za damjano pa se govori, da je ku+++ca na kvadrat.
včeraj si je nekaj minus točk nabral sandi. mislim, ta človek sploh ni človek. ko ena žival se bori za hrano, ki je ima na pretek. upam, da se bodo danes zadeve zasukale in, da gredo gospodarji na slabšo stran. in bomo potem videli, kako mu bo, ko bo jedel kruh in pil vodo.
Neki čudnga se jim je zgodil s pudingom, najbrž se je mleko skisalo sej ni čudn, če majo tm u stanvanju že tok dni tist kup, pa sam nalagajo gor.
klik! Si ne predstavljam, da bi podložniki še en teden ostali v slabšem delu. Najprej se bo utrgalo sebatu, pol pa naprej
No, meni se je vceraj Sandi res zdel cuden in mu je ElTyb vredu povedal kako in kaj ... Se vedno je za moj okus najbolj priseben Marcelo, o Damjani imam pa deljeno mnenje - ne vem, ali pac rada zafrkava in gnjavi do konca ali je tako glupa, da neprestano nekaj sprasuje in komplicira. Ce je slednje, potem ojoj, ce je prvo, pa jo bo Sebastijan v kratkem na gobec, ker mu prav po zivcih skace
Po moje gre ven Tjasa, ker ni nic od nje tam ... Tudi Tamara je v senci, Jeanine tudi ... Zdaj, ali so nacrtno tako prikazane skozi oddaje, ali pa so res cisto meglene in nezanimive.
Najboljš je ko tam na BB strani pri predstavitvah kandidatov pri Sandiju piše, da "če bi imel moč, bi odpravil lakoto" hehe fant ne ve, da štejejo mala dejanja Pri Tamari piše, da je nasmejana, pozitivna, pripravljena prisluhniti in pomagati lol, predvsem je pozitivna ful.
Pri ElTyabu pa pod posebnosti piše "pozimi in poleti sem črn"
Sebastjan misli da je pojedu vso pamet tega sveta. Dejan gnjavi in si izmisljuje kr nekaj v zvezi z revolucijo da bi se uprli, a pojmanima primitivec težek...ne da se mu delat, izpostavlja se pa s tem da bo sou ven,sam je ocitno pozabu da se bo potem mogu poslovit od svojga jaguarcka :S
Tamara mi je odvratna, ima tak psihični pogled ko se krega...tak da če bi mene tk gledala bi js popizdila...ma nezanimivi so, sj pogledam sam....nic kaj pametnega
kak pa se mi je Sandi včeraj zasral ... saj ne, da bi mi bil prej kaj bolj simpatičen ... ampak ko se je basal s tistim sendvičem, pa zraven nekaj jamral oz. se repenčil za neki bogi štikl klobase, ki so jo dobili podložniki ... jao. upam, da bo 3 dni brez dela, pa da še kruha ne bo dobo. pa bo vido ... kr nekaj no
drugače pa jih spremljam tu pa tam. 2x na teden mogoče. ampak se mi ob določenih osebkih želodec obrača. še dobro, da nisem iz malečnika, ker bi me blo sram. čeprav takrat, ko je bla tjaša na weceju in mela monolog, sem se mogla nasmejat zraven. to je blo pa tut edino "dobro" iz njene strani.
If people can't accept your imperfections, that's their fault.
Ni mu blo všeč, ko so eni dali neki hrane podložnikom, to ga je ful motlo. Pa mu je ElTyeb reku, da se oni bašejo s hrano, pa celo pokvarla se jim je, ker jo majo tolk, pa so jo pač mal unim dali, ker nč nimajo, pa je biu Sandi ful živčen zarad tega.
ni se pokvarila hrana gospodarjem, ampak podložnikom. se mi zdi, da 4 kg mesa. ne vem pa zakaj. predvidevam, da nimajo hladilnika/zamrzovalnika. in če je to problem, potem se res lahko zamislimo nad kanalom a. kljub temu, da je igra, se ni treba igrati z hrano
Tiavanna napisal/-a:Glede teh pudingov pa...groza, kok hrane bodo proč zmetali.
dvomim, da so ga vstran vrgli. ker to bi bila katastrofa za pop tv in kanal a. razen ta zadnji puding, ki se jim je očitno pokvaril, je samo še za pujse. se mi kar smilijo, ko morajo to vohati.
če sem prav razumela, se je podložnikom, zato je eltyeb toliko bolj dopovedoval sandiju, da si podložniki zaslužijo vsaj malo njihove hrane. sandi pa se je basal, kot da on ne bo nikoli tam. mogoče bo že danes.
Tiavanna napisal/-a:Glede teh pudingov pa...groza, kok hrane bodo proč zmetali.
dvomim, da so ga vstran vrgli. ker to bi bila katastrofa za pop tv in kanal a. razen ta zadnji puding, ki se jim je očitno pokvaril, je samo še za pujse. se mi kar smilijo, ko morajo to vohati.
Ja, sej sem misnla ta ogromen puding. Čeprav tut tamale najbrž čaka podobna usoda v kratkem.