Big Brother 2008

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Odgovori
slivica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a slivica »

KiLLyKa napisal/-a:Damjana bi mogla dobit kazen.

Zakaj?
Uporabniški avatar
ena pač
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: mb

Neprebrana objava Napisal/-a ena pač »

verjetn zato,kr je Eltaybu rekla,da afričani ne pašejo na bež kavč al nakj takega,popravte me,če se motim.. :P
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objava Napisal/-a moi T »

Po moje se je mal zezala, ker ona se mi drgač ne zdi tak tip človeka, da bi koga zatiral :wink:. Čeprav vseeno ni lepo no... Nism pa vidla tega posnetka, sm sam brala, tko da ne vem, kako je to zgledalo...
Just dance and everything it´s gonna be ok!
Uporabniški avatar
ena pač
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: mb

Neprebrana objava Napisal/-a ena pač »

Jas tud mislim,da je to bla sam zajebancija. Sam,če se bo BB zahotelo,da kerga ven vrže kazensko,bo najdu hitro enga,kr bo pač nehote kir kaj narobe naredo al pa rekel in tako bodo dobile možnost rezerve,da pridejo v BB. :P
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Poletje

Neprebrana objava Napisal/-a Damyanchyka »

Ja sej prejšnje leto je Pero tko letu vn,če se ne motm..Sicr je bla pa zajebancija..sicer ona neb pisala njemu posvetila o tem kako smo usi enaki ;)
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
Uporabniški avatar
KiLLyKa
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a KiLLyKa »

Pero je letu vn, ker je reku da če bo un namoču prst v mleko bo postalo rjavo.
In se je isto zajebavu, pa je letu. Tko da upam, da bodo tok fer pa da leti Damjana tud vn. Pr 35 letih take strela..da jo ni sram.
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
mary-kate and ashley bigg
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a mary-kate and ashley bigg »

a ni tko, da če žališ rasno/versko itd., da pol si nominiran, ne pa da kar takoj ven letiš ... sicer pa je damjana že nominirana.
Snow flake
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: okolica Ljubljane

Neprebrana objava Napisal/-a Snow flake »

Smetka_ napisal/-a:No pa maske počasi padajo. Marko se je čisto spremenil, oziroma je potrdil moja opažanja.Cel dan ne DELA NIČ, tako kot ni že prejšnji teden, razen ko so ga prosili naj gre v smeti. Ni sodeloval pri pripravi vzorčnih pudingov, ves čas hodi naokrog z rokami na hrbtu in komandira druge. Razvil je tudi posmehljiv odnos do podložnikov, saj je dejal,da so oni tukaj zato da pucajo in da bo vse rezerve,k i pridejo notri če pridejo, po htirem postopku nominiral ...
Zanimivo, kakšni so trenutni rezultati ankete
:roll: tole ni glih realno, se mi zdi :eek:
pa zakaj morjo nosit tista sončna očala no :?
Janja84
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Janja84 »

Marko je samo nadzorni, ne naredi pa nič. Upam, da ga čimprej skenslajo in da bodo ljudje čimprej opazili, da spet ni tako bogi, kot se dela. Meni je že malo preveč tega njegovega nakladanja...
Smetka_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Smetka_ »

Ma ja.ta kreten marko ne dela nič,če mu ne rečeš.Nek irpavi da ma probleme z vidom,se strinjam z njim,dela ne vid. Ljudi ki dela ne vidjo pa noben ne mara imat na delovnem mestu. samo okol hod z rokami na hrbtu pa se enega đeka dela.Damjana je dobr povedala včeri v oddaji. Drugače pa tipu delo res smrdi,saj je zavrnil njeno ponudbo za delo. Pa še skoz se neki sam seb smil,ker je mel nesrečo v lajfu,zraven pa govori da noče da ga folk pomiljuje...v bistvu je pa to njegov skriti recept za "uspeh". Sori marči,ne bo ti ratalo ;)
mary-kate and ashley bigg
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a mary-kate and ashley bigg »

jst pa upam, da mu bo. če le ne bo prostovoljno zapustil hiše. go marko go marko!
mycosmogirl
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a mycosmogirl »

men pa on drgač tak retard deluje! Se mi zdi, da niti enga stavka ne more normalno povedat ne, da bi vmes aaa reku! :(
Uporabniški avatar
barby*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a barby* »

Tista anketa definitivno ni realna, oz. ja tko je folk glasvov sam so očitno slepi. Damjana naj pa leti vn al pa naj dobi kako kazen, tud iz zajebancje tista izjava ni primerna, mene bi "prizadela"
Self-respect is the fruit of discipline; the sense of dignity grows with the ability to say no to oneself.
A. J. Heschel
Uporabniški avatar
Heilie
Debatorica
Debatorica
Kraj: Za gorami

Neprebrana objava Napisal/-a Heilie »

Lani se mi zdi, da je v času BB obstajala ena stran, kjer si lahko gledal nekatere skrekane videe od BB. Je letos tud kej takega?
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Poletje

Neprebrana objava Napisal/-a Damyanchyka »

Sej marko služ denar,ko je uzuni ;) Tko,da ne more bit člouk tuk len..vrjamem pa da se mu je težko prilagodit na tak lajf,če je navajen na druzga ;) pa nej hod okol če mu paše,sej je navajen hodt..Drgač ga pa ne pomilujem ;)
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
Odgovori