Big Brother 2008
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Maribor
-
- Cosmopolitanka
Tamara je nasploh ful živčna, z nobenim se ne more pogovorit, vsak ki pride do nje, ga nadere, da naj jo pusti na miru se ne vtikuje, potem pa jamra da je sama. 

Zadnjič spremenil ***Ally***, dne 25. Mar. 2008 21:01, skupaj popravljeno 1 krat.
Houd de wereld tegen
-
- Cosmopolitanka
- br0ken heart
- Komunikatorka
***Ally*** napisal/-a:upam da ta puding ne bodo ustran vrgli, ker to bi bla pa res potrata hrane
Ja, lahko bi en stant odprli v centru LJ pa brezdomcem to raztalali.. Alpa nekaj no.
Ja Tamara je pa obup od zenske.

Hello, 911. I''m on fire!
Ok še moj komentar v zvezi z Tamaro.
Joj je pa ta ženska en živčn človek. Vse jo moti, skos bi se kregala, če ni po njenem je vse narobe
Pa Sebastjan se je tud včeri pokazu v taki čudni luči (:scherzkeks: )...kok se je začek na Damjano pizdit. Če bi se tkole name bi me čist stolku pomoje. Pa ko mu je nazaj rekla kej, je skor do stropa skoču tok je bil jezen.
Jeanine mi je tok smešna z njeno dekco. Sploh nobenmu ne pusti, da se je dotika.
Joj je pa ta ženska en živčn človek. Vse jo moti, skos bi se kregala, če ni po njenem je vse narobe

Pa Sebastjan se je tud včeri pokazu v taki čudni luči (:scherzkeks: )...kok se je začek na Damjano pizdit. Če bi se tkole name bi me čist stolku pomoje. Pa ko mu je nazaj rekla kej, je skor do stropa skoču tok je bil jezen.
Jeanine mi je tok smešna z njeno dekco. Sploh nobenmu ne pusti, da se je dotika.
Tole kuhanje pudinga je res čisto potratno dejanje, vse te litre mleka in pudinga bi lahko uporabili v kakšne drugačne namene. Kdo bo pa jedu ta buding, prvo so smeti pospravljali, sedaj kuhajo puding nobene vode in s tem posledično tudi nobene higiene, potem tist puding tam zlagajo pa premetavajo.... ta naloga je za mene popolnoma nesmiselna....
Kar se sester tiče vsi v hiši in mi pred TV zasloni bomo glih kar ponorel obedve sta grozne včsih se mi zdi, da imata samo oni dve en svoj show tam....
Ja Tamara je mislila, da se bo zgoba z Dejanom drugače odvijala, kot se odvija in seveda ko ni po njeno je pa ogenj v strehi.
Kar se sester tiče vsi v hiši in mi pred TV zasloni bomo glih kar ponorel obedve sta grozne včsih se mi zdi, da imata samo oni dve en svoj show tam....
Ja Tamara je mislila, da se bo zgoba z Dejanom drugače odvijala, kot se odvija in seveda ko ni po njeno je pa ogenj v strehi.
- vrednagreha
- Komunikatorka
- Kraj: Ljubljana
Moje mnenje
Sicer sem gledala samo oddaje na A kanalu in malo na spletni strani......ampak moje mnenje je......da je od žensk najbolj normalna in najbolj luštna SARA......ter tudi najbolj brihtna, še posebej če upoštevamo njeno starost!
Od moških je pa težko rečt, mogoče Marčelo.....
Kar se pa tiče Tamare, Janine, Damjane, Dejana, Sebastijana, Sandija......so mi pa totalno antipatični. Tamara ima pa po moje resne psihične težave.....pa sploh ni tolk luštna....je celo njena mal debelejša sestrca na nek način bolj simpatična!
Marko je pa tudi poglavje zase....meni se NIČ ne smili, pa tko mutav mi deluje....
Od moških je pa težko rečt, mogoče Marčelo.....
Kar se pa tiče Tamare, Janine, Damjane, Dejana, Sebastijana, Sandija......so mi pa totalno antipatični. Tamara ima pa po moje resne psihične težave.....pa sploh ni tolk luštna....je celo njena mal debelejša sestrca na nek način bolj simpatična!
Marko je pa tudi poglavje zase....meni se NIČ ne smili, pa tko mutav mi deluje....
Živim življenje.....