Matura [Združena tema]

Od šolanja do uresničitve karierne poti.
Zaklenjeno
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Josephina »

Jaz sem pisala slovnicni del točno 50% za vabilo pa se ne vem, ker nam se ni popravla.

So bli pa ful smotani nekateri odgovori. :?
Mayflower*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Mayflower* »

Mi smo včeraj dobili rezultate od eseja pri slovenščini, sem ga pisala 5 (90%), sem bla ful zadovoljna in fulll presenečena, ker pri rednem pouku sem ga vedno pisala 3. Matematiko sem pisala malo več kot 50% (nič se nisem pripravljala, je bilo to kar povprečje celega razreda), se bom mogla mal bolj učit za pravo maturo. Angleščino pa sem slovnico pisala 70%. Me prav zanima kako bo čez dva meseca ...
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

Jst sem slovenščino brez unga vabila na koncu (ni nam še pregledala profesorca) pisala 59 pik. Se mi zdi kr dost glede na to, da nisem nič pogledala prej. Drgač na tapravi maturi hočem na konc met 4 al pa 4+1, tko da mal si bom mogla še pogledat ja :D .
Uporabniški avatar
little bee
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a little bee »

ŽuŽa napisal/-a:Drgač na tapravi maturi hočem na konc met 4 al pa 4+1, tko da mal si bom mogla še pogledat ja :D .

no da ti povem eno fajn novico. če boš pisala 4 boš mela avtomatsko 4+1. vsaj tko je blo lan pr nas.
Uporabniški avatar
lolika69
Debatorica
Debatorica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a lolika69 »

a ni tko, da če pišeš dobro 4 je potem 4+1, če pišeš slabo 5 je 5+2, če pa pišeš dobro 5 je pa 5+3? Nism prepričana kako gre...sam mam tak spomin od lani..kaj vem(mogoče sm kej zamešala)
THE ONLY ROOL ISDON''T BE BORING.DRESSCUTEWHEREVER YOU GO.LIFE IS TO SHORT TOBLENDIN.
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

lolika69 napisal/-a:a ni tko, da če pišeš dobro 4 je potem 4+1, če pišeš slabo 5 je 5+2, če pa pišeš dobro 5 je pa 5+3? Nism prepričana kako gre...sam mam tak spomin od lani..kaj vem(mogoče sm kej zamešala)

Ja mislm,da je tko. Če je dobra 4 maš plus 1, če je bolj slaba 4 maš pa samo 4.
Uporabniški avatar
little bee
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a little bee »

ne pr nas je blo tko, da 4 sploh nisi mogu pisat. pač če si pisal 4 si avtomatsko dobil zdraven še +1, če je bla dobra 4 pa +2.

ne vem no, jst mislm, da je blo tko. mogoče pa že skoz živim v zmoti! :D
Uporabniški avatar
Nnia
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Nnia »

vsi že o rezultatih mi še nč nism dobl pa še kr neki časa namo pomoje:) pa ne pričakujem nč dobrih rezultatou
sploh tist vabil nakonc joj tok sm se zapletla da sm nakonc že skor vse sčečkala tko da upam da na pravi maturi nebo tega :?
druga k slove pa itk nismo pisal
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objava Napisal/-a [vanessa] »

Kko je pa s 3?Se tam ne šteje +1?Meni mi je šla razčlenba grozno.. pol pole sm pustila prazne :D esej pa.. profesorca mi je dala 2-3, zdej bo pa s tistim točkovnikom al znižala al zvišala oceno.. pomoje mi bo šlo na 2 :roll:
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

[vanessa] napisal/-a:Kko je pa s 3?Se tam ne šteje +1?Meni mi je šla razčlenba grozno.. pol pole sm pustila prazne :D esej pa.. profesorca mi je dala 2-3, zdej bo pa s tistim točkovnikom al znižala al zvišala oceno.. pomoje mi bo šlo na 2 :roll:

Ne pr 3 pa mislm da ni nobenih plusov zraven. Vsaj kukr sem jest seznanjena s tem

Mah eseji, pr naši profesorci zmer pišem esej 3, pa ni važn, kaj napišem, zmer ta neumna 3. V drugem letniku smo mel pa celo leto eno drugo profesorco, ki je mimgrede dost boljša prfoksa od zdejšnje in sem pisala eseje 4-5. Na maturi je pa tud ful odvisn od tega kakšnega ocenjevalca dobiš. Lahko ni tok picajzlast pa ti dobr ocen, lahko pa dobiš enga strogega in si na slabšem.
Uporabniški avatar
lolika69
Debatorica
Debatorica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a lolika69 »

Evo ms neki najdla za slovo. Da ne bo več dilem...

Slika
THE ONLY ROOL ISDON''T BE BORING.DRESSCUTEWHEREVER YOU GO.LIFE IS TO SHORT TOBLENDIN.
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objava Napisal/-a [vanessa] »

ŽuŽa napisal/-a:
[vanessa] napisal/-a:Kko je pa s 3?Se tam ne šteje +1?Meni mi je šla razčlenba grozno.. pol pole sm pustila prazne :D esej pa.. profesorca mi je dala 2-3, zdej bo pa s tistim točkovnikom al znižala al zvišala oceno.. pomoje mi bo šlo na 2 :roll:

Ne pr 3 pa mislm da ni nobenih plusov zraven. Vsaj kukr sem jest seznanjena s tem

Mah eseji, pr naši profesorci zmer pišem esej 3, pa ni važn, kaj napišem, zmer ta neumna 3. V drugem letniku smo mel pa celo leto eno drugo profesorco, ki je mimgrede dost boljša prfoksa od zdejšnje in sem pisala eseje 4-5. Na maturi je pa tud ful odvisn od tega kakšnega ocenjevalca dobiš. Lahko ni tok picajzlast pa ti dobr ocen, lahko pa dobiš enga strogega in si na slabšem.

Tako srečo ku mam jst bom lih strogega ocenjevalca dobila :D kolkr sm razumela, če ti da nekdo ful doro oceno, drugi pa ful slabo ti oceni en tretji.
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik

Mi smo dans pisal mato. :eek:

Polom. :lach:
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Josephina napisal/-a:Mi smo dans pisal mato. :eek:

Polom. :lach:

Jst mate sploh nisem pisala ker sem bla bolna..Če bi pa pisala bi blo pa še hujš od poloma pomoje. Tok me skrbi za mato, res najbolj od vsega :?
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik

Mene tud od danes naprej. :D

Jutr pisemo za se anglescino. :?
Zaklenjeno