Big Brother 2008

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Odgovori
***Ally***
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a ***Ally*** »

upam da ta puding ne bodo ustran vrgli, ker to bi bla pa res potrata hrane :eek:
Houd de wereld tegen
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

Faaaak, kr glava me začne bolet, k poslušam T&T :evil: P***a, a se morta nonstop prepirat? :box:
***Ally***
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Tamara je nasploh ful živčna, z nobenim se ne more pogovorit, vsak ki pride do nje, ga nadere, da naj jo pusti na miru se ne vtikuje, potem pa jamra da je sama. :roll:
Zadnjič spremenil ***Ally***, dne 25. Mar. 2008 21:01, skupaj popravljeno 1 krat.
Houd de wereld tegen
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

Ja, opažam ... pa kok je Dejana napadla, k se kao ne pogovarja nč z njo ... kr neki no. Res je tečna.
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

Meni se zdi Marcelo se najbolj normalen, pri njem me zaenkrat se nic posebnega ne moti :)

Tamara pa je izredno posesivno bitje, huh.
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Josephina »

Men je Marcelo hud :D
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

Joj jz upam, da Tamara leti ven, ker ta ženska je malo psiho. Meni tud začenja it Marko skoz bolj na jetra
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
***Ally***
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Josephina napisal/-a:Men je Marcelo hud :D

Meni je tudi faca, samo vizualno pa ne preveč...Dejan je totalno hot :hearts: samo je karakterno ful bedn :?
Houd de wereld tegen
Uporabniški avatar
br0ken heart
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a br0ken heart »

***Ally*** napisal/-a:upam da ta puding ne bodo ustran vrgli, ker to bi bla pa res potrata hrane :eek:

Ja, lahko bi en stant odprli v centru LJ pa brezdomcem to raztalali.. Alpa nekaj no.

Ja Tamara je pa obup od zenske. :roll: Jaz bi kr sla iz bajte ce bi mogla z njo tam zivet.. Te bi vi vidli kaj se pravi kregat se z nekom, to kaj mata oni2 z seko, ni nic :D:rofl: Joj, ne prenesem takih idiotov, res ne.
Hello, 911. I''m on fire!
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

Ok še moj komentar v zvezi z Tamaro.

Joj je pa ta ženska en živčn človek. Vse jo moti, skos bi se kregala, če ni po njenem je vse narobe :stupid:

Pa Sebastjan se je tud včeri pokazu v taki čudni luči (:scherzkeks: )...kok se je začek na Damjano pizdit. Če bi se tkole name bi me čist stolku pomoje. Pa ko mu je nazaj rekla kej, je skor do stropa skoču tok je bil jezen.

Jeanine mi je tok smešna z njeno dekco. Sploh nobenmu ne pusti, da se je dotika.
Uporabniški avatar
inaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objava Napisal/-a inaa »

js sm vidla u reklami uno mau bl debelolicno..nevem kuko ji je ime k ni mogla dihat k j cist panincn napad dobila poj se j pa tm med unimi smetmi valala...

tale show je en kup joka pa stoka...potrata denarja :? :x
Zivljenje je piskotek!
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

dejte no...mogoče ma Tamara samo PMS :) (jo pa ne vseeno ne morem prenašat :) )
Uporabniški avatar
Lane
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Rio

Neprebrana objava Napisal/-a Lane »

Tole kuhanje pudinga je res čisto potratno dejanje, vse te litre mleka in pudinga bi lahko uporabili v kakšne drugačne namene. Kdo bo pa jedu ta buding, prvo so smeti pospravljali, sedaj kuhajo puding nobene vode in s tem posledično tudi nobene higiene, potem tist puding tam zlagajo pa premetavajo.... ta naloga je za mene popolnoma nesmiselna....

Kar se sester tiče vsi v hiši in mi pred TV zasloni bomo glih kar ponorel obedve sta grozne včsih se mi zdi, da imata samo oni dve en svoj show tam....

Ja Tamara je mislila, da se bo zgoba z Dejanom drugače odvijala, kot se odvija in seveda ko ni po njeno je pa ogenj v strehi.
Uporabniški avatar
vrednagreha
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Moje mnenje

Neprebrana objava Napisal/-a vrednagreha »

Sicer sem gledala samo oddaje na A kanalu in malo na spletni strani......ampak moje mnenje je......da je od žensk najbolj normalna in najbolj luštna SARA......ter tudi najbolj brihtna, še posebej če upoštevamo njeno starost!

Od moških je pa težko rečt, mogoče Marčelo.....

Kar se pa tiče Tamare, Janine, Damjane, Dejana, Sebastijana, Sandija......so mi pa totalno antipatični. Tamara ima pa po moje resne psihične težave.....pa sploh ni tolk luštna....je celo njena mal debelejša sestrca na nek način bolj simpatična!

Marko je pa tudi poglavje zase....meni se NIČ ne smili, pa tko mutav mi deluje....
Živim življenje.....
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Josephina »

***Ally*** napisal/-a:
Josephina napisal/-a:Men je Marcelo hud :D

Meni je tudi faca, samo vizualno pa ne preveč...Dejan je totalno hot :hearts: samo je karakterno ful bedn :?

Menje vizalno najbolj Marcelo hud. Mnjamiii :lach:
Odgovori