Bom jst sprejel ta izziv
goofy_qa: Je zelo zanimiva punca, ki ima svojevrsten oz.samosvoj način razmišljanja. Zelo rada ima vse kar je povezano z modo in šopingom

. Je zelo družabna in ima tak prefinjen smisel za humor. Prihaja iz enega najlepših koncev Slovenije, Prekmurja. Zelo je navezana na svoje prijateljice in naslednjo jesen pride študirat v LJ.
Jochie: Zvesti navijač NK Krško. Verjetno je tudi zelo potrpežljiv in se zadovolji z malim (to sklepam po tem ker navija tudi za Inter

). Baje se kmalu poslavlja od samskega stanu in bo skočil u prep..oz. jarem

. Ima svoje podjetje in je sam svoj šef. Zelo duhovita in družaba oseba poleg tega pa velik fan Biaggia Antonaccija.
Bulma: Ženska je mahnejna na metal (bravo bravo), naj band je Amon Amarth (sej je ne?). Ima rada male živalice predvsem hrčke, če se ne motim. Ima prepirsan nos s katerim je vse ok

. Nekoč je od mene odkupila 6 laških, ker ji je blo bad, da se ga ni mogla napit tisti dan

.Aprila baje pride v LJ na fake Gunse.
kafrca: ma ful lepo bajto in posebej streha mi je všeč (fajn ste to poštimali res)

. Je iz istega kraja kot moj oče. Navdušena basketašica, ki spremlja košarko. Hodi na pravno fakulteto ( že zdaj mamo u p...i sodstvo, kaj šele bo

). Včasih ma namen it na žur pa se ga s kolegicami napijejo pri njej in majo pole boljšo žurko kot pa je tista ki jo izpustijo.
Anelise: JStara je 25 let.Tudi ona študira pravo samo v Mariboru. Doma ima psa. Rada ima štajerce ki so ji ful simpatični. Ful žura a ljub temu ne pade niti enega izpita (mislim, kaka študentka pa si?

). Njen najljubši lokal u Gorici je Dolce Vita. Rada posluša rock muziko.
tjaskaaa: zelo zanimiva in samostojna oseba. Študira na Obali in zelo veliko žura. Prihaja iz Dolenjske vendar u posebnem stanju obvlada tudi primorščino

. Ne mara nosit kostimov, ima pa zelo rada petke. zelo rada se smeji in je zelo zabavna punca.
Dead_kid: Bli skupej na enem koncertu na Poljskem, ona pa je bila celo pot taka piflarka in se je učila biologijo

. Glasba ji pomeni daleč največ in na koncertih se najbolj