Potemtakem bi men tud lahk že dal nekajkrat v norišnico in še marsikoga,kr kdaj rečemo kaj,kar je proti volji staršev.

jullia_ napisal/-a:Slovenske Novice, Trenja,... vse je isti šmoren. Naj se javi nekdo, ki je videl dokumentacijo Centra za socialno delo in zapisnike s sodišča, potem bomo pa lahko presojali, kdo je v tem primeru zajebal.
In že nekajkrat sem (če se ne motim, celo v tej temi) zasledila izjavo "uboga punca, če se ji še ni zmešalo, se ji pa še bo". Kaj je to drugega, kot predpostavljanje, da bo ves ta đumbus pustil na njej trajne posledice (kar je itak logično), zaradi česar jo bodo ljudje drugače obravnavali?
Pa sej tvoje mnenje o njej ni važno, ker je ne poznaš,, ampak ona bo morala sčasoma nazaj v šolo, med prijatelje in sosede, vsi ti pa po novem vedo vse njene najbolj osebne težave. To ji definitivno ni v prid. Je pa veliko lahko iz tega potegnil Slak s svojim telefonskim glasovanjem, to pa.
jullia_ napisal/-a:Primer je grozljiv, ampak ob nekaterih komentarjih v tej temi se mi obrača želodec. Za sveto jemljete vse, kar preberete v Slovenskih novicah, ki so pravi zgled objektivnosti in resnega novinarstva, na podlagi govoric obtožite človeka pedofilije in si zraven še drznete pizdit, da Slovenija ni pravna država pri tem, da vi sami totalno ignorirate vsa pravna jamstva, ki jih Ustava zagotavlja, z domnevo nedolžnosti na čelu.
To, da si na podlagi rumenega tiska ustvariš svoje mnenje o zgodbi, zavzameš eno pozicijo in celo predlagaš fizično nasilje zoper (domnevnega) storilca, ni nobena pravna država ampak linč. In vi ste raja, na katero se da super vplivat in s tem krepit moč oblasti z razburjanjem vaših čustev.
Brez zamere, ampak upam si trdit, da vsaj 90% tega foruma punce in njene družine ne pozna, pa ste vsi kao poznavalci njihovih družinskih razmer in sporov.
jullia_ napisal/-a:Vse samo zato, ker folk hrepeni po telenovelastih zgodbah, o katerih lahko nato razglablja ob kavici in pravičniško odkimava z glavo ter se zgraža nad stanjem družbe in države. Fuj.
*purple* napisal/-a: drgač pa Julija, kaj bi bilo bolje, primer utišat in ne predstavt svetu kaj se dogaja?
jullia_ napisal/-a:*purple* napisal/-a: drgač pa Julija, kaj bi bilo bolje, primer utišat in ne predstavt svetu kaj se dogaja?
Ja, bi bilo. Kdo je kaj na boljšem, ker cela Slovenija govori o tem? Anja že ne, ker je ne bodo zaradi enih Trenj nič bolj upoštevali. Cela njena familija tudi ne, ker so jim totalno ugled zbili.
Folk ima pa eno zanimivo temo za pogovor ob kofetu. Kruha in iger, pa smo vsi srečni.
Sessa napisal/-a:jullia,
ce mediji tega ne bi razkrivali, bi sodisce in socialno doseglo svoje-se pravi narediti krivico nekomu,zakaj pa bi sicer ravnali tako skrivnostno,ce bi imeli cisto vest?
jullia_ napisal/-a:Sessa napisal/-a:
S tem postom se iz debate umikam, ker mi je jasno, da sem tu edina, ki je ob tej zgodbi pomislila na varstvo osebnih podatkov, domnevo nedolžnosti in izključitev javnosti iz postopka. Ostali pač z največjim veseljem pljuvate čez državne organe, na podlagi enega (oziroma treh) primera. Zanimivo, da se nikoli ne odpre tema o tem, kako je CSD en primer korektno in smotrno rešil. To pa ni zanimivo in vredno omembe, kajne.
jullia_ napisal/-a:Sessa napisal/-a:jullia,
ce mediji tega ne bi razkrivali, bi sodisce in socialno doseglo svoje-se pravi narediti krivico nekomu,zakaj pa bi sicer ravnali tako skrivnostno,ce bi imeli cisto vest?
Zato ker so dolžni varovati osebne podatke ljudi v postopkih. Preberi post kr.ene na to temo, brezveze, da še enkrat pišem.
*purple*: Seveda me skrbi ugled njene družine, skrbi me tudi njen ugled in dobrobit, ampak ti si se seveda obesila na en del stavka.
Pa če te smem opomnit, ne živiš v Avstriji, tako da ne moreš vedet, koliko se tam govori o Nataši Kampusch. Očitno pa 24ur tudi ne spremljaš, drugače bi vedela, da se o celi zadevi še vedno piše, ravno pred kratkih so preiskovali vpletenost njene mame v zadevo. A še trdiš da takšne zadeve hitro poniknejo?
S tem postom se iz debate umikam, ker mi je jasno, da sem tu edina, ki je ob tej zgodbi pomislila na varstvo osebnih podatkov, domnevo nedolžnosti in izključitev javnosti iz postopka. Ostali pač z največjim veseljem pljuvate čez državne organe, na podlagi enega (oziroma treh) primera. Zanimivo, da se nikoli ne odpre tema o tem, kako je CSD en primer korektno in smotrno rešil. To pa ni zanimivo in vredno omembe, kajne.