sanjaanja napisal/-a:Potem ne vem, če ima sploh smisel, da komentiraš. Ljudi bomo pa najbrž res spremenila kar tako na lepe oči ja.![]()
Sem rekla, da bomo ljudi spremenili na lepe oči? Dojemanje ljudi je težko spremeniti. Se dela na tem, mogoče kaj tudi pomaga, ampak je dolgotrajno delo. Sicer pa ima tvoje komentiranje veliko večji smisel od mojega, ja.

Aloha napisal/-a:Hja, pol nej sploh noben ničesar več ne komentira, glede na to, da smo tle gor zgolj "navadni smrtniki", k ne bomo nočesar spremenil.
Obračanje besed. Tega nisem nikoli rekla, niti mislila. Pravim: jaz nimam interesa izdelati programa in spremeniti zavedanja ljudi glede varne vožnje in to niti ni v moji domeni. Če kdorkoli hoče sanjati, da bo z nekaj posti na tem forumu kaj spremenil, pa naj kar.
*purple* napisal/-a:Mislm, da bi se s to problematiko mogl ubadat prav VSI ..... Če bi vsak od nas imel le ščepec pameti glede tega v svoji glavi, potem bi bilo bistveno manj nesreč! .....življenja so neprecenljiva in ko se bodo buksnli začel to zavedat bo nesreč manj! .....
Se strinjam s postom.
V bistvu kar sem med vrsticami hotela povedati je, da jaz nisem odgovorna za spreminjanje zavedanja množic glede varnega prometa. To me niti ne interesira in zato ne delam na tem. Zanimajo me druge stvari in se zato z drugimi dejavno ukvarjam. Sama pri sebi pa vem, kako je prav in v skladu s tem ravnam. Kdor pa hoče biti pameten na forumu in idealizirati kako bi bilo, če bi bilo, pa naj.