Izpit za avto

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: BLTNC

Neprebrana objava Napisal/-a Bulma »

Ja. Samo mi bo ziher kdaj :D Ker zdaj mi še itak on pomaga itd. Jutri spet vozim. Pa v petek. UH! Vse lepo in prav, samo malo bolj poceni bi lahko bila ura.
kamis
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a kamis »

Joj jst ne bom nikol pozabla k me je inštruktorca dala tretjo uro na cesto in to med enimi ulcami k sm se mogla skoz ustavlat pa speljevat.Msilm da mi je takrat ene 20krat crknu avto.Joj joj,kok mi je blo bed takrat :oops:
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Meni se bo po mojem tudi to dogajalo. Sploh ko sem bom vozila po mestu in v gužvi. Vprašanje če ga bom pol od panike vedela zakurblat sploh :oops: :D
kamis
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

ja pa sej se boš pol navadla.Najbrž te bo zdj nasledno uro tko pelu da ne bo hudga če ti crkne.Pol ti bo pa v naslednih urah mogoče samo parkrat crknu.Tko da ne sekeri se.Jst itak k sm šla na glavno sploh nism bla prpravlena.Jst sama sebe niti slučajno nebi dala na glavno. :D
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

kamis napisal/-a:Jst sama sebe niti slučajno nebi dala na glavno. :D

Zmagovalna :) Sorry, prej nisem sledila te teme ravno...si naredila potem? :D
kamis
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Ja pr 32 urah me je dala na glavno prvič,pa sm ruknla,ampak smao za to ker sm bla tok živčna da nism znala speljevat ovinkov in sm kr zravn še mau na pločnik zapelala.Pa mi je reku da obvladam use smao da morm mau ovinke obdelat.Pol me je pa dala naslendič na glavno pr 37ih urah sm pa nardila.
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Zdaj že si za na cesto? :D Ona izjava prej mi je še zdaj tako smešna...hihi. Da se ne bi dala na cesto :D

Škoda, da si padla prvič. Zaradi nekih ovinkov. Samo ok. Glavno da maš zdaj izpit.
kamis
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Ja itak da furam.Mam pa izpit zdej točno dve leti.Morm počakat do b-daya pa ne bom več mladi voznik :D .Drgač pa mi inštruktorca še rekla,da vozi na glavni tko da se bo inštruktor počutu varnega med vožnjo,to ful pripomore.Ne se sekerat.Pol k se enrkat sma usedeš u avto pa se odpeleš,šele takrat se začne užitek pri vožnji.
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Verjamem, ja. To vsi rečejo. No,saj se boj javila kako mi bo šlo. Pa kdaj mi prič crkne po možnosti v največji gužvi :oops: Jutri spet furam. Tokrat zjutraj.
Uporabniški avatar
Ledenaa
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Sverige.

Neprebrana objava Napisal/-a Ledenaa »

Ja, jst tut že furam počas. Zdej mam za sabo 3 ure vožnje po poligonu :D Dons sm bla mal na cesti, v petek bom pa vrjetn celo uro.. Ojoj.. Se še učimo ane. Sm pa že dvakrat to nrdila, da sm dala levi smernik pa desno zavila :lol: :oops: Si bom mogla na roko napisat kera je leva pa kera je desna :D
ωαιтιng ғσя тнє nєxт мαgιc.*
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Jaz pa sem včeraj ko mi je rekel v kero stransko ogledalo naj pogledam pri zavijanju vedno gledala drugega kot mi je rekel :oops: Hjao! Tudi jaz si bom mogla napisati kam gledati. Pa žmigavec sem enkrat tudi dala v napačno smer. Ojej! :oops:
Uporabniški avatar
good girl
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: somewhere over the rainbow...

Neprebrana objava Napisal/-a good girl »

sj js sm tut na začetku kr dala lev smernik pa zavila desno.pa enkrat mi je reku,nej grem levo pol sm pa zavila kr desno :oops: joj me je kr sram blo.pa še zdle pri 30-ih urah kšno bedno napako nardim,k da prvič vozm. :oops:

drgač pa na začetku je vsak živčn pa tko in pol podzavestno napako nardiš.usakmu se lhk zgodi.vaja dela mojstra! :D
Kladim se u sve
da poslije kiše dolazi sunce
kladim se u sve
da bit če puno bolje neg' juće...
*sanja*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *sanja* »

Moja sošolka je pa govorla, da si bo za glavno vožno na levo roko napisala L, na desno pa D, da bo že k bo roke na volanu držala, lahko vidla, kera je leva kera pa desna :D , k ji je to ful probleme delal. Men to drgač ni biv problem, se pa spomnem, da mi je enkrat reku, da morm levo, pa sm vedla, kera je leva, pa sm šla kr desno. Ne vem, a sm bla tok zamišlena al kaj.

Pa najbl grozn mi je blo enkrat (k sm že u Postojni delala in sm se pač mogla vsakič še pol ure do Postojne pa nazaj pelat) k sm pelala zvečer nazaj iz Postojne in je reku inštruktor, da je že ful zaspan in da bo kr mal zaspal. Valda sm misnla da se zafrkava, pol je šov pa en avto nasprot in sm js pozabla dolge luči izklopt, pa mi je un k je šov nasprot, začel blendat, inštruktor pa ni kr nč reku. :eek:
Čez neki časa je pa reku, da kok je lepo zaspal :eek:! Še dons ne vem, a se je sam zafrkavu, al je res mal zadremu. Ampak me je blo ful strah, da bi kj narobe nardila (čeprov je blo to glih mal pred glavno, tko da sm valda znala furat, ampak vseen...).
Uporabniški avatar
lolika69
Debatorica
Debatorica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a lolika69 »

Ma men pa reče desno..pa dam jz lev smernik pa grem levo. In pol izpade k da ne vem kaj je levo in kaj desno. :?
THE ONLY ROOL ISDON''T BE BORING.DRESSCUTEWHEREVER YOU GO.LIFE IS TO SHORT TOBLENDIN.
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objava Napisal/-a [vanessa] »

*sanja* napisal/-a:Men to drgač ni biv problem, se pa spomnem, da mi je enkrat reku, da morm levo, pa sm vedla, kera je leva, pa sm šla kr desno. Ne vem, a sm bla tok zamišlena al kaj.

.

To se je tudi meni zgodilo :D rekla mi je, pejdi na levo pa sm tudi dala smernik za levo in sm zavila kr desno :D Sm mela kr težave s tem in se je inštruktorca že navadla d ami je malo prej povedla kam it da nism zgrešila :D
Da ne govorim o parkiranju. Ko mi je rekla zavij volan v desno sm jst itak zavila v levo.. Ful nimam občutka za to :razz: :?
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
Zaklenjeno