Kofetkanje
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Poletje
Včasih sm pila doma skuhano kavo z mlekom, zdj mi je pa ratala zanč in si je nikol več ne skuham
Nardim si Jacobs 3v1 (sam dam pol mleka, pol vode, sam z vodo mi je čist brez okusa), takoj k se zbudim in grem za komp. To mam tak obred
V lokalih si pa ponavad naročim belo kavo, ki je še najbol podobna teli 3v1 kavici.

V lokalih si pa ponavad naročim belo kavo, ki je še najbol podobna teli 3v1 kavici.
kava... hmm... me like coffee
v srednji je nikoli in nikdar nisem pila. sploh nisem razumela kako lahko nekdo pije kavico. odkar sem na faksu.. skoraj ne mine dan brez kavice. vedno kava z mlekom ali bela kava. navadne tj. kave brez kaplce mleka pa nikoli nisem pila.
kavica in cvek z dobro druzbo je pa sploh neki najlepsga

v srednji je nikoli in nikdar nisem pila. sploh nisem razumela kako lahko nekdo pije kavico. odkar sem na faksu.. skoraj ne mine dan brez kavice. vedno kava z mlekom ali bela kava. navadne tj. kave brez kaplce mleka pa nikoli nisem pila.
kavica in cvek z dobro druzbo je pa sploh neki najlepsga

Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
- °°°ČeŠnYa°°°
- Debatorica
-
- Kofetarica
- Kontakt:
Včasih sem kavo pila dokaj pogosto (parkrat na teden, včasih tudi po več na dan), zadnje čase pa spijem eno na 100 - 200 let
.. Pijem kavo samo s smetano (bog ne dej z mlekom ali celo samo kavo
), zraven pa moram imet obvezno kozarec vode. Najboljše pri kavi mi je pa to, da pojem z žličko tisto smetano ki jo zmešam v kavo.