am a kera ve če ma anhai svojo spletno stran? glede na tu da ma tisto kampanjo proti anoreksij..če sm prou zastopla..
drgač pa ko na konceritih poje pesm salvame me čist gane..res glede na to da je sama imela anoreksijo in ta pesem izhaja iz tega..k je komaj prežvela..boga
Kvaaa?Ona je mela anoreksijo??Kdaj pa??Sej je drgač u nadaljevanki res dost suha ne,sam obrazek ma pa tooook luškan in na splošno mi je ful lepa ženska.
ja sej ne znam špansko pa mi usaj ti povej,če znaš,kaj približno govori.Ja to si pa res nism predstavlala da jo je mela.Ja sam drgač je pa še zdej res ful suha.
oh jst tut ne zastopm ke prvč..uglaunm pove jim da je anoreksija uzela eno živleje več-->marto..in da se tu dogaja usak dan in upa da se bojo nekoč njene sanje uresničle in se bo tu njahal..anoreksijo mislm...pa na začetku ko pove da poznajo njen (od anahi)živleje bul ku una in vejo da je prestala zlu težke trenutke..ma anoreksijo v mislaih..no pol pove da je nameravala govrit o nečem drugem ampak da je prejela zlu slabo novico ..no in pol jim za marto pove pa tu..na konc pesmi še reče: hvala ker ste mi vi (kao feni) rešili življenje neki tacga..
ja čist bed ne.Kaj pa drugi člani so vedl da je mela anoreksijo al so se oni šele po tem spoznal k jo je recimo že prebolela?A drgač majo pa tko usi familije pošlihtane?Sm zasledila da drgač usi kadijo,hehe
itak da so vedli in so jo pač spodbujali/podpirali pri zdravljenju.
Člani majo pa vsi pošlihtano pri družinah, vse matere jih spodbujajo.
Edino Chris ma mal probleme zato ker je bil enkrat v zaporu (pa še to zato ker je sam travo držal v rokah) pa ker ga pač nekateri obsojajo ker je gej.
Enkrat so ga v eni oddaji tak sprovociral, da so vsi RBD odšli sred pogovora ven iz studia in so zahtevali opravičilo. Res smotan, da še obstajajo taki ljudje k obsojajo pač drugače usmerjenje ljudi.
Maite in Chris sta p edina ki sta zasedena v skupini.
Chris je gej Uf od tebe se pa da velik zvedt.Ja so pa res zoprni da ga grejo zarad tega zajebavat.Aja čak pol pomen da ma chris pol fanta?Joj škoda men je pa tok luuuškaan