Izpit za avto

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
smotkica_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a smotkica_ »

anahirbd napisal/-a:
lolika69 napisal/-a:Jz mam dans glavno...držte pesti. Čeprou ne prčakujem velik :D

In?? kak je blo?? :P :eek:

Zgleda, da je naredila, ker se cel dan ne javlja, ampak se vozi naokrog. :razz:
...če ljubezen nosiš v sebi...potem jo vedno tudi srečaš...
Uporabniški avatar
lolika69
Debatorica
Debatorica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a lolika69 »

smotkica_ napisal/-a:
anahirbd napisal/-a:
lolika69 napisal/-a:Jz mam dans glavno...držte pesti. Čeprou ne prčakujem velik :D

In?? kak je blo?? :P :eek:

Zgleda, da je naredila, ker se cel dan ne javlja, ampak se vozi naokrog. :razz:

Hey punce!

Ma nism nardila in se niti ne sekiram. Sm mela mal problemov, ker je moj prvotni avto crknu in tako sm na glavni vožnji mela drug avto (no sej sm u njemu 3 ure prej vozila-sam za moje pojme premau). Prva napaka je bla to, da sem nekje en tovornjak obvozila kot oviro(levi smernik) in ker sem ubistvu zamnjala cel vozni pas, bi mogla potem dat še desni smernik(tega ni blo).Ta izpitnik mi je reku, da kaj če bi pa biu kak motorist za mano.... Druga napaka je bla, da sm v enmu križišču zavijala desno in sem prepozn na sklopko prtisnla in mi je avto mau ušou. Tretja napaka je bla, da sm nekje preveč bliz obvila eno parkirano vozilo (pravilo pol metra). Pol zadja pa je bla, da sm prve 10 min vožne vozila z pozocijskimi lučmi. In to se men ne zdi moja velka napaka, ker mi inštruktor sploh ni razložu, kako se luči pržgejo in je sam reku, da se avtomatsko pržgejo in da men že ni treba kej štimat.

Jz sm optimist in vem, da bom u drugo nardila!

Aja...kaka pa so merila, da nardiš izpit?Mislem kake napake se lahko pojavjo? Al more res use bit tip top...
THE ONLY ROOL ISDON''T BE BORING.DRESSCUTEWHEREVER YOU GO.LIFE IS TO SHORT TOBLENDIN.
Uporabniški avatar
br0ken heart
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a br0ken heart »

Al more res use bit tip top...

Jaz ti bom tak rekla.. Malo je odvisno tut kake volje je oni, ko te ocenjuje. Ti pac glej da bos te "najbol pomembne" stvari gledla in pocela.
Sicer pa, po mojih izkusnjah.. gledajo res kr nekaj.. od mrtvih kotov, pa one varjante "kaj pa ce bi zaj pripeljal kolesar, motorist".. :roll: Jaz sem sicer prvic padla iz "opravicljivih razlogov", ce bi mi pa zacel tam bluzit da bi se to pa to lahko zgodilo bi ga pa tak nekam poslala.
Ker tak vsi vemo da v praksi potem, polovico stvari sploh vec ne upostevas (like, da se cisto ustavis pri STOP znaku in podobne).. Ne vem kaj majo tolko s tem za tezit.
Hello, 911. I''m on fire!
*sanja*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *sanja* »

^^Js sicer ne vem, kakšna so merila, ampak vem, da je čist odvisn od unga, k je v komisiji. Včasih lahko že zarad ene manjše napake padeš, spet drugič pa lahko nardiš več manjših napak, pa vsen nardiš.

Lepo, da se ne sekiraš, k res nima veze. Bo pa drugič bolš!
anahirbd
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: štajerska
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a anahirbd »

lolika69... eh sej bo v druge... držim že zdej pesti zate ;)

jaz sem isto v druge naredila ;)

glede napak je pa res da je čist odvisno od izpitnika ;)
enim se recimo, da smerokaz pozabš uklopt zdi fuul velika napaka, druge pa to sploh ne moti (tak je blo pr men, k sm pozabla smerokaz pa je reku da to sploh ni bil problem sej je blo sam 1×, ena moja kolegica je pa zarad tega padla..).
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a somebody »

ful dajo n to kuko opazuješ... men je mal zatežil k enkrat k sm vzvratno v ulco mogla pelat nism nazaj gledala sm sam n robnik pazla :oops: sam pol mu je blo pa ful všeč k sm n parkplacu kao ful opazvala in me je spustu čez :D
Uporabniški avatar
račka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: somewhere over the rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a račka »

ah jz sm obupno vozila vzvratno pa mi je nakonc reku d je ful to pokvarlo vtis kr pač nkol pr inštruktorju nism tko vozila... pozabu čist... in pol se je inštruktor zame potegnu pa reku d je res čist pozabu na to in d je biu prepričan d sva vozila... pa je un sm reku no no se bosta ve2 to zmenila, jz bom pa podpisov k drugo je blo perfektno pa je šou :D
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: BLTNC

