Študij: Pravo
-
- Kofetarica
Ene pridejo v ponedeljek ob 8ih zjutrj na faks bolj upedenane, kot smo šle druge na maturanca
Ampak s tem se je brezveze obremenjevat, mene v čem drugem kot v kavbojkah bolj malo vidijo. Sicer pa tiste tazrihtane povečini malo dlje spoznavajo čare rimskega prava, pa se v drugem letniku stanje normalizira

Ampak s tem se je brezveze obremenjevat, mene v čem drugem kot v kavbojkah bolj malo vidijo. Sicer pa tiste tazrihtane povečini malo dlje spoznavajo čare rimskega prava, pa se v drugem letniku stanje normalizira

Ah unih ornk opedenanih bab je na pravu točno tok kokr na kakem drugem faksu...pač v vsaki generaciji se najde par "cvetk"; aja pa glede tistga, da take dlje spoznavajo čare prava, naj povem da so tudi izjeme - imam kolegico, ki je vedno upedenana od glave do pet (oz. kokr ste rekle, zgleda kot da bi ustala ob 5ih zjutri), pa ima tako povprečje da glava peče 

^^ Hm, kaj zdej to pomeni - tok visoko al tok nizko
??
Haha, aja, prvič slišim
...
Možno, da so zdaj k vratarju postavili še 'modno policijo', ne bi vedla

_tejcha napisal/-a:Živjo, mene pa zanima a je kaj važno na pravni kako si oblečen? Ker eni pravijo da je treba bit skoz elegantno oblečen itd....
Haha, aja, prvič slišim

Možno, da so zdaj k vratarju postavili še 'modno policijo', ne bi vedla

^^Resno?!
Ma ne vem no, mogoče bi blo to upravičen sam, če bi prišla z dekoltejem do popka v kakšnih ultra eksotičnih barvah in miničem - drugače pa
Mislm jst sm vedno pršla v kavbojkah in majci - poleti sm šla na rim v oprijeti majčki brez rokavov ker je blo pač 40 stopinj, pa mi ni noben nč reku; sj mi nima kej za rečt, mislm podn..k bi nardila izpit, bi že slišu svoje
Pa se je to konkretno teb zgodil al je prjatlčina prjatlca slišala od kolegice?(no offence, sam govori se marsikj).
Ma ne vem no, mogoče bi blo to upravičen sam, če bi prišla z dekoltejem do popka v kakšnih ultra eksotičnih barvah in miničem - drugače pa

-
- Komunikatorka
- Kraj: kingdom far far away
jaaaaa to bi blo zabavno da bi se mogli na faksu še z oblekami obremenjevat
pr nas v mb je vsak tak ko mu paše, eni pridejo v gvantih,s kravato itd...ene upedenane v nulo, druge čist darkerske..kak ti pač paše....tud na izpitu ni važno kak si, v glavnem da si oblečen v mejah normale...
ko sm šla na rim,so ful govorili da ne mara krajnc če ma ženska kavbojke
pa sm jih vseen mela, tud čist normalno majco, pa sm brez blema naredla..tk da ni res
je pa pri men faks edino za kamor se včasijh bol zrihtam pa oblečem tud kaj bol elegantnega-al pa špičake,kr drugač tega fuul ne maram nosit...
sam pa tud odvisno od dneva, kak se počutim, tak se oblečem...

pr nas v mb je vsak tak ko mu paše, eni pridejo v gvantih,s kravato itd...ene upedenane v nulo, druge čist darkerske..kak ti pač paše....tud na izpitu ni važno kak si, v glavnem da si oblečen v mejah normale...
ko sm šla na rim,so ful govorili da ne mara krajnc če ma ženska kavbojke

je pa pri men faks edino za kamor se včasijh bol zrihtam pa oblečem tud kaj bol elegantnega-al pa špičake,kr drugač tega fuul ne maram nosit...
sam pa tud odvisno od dneva, kak se počutim, tak se oblečem...
Zdi se mi, da je okoli 1.600€ na letnik. Sicer bi pa moglo vse na strani pisat
Touch me, take me to that other place. Reach me, I know I'm not a hopeless case. It's a beautiful day.