kokr nanese, odvisno od situacije.. drgač sm pa itak zdej v prvi resni zvezi, tko da zdej je blo najprej veza pol sex, v ostalih primerih pa sex pol pa nič
(__/) ( o.O) (")_(") This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Heh...kak kdaj, so bli že primeri enega in drugega.
Načeloma sem pa mnenja da nima smisla en mesec se spoznavat na pijačkah, nasledn mesec hodit pa se za rokce držat pol, po dveh mescih se pa končno dol danš z osebo in vidiš da to niti približno ni to. Če dva nista kompitabilna v postelji pol veza nima glih neke perspektive. Če pa na začetku "spobaš" seks pa ti odgovarja se pa odnos lahko razvije v vezo al pa vsaj fuck frendship.
Meni je načeloma vseeno. Lahko grem z nekom v zvezo in šele potem seksam, ampak to v primeru, da se na ostalih področjih ujemava + da je očitna kemija. Lahko pa najprej seksam in pol grem v zvezo ter ugotavljam, če mi je tudi vse ostalo pri osebi všeč. Za zvezo se pač odločim, ko čutim, da bi to lahko bilo tisto tapravo in niti ni toliko pomembno, če sva že seksala.
As the shadow follows the body, As we think, so we become.
g00fy_qa napisal/-a:Meni je načeloma vseeno. Lahko grem z nekom v zvezo in šele potem seksam, ampak to v primeru, da se na ostalih področjih ujemava + da je očitna kemija. Lahko pa najprej seksam in pol grem v zvezo ter ugotavljam, če mi je tudi vse ostalo pri osebi všeč. Za zvezo se pač odločim, ko čutim, da bi to lahko bilo tisto tapravo in niti ni toliko pomembno, če sva že seksala.