Izpit za avto
Ja itak da furam.Mam pa izpit zdej točno dve leti.Morm počakat do b-daya pa ne bom več mladi voznik
.Drgač pa mi inštruktorca še rekla,da vozi na glavni tko da se bo inštruktor počutu varnega med vožnjo,to ful pripomore.Ne se sekerat.Pol k se enrkat sma usedeš u avto pa se odpeleš,šele takrat se začne užitek pri vožnji.

Ja, jst tut že furam počas. Zdej mam za sabo 3 ure vožnje po poligonu
Dons sm bla mal na cesti, v petek bom pa vrjetn celo uro.. Ojoj.. Se še učimo ane. Sm pa že dvakrat to nrdila, da sm dala levi smernik pa desno zavila
Si bom mogla na roko napisat kera je leva pa kera je desna 

ωαιтιng ғσя тнє nєxт мαgιc.*
- good girl
- Sramežljivka
- Kraj: somewhere over the rainbow...
sj js sm tut na začetku kr dala lev smernik pa zavila desno.pa enkrat mi je reku,nej grem levo pol sm pa zavila kr desno
joj me je kr sram blo.pa še zdle pri 30-ih urah kšno bedno napako nardim,k da prvič vozm.
drgač pa na začetku je vsak živčn pa tko in pol podzavestno napako nardiš.usakmu se lhk zgodi.vaja dela mojstra!

drgač pa na začetku je vsak živčn pa tko in pol podzavestno napako nardiš.usakmu se lhk zgodi.vaja dela mojstra!

Kladim se u sve
da poslije kiše dolazi sunce
kladim se u sve
da bit če puno bolje neg' juće...
da poslije kiše dolazi sunce
kladim se u sve
da bit če puno bolje neg' juće...
Moja sošolka je pa govorla, da si bo za glavno vožno na levo roko napisala L, na desno pa D, da bo že k bo roke na volanu držala, lahko vidla, kera je leva kera pa desna
, k ji je to ful probleme delal. Men to drgač ni biv problem, se pa spomnem, da mi je enkrat reku, da morm levo, pa sm vedla, kera je leva, pa sm šla kr desno. Ne vem, a sm bla tok zamišlena al kaj.
Pa najbl grozn mi je blo enkrat (k sm že u Postojni delala in sm se pač mogla vsakič še pol ure do Postojne pa nazaj pelat) k sm pelala zvečer nazaj iz Postojne in je reku inštruktor, da je že ful zaspan in da bo kr mal zaspal. Valda sm misnla da se zafrkava, pol je šov pa en avto nasprot in sm js pozabla dolge luči izklopt, pa mi je un k je šov nasprot, začel blendat, inštruktor pa ni kr nč reku.
Čez neki časa je pa reku, da kok je lepo zaspal
! Še dons ne vem, a se je sam zafrkavu, al je res mal zadremu. Ampak me je blo ful strah, da bi kj narobe nardila (čeprov je blo to glih mal pred glavno, tko da sm valda znala furat, ampak vseen...).

Pa najbl grozn mi je blo enkrat (k sm že u Postojni delala in sm se pač mogla vsakič še pol ure do Postojne pa nazaj pelat) k sm pelala zvečer nazaj iz Postojne in je reku inštruktor, da je že ful zaspan in da bo kr mal zaspal. Valda sm misnla da se zafrkava, pol je šov pa en avto nasprot in sm js pozabla dolge luči izklopt, pa mi je un k je šov nasprot, začel blendat, inštruktor pa ni kr nč reku.

Čez neki časa je pa reku, da kok je lepo zaspal

-
- Cosmopolitanka
- Kraj: In your worst nightmare near hell :)
*sanja* napisal/-a:Men to drgač ni biv problem, se pa spomnem, da mi je enkrat reku, da morm levo, pa sm vedla, kera je leva, pa sm šla kr desno. Ne vem, a sm bla tok zamišlena al kaj.
.
To se je tudi meni zgodilo

Da ne govorim o parkiranju. Ko mi je rekla zavij volan v desno sm jst itak zavila v levo.. Ful nimam občutka za to

Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.