Neprebrana objava Napisal/-a Bulma »

Danes se raje vsi umaknite iz cest ki boste vozili po Prekmurju :D Ker me danes da inštruktor prvič v avto+na cesto. kak me je strah..uh..upam,da bo. Da se mi ne bo že prva ura zamerila.
Uporabniški avatar
good girl
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: somewhere over the rainbow...

Neprebrana objava Napisal/-a good girl »

Bulma napisal/-a:Danes se raje vsi umaknite iz cest ki boste vozili po Prekmurju :D Ker me danes da inštruktor prvič v avto+na cesto. kak me je strah..uh..upam,da bo. Da se mi ne bo že prva ura zamerila.

ma mene je blo tut prvo uro strah,kr direkt na cesto sm šla,nč mi ni blo jasn.
sam sej se boš navadla...boš čist navdušena pršla dans domov :D
Kladim se u sve
da poslije kiše dolazi sunce
kladim se u sve
da bit če puno bolje neg' juće...
Snow flake
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: okolica Ljubljane

Neprebrana objava Napisal/-a Snow flake »

Bulma napisal/-a:Danes se raje vsi umaknite iz cest ki boste vozili po Prekmurju :D Ker me danes da inštruktor prvič v avto+na cesto. kak me je strah..uh..upam,da bo. Da se mi ne bo že prva ura zamerila.

Prvič je malo strahu, ampak se navadiš in potem kar gre. Srečno!
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Upam, da bom res navdušena. Tega si najbolj želim. Ker do zdaj nisem šla izpita delat, ker nisem imela volje itd. Tako da nočem, da se mi zdaj še bolj zameri. Se javim kako je šlo :) Uh!
Uporabniški avatar
good girl
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: somewhere over the rainbow...

Neprebrana objava Napisal/-a good girl »

Bulma napisal/-a:Upam, da bom res navdušena. Tega si najbolj želim. Ker do zdaj nisem šla izpita delat, ker nisem imela volje itd. Tako da nočem, da se mi zdaj še bolj zameri. Se javim kako je šlo :) Uh!

no če maš zdaj voljo,pol ti bo pa moralo it :)
srečno,pa le poroči!
Kladim se u sve
da poslije kiše dolazi sunce
kladim se u sve
da bit če puno bolje neg' juće...
h3x0r89
Komunikatorka
Komunikatorka
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a h3x0r89 »

ma pri izpitu za avto kolkor sem jaz opazil se gre vecinoma le za cimvec srece, ce uni ne vidi tvojih napak al ce se vozis s sreco brez velikih tezav, sej ko si sam v prometu se lahko znajdes potem drugace ,.. ma ce nisi lahko tvoj nacin njemu ni vsec in pol si ze padu ne ,.. tako da pomoje je tle le dosti srece treba met ,..
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Evo mene. Včeraj sem imela prvi dve uri vožnje v življenju. In moram povedati, da mi je zelooo všeč. No,samo to je še to. Nisem šla v mesto vozit, se pravi da ni bilo križišč pa nikaj. Tisto bo po mojem bolj napeto.
Je pa fajn. Sicer še niti približno ne gledam ogledal, niti znakov ne ful. Samo bo :D Ojej:D Pa še nobenkrat mi ni crknil (ja,kako dolgo).
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

Bulma napisal/-a:Evo mene. Včeraj sem imela prvi dve uri vožnje v življenju. In moram povedati, da mi je zelooo všeč. No,samo to je še to. Nisem šla v mesto vozit, se pravi da ni bilo križišč pa nikaj. Tisto bo po mojem bolj napeto.
Je pa fajn. Sicer še niti približno ne gledam ogledal, niti znakov ne ful. Samo bo :D Ojej:D Pa še nobenkrat mi ni crknil (ja,kako dolgo).

^^ No vidš da je prov fajn :) To je ful dobr, da ti ni nič avto crknu, men je že takoj taprvo uro, ker itak nisem mela pojma o avtih.
Uživaj v vožnjah :flower: .
Zaklenjeno