Kolikokrat seksate?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: hollywood

Neprebrana objava Napisal/-a rachka_ »

če spim pr njem..pol tisti večer/noč/jutro zihr vsaj enkrat, ponavadi 2x.. povprečno 4-6x na teden.. včasih več včasih manj :)
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Uporabniški avatar
Poki
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Poki »

čimvečkrat če se le da....:)
Ni je boljše rekreacije, droge...užitka - s ta prvim človekom...
LanaMaxim
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a LanaMaxim »

Tolikokrat kot nama paše.

Ok, so tud kakšne ovire npr. če grejo moji kmal spat in ja, soba je zelo blizu.
Smo pa bolj tiho, ne?

Matr, kakšne načrte sob so to delal??!
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

ni..
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 07. Dec. 2010 23:06, skupaj popravljeno 1 krat.
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

To se ti zdej mal zezaš al ti je usak drug dan (če računamo enkrat dneuno) premal?!

Huh, skromne ste ene, ja :P .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
mulatto_f
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a mulatto_f »

Aloha napisal/-a:Heh, pa sej veš kako je s tem virtualnim življenjem, marsikdo si gor ustvar željeno osebnost, življenje na sploh in se kot tak tut predstaulja online. Kok resnice je u useh teh podatkih, ve sam tist, k jih posreduje. Obremenjevat se s tem, da so use te bejbe lepše od tebe, majo use mnj celulita k ti, seksajo pouprečno enkrat dneuno in majo fante, za kerimi se obrača cela ulca ... nima smisla :D .

Nč bat, eno so besede, drugo dejanja.
Če te tolaž, js sm u tej temi zlo pod pouprečjem, pa nism samska.

hvala, aloha, polepšala si mi dan :D :bussi:
Uporabniški avatar
*lovely*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *lovely* »

midva s fantom seksama 3-4krat na teden :oops: :oops:
med menstruacijo pa ne, zarad higienskih razlogov!! :oops:
Because of you I'm running out of reasons to cry!!! *RTM*
Sekhmet
Debatorica
Debatorica
Kraj: Trbovlje

Neprebrana objava Napisal/-a Sekhmet »

Ko tole berem kooook eni sexate, mi po glav letijo listki, na katerih piše:

No.1- fak, a sem že res tko stara :eek:
No.2- fak, a sma že res tok cajta skp
No.3- a je faking kej narobe z mano, če se mi včas tud po teden dni pč ne da :snoopy:
No.4- fak, kva šele bo pol, k bova reees dolg skup :?

.....and last but not least.....
No.5- kva pa še delate druzga s svojm tipam???? :twisted:

Pa nimam nobenih problemov z mojmu, on bi itak skos po men skaku, tko da nisem neka zafrustriranka, sam kamon no? 6krt na teden?? povprečno?? :lol:
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Pa sej na tem forumu je najdet precej nadpouprečnih številk :D ... predlagam pokuk u temo o doužini, obsegu in uporabnosti tičou :lach: .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Sonce

Neprebrana objava Napisal/-a ryu10kyu »

Aloha napisal/-a:Pa sej na tem forumu je najdet precej nadpouprečnih številk :D ... predlagam pokuk u temo o doužini, obsegu in uporabnosti tičou :lach: .

Ja samo to je pa res ej :lach: Težko verjamem da nekdo seksa po dvakrat-trikrat na dan in to po parih letih skupnega bivanja...razen če cele dneve doma visita in drug po drugem skačeta...saj na začetku si zajček pa je kul...ampak čez čas se to umiri...na neko normalno številko...morda pa preden se napiše prospevek se lotita akcije da zvišata povprečje, da se lahko potem pohvali kako zdaj onadva sta ful in in hot...
Aloha...kdor seksa manj kot 6krat na teden je impotenten in potrebuje zdravnika :rofl:

Kar se pa tiče teme o tičih sem še jaz malo manjvrednostni komleks skoraj dobil....vse cifre se gibljejo nad 20cm...preden sem prišel na to temo sem mislil da spadam med normalno razvitega moškega...potem pa ugotovim da me je narava očitno prinesla naokoli in da sem skoraj edini, ki je pod 20cm :lach:
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Jebiga, kar je mnj od 20 centi ni omembe vredno in kar je mnj od 6-krat tedensko prav tako :D .
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Sonce

Neprebrana objava Napisal/-a ryu10kyu »

Aloha napisal/-a:Jebiga, kar je mnj od 20 centi ni omembe vredno in kar je mnj od 6-krat tedensko prav tako :D .

Po moje je ena rekla dvakrat na dan...in je bilo potem ostalim bad reči manjšo številko od te...potem se je pa začelo počasi z 3 krat na teden...če sva pa orenk potrebna pa tudi 5krat :rofl:

Kar se pa tiča tiče je pa tako kot si rekla...ni omembe vredno :lach:
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Uporabniški avatar
NoOne18
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a NoOne18 »

kar se tiče seksanja...ija k sma bla s tipom še na začetki skupi sma usak dan seksala, zdej k je pa tega že par let, sma se pa mal umirila...ubistvu je ful odvisn od obdobja...je cajt k ti ful paše pa je cajt k ti ful ne...pr men je tko da če neki cajta ne seksam..nprimer ene par dni, d je pol tist seks tko dobr...pa je usak dober, sam tist je pa res..... :oops: ija...

o dolžini...ma jebeš ti 20cm...
a ni tko d je bl važna debelina kokr pa dolžina??? :twisted:
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi_M »

Aloha napisal/-a:Jebiga, kar je mnj od 20 centi ni omembe vredno in kar je mnj od 6-krat tedensko prav tako :D .

Ja, in pol jst primem v roke moje ravnilo, ki ga imma na mizi in je dolgo reci in piši 20 cm, pa si predstavljam, da ma kak tič take dimenzije :eek: ali še huje - da si predstavljam to v meni - ne, hvala!!!!!!! :lol:
Dejte si punčke pogledat res kakšen meter7ravnilo in si 20 cm predstavljat v kakšni drugi obliki... :roll:
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Mal OT, ampak ... Js prznam, da sm bl švoh kar se tiče predstave o doužinah, težah, prostorninah ... In prznam, da se mi je 20 centijeu zdel čist sprejemljivih. Pa si mi dala idejo, da sm šla prou čekirat na ravniu :oops: in ... ja, 20 centi je kr konkretna doužina. Če bi se dotični tiči dejansko merl, bi bla cifra najbrš mal drgačna. Tle se pa kr na uč ocen in zaokrož, pet centi gor al dol :lach: , pa maš kmal dvejsetko.
Odgovori