Študij: Pravo

Od šolanja do uresničitve karierne poti.
Odgovori
*SweetGirl*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *SweetGirl* »

Ok, jaz sem ga zdaj itak nardila :D Sej prof. je res ful prijazna tako, da ni panike po moje.
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
_tejcha
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a _tejcha »

Živjo, mene pa zanima a je kaj važno na pravni kako si oblečen? Ker eni pravijo da je treba bit skoz elegantno oblečen itd....
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Ene pridejo v ponedeljek ob 8ih zjutrj na faks bolj upedenane, kot smo šle druge na maturanca :)
Ampak s tem se je brezveze obremenjevat, mene v čem drugem kot v kavbojkah bolj malo vidijo. Sicer pa tiste tazrihtane povečini malo dlje spoznavajo čare rimskega prava, pa se v drugem letniku stanje normalizira :)
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a densy »

ja ene zgledajo ko da bi ob treh ponoč vstale pa se rihtat začele + zapravle celo plačo od tastarih za cune :D

smo pa tut navadni smrtniki v kavbojkah :D
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Kika »

v prvem letniku res vidš ekstreme. sam potem je pa folk za moje pojme čist normalen. par je bl popedenanih, par bl zanemarjenih, ostalo pa vse lepo v mejah normale.

pa miti o tem, kako ženske nardijo izpit v miničih so bs. bol skos prideš, če se ne mečeš ven... ;)
Uporabniški avatar
Ashley***
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Ashley*** »

Ah unih ornk opedenanih bab je na pravu točno tok kokr na kakem drugem faksu...pač v vsaki generaciji se najde par "cvetk"; aja pa glede tistga, da take dlje spoznavajo čare prava, naj povem da so tudi izjeme - imam kolegico, ki je vedno upedenana od glave do pet (oz. kokr ste rekle, zgleda kot da bi ustala ob 5ih zjutri), pa ima tako povprečje da glava peče :)
Uporabniški avatar
cukr8
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a cukr8 »

^^ Hm, kaj zdej to pomeni - tok visoko al tok nizko :D ??

_tejcha napisal/-a:Živjo, mene pa zanima a je kaj važno na pravni kako si oblečen? Ker eni pravijo da je treba bit skoz elegantno oblečen itd....

Haha, aja, prvič slišim :P ...
Možno, da so zdaj k vratarju postavili še 'modno policijo', ne bi vedla :cool: :)
Uporabniški avatar
Ashley***
Komunikatorka
Komunikatorka

^^Visoko, visoko :D

Uglavnm _tejcha, na pravu si oblečn kokr ti paše (tut v trenirki lah hodiš, če ti sede), pač normaln faks. Ne vrjet usemu, kar kroži o našmu faksu :)
Sekhmet
Debatorica
Debatorica
Kraj: Trbovlje

Neprebrana objava Napisal/-a Sekhmet »

Nooo, prepovedano ni...pa si že dejansk šla kdaj v trenerki?

Sam prašam...retorično :wink:
Uporabniški avatar
cukr8
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a cukr8 »

Jaz sem sprobala v času študija vse mogoče :D ...

V prvem letniku sem bila npr. baje znana po mini krilcih, včasih se mi je ljubilo lepo zrihtat za na predavanja, včasih sem bila pa dost podn :D :D (no, npr. po gradivo v knjižnico sem šla skor nenamazana & v hlačah od trenirke :oops: ..)
Sharona05
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: štajerska

Neprebrana objava Napisal/-a Sharona05 »

ne vem no, jaz sem tudi že slišala : "Ja kolegica, pa menda ne boste takšni na sodišče šli?!?" <- eni moji znanki med ustnim zagovorom.

vse je možno :roll:
Uporabniški avatar
Ashley***
Komunikatorka
Komunikatorka

^^Resno?!

Ma ne vem no, mogoče bi blo to upravičen sam, če bi prišla z dekoltejem do popka v kakšnih ultra eksotičnih barvah in miničem - drugače pa :roll: Mislm jst sm vedno pršla v kavbojkah in majci - poleti sm šla na rim v oprijeti majčki brez rokavov ker je blo pač 40 stopinj, pa mi ni noben nč reku; sj mi nima kej za rečt, mislm podn..k bi nardila izpit, bi že slišu svoje :D Pa se je to konkretno teb zgodil al je prjatlčina prjatlca slišala od kolegice?(no offence, sam govori se marsikj).
kravzlbavc
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: kingdom far far away

Neprebrana objava Napisal/-a kravzlbavc »

jaaaaa to bi blo zabavno da bi se mogli na faksu še z oblekami obremenjevat :lol:
pr nas v mb je vsak tak ko mu paše, eni pridejo v gvantih,s kravato itd...ene upedenane v nulo, druge čist darkerske..kak ti pač paše....tud na izpitu ni važno kak si, v glavnem da si oblečen v mejah normale...

ko sm šla na rim,so ful govorili da ne mara krajnc če ma ženska kavbojke :? pa sm jih vseen mela, tud čist normalno majco, pa sm brez blema naredla..tk da ni res :)

je pa pri men faks edino za kamor se včasijh bol zrihtam pa oblečem tud kaj bol elegantnega-al pa špičake,kr drugač tega fuul ne maram nosit...
sam pa tud odvisno od dneva, kak se počutim, tak se oblečem...
Uporabniški avatar
Amaretto
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Amaretto »

hej punce!

Je katera na izrednem študiju na lj PF? Kolk stane 1. letnik? A je res, da z izrednimi ravnajo kot s smetmi (sm dobila takšno informacijo od znanke)?
I thought I was a fool for no-one, but oh baby I''m a fool for you...
sixty
Debatorica
Debatorica
Kraj: Bled

Neprebrana objava Napisal/-a sixty »

Zdi se mi, da je okoli 1.600€ na letnik. Sicer bi pa moglo vse na strani pisat
Touch me, take me to that other place. Reach me, I know I'm not a hopeless case. It's a beautiful day.
Odgovori