem da ni, saj niti ni bil to odgovor nanj. Niti nisem rekel, da je karkoli bolš. Samo rekel sem, da ni nujno, da kvaliteta peša s kvantiteto. Itaq je pa to odvisno od para.
Aloha napisal/-a:Ja, js sm fouš unim z visokim pouprečjem, pa če je to resnično al pa prirejeno. Priznam.
jz tud. nama enostavno ne znese da bi sexala 3x na dan, učasih tud 3x na tedn ne, pa sva skor skos skupi. enostavno kdaj tko nanese da je tok enih obveznosti da ne morva. pa on dela 3 izmene in pol itk se kdaj še tko poklapa k je zjutri mam jz menstro, menstra mine je on ponoč itd.
Ok sej vem, da smo si različni, ampak od kdaj je 3x na teden malo? Al sem jest res tok stara, da se mi zdi to čez glavo? Pa ok tukaj ne štejem začetke vez
Men bi blo čist idealno med vikendi sexat k ni nobenih obveznosti/faxa/službe itd... ah bolje, da niti ne pomislim, kdaj bo naslednjič glede na to, da sva s fantom na majavih tleh
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
Pri nama to ful niha, tko približno 2-4x tedensko, ker ne živiva skupaj. To se pol pozna med kakšnimi počitnicami, ko je prakticiranje tega občutno pogostejše.
Midva sexava 1-2x na teden, jst si želim, da bi mogoče večkrat, sam k sva pač u taki situaciji: ne živiva skupi, skos mava kakšne obveznosti.. ampak takrat ko se pa ponud prilika intenzivno izkoristva
I thought I was a fool for no-one, but oh baby I''m a fool for you...
Ja sej midva tud kadar se pač vidiva...tm recimo 1-2 krat ne teden. Če bi se lahko pogosteje videvala, bi zihr tud večkrat sexala. Sam jebiga...razdalja, fax in pa job delajo svoje morm pa priznat da mi je to premal si želim da bi bližje živela
Zadnjič spremenil Sugar_baby, dne 03. Apr. 2008 23:19, skupaj popravljeno 1 krat.
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
midva k sva skup... hm ne vem če sva skupi ob sredah, petk sobota in nedelja, včasih nama res paše zmer, včasih pa pač ne... Vzrok je mogoče tud utrujenost, al pa pač ni ne vem kakšne potrebe, da bi lih zmer k se vidva pač to prakticirala. Mava se rada in itak ko nama zapaše greva v akcijo, če pa ne pa ne, tko da lahko rečem povprečno 2krat ali trikrat na teden, če gledam tko da sva 4 noči skupaj. Kakšno soboto sva čist prekurjena od kašnga žuranja in se nama res ne da še v akcijo ob treh ponoč ko prideva dam. Če se nama zljubi to nadoknadiva dopoldnan nasledni dan... ni pa rečeno
Hja, pri naju je zelo različno. Povprečno pa nekje 2x na teden. Odvisno je od tega, ali sem sama v sobi v Lj, ali se vidiva zvečer (če se, pa da je katera cimra v Lj, pač seksava v avtu). Ko se že odločiva, da bova seksala, pol pač večkrat v tistem času, ko sva skupaj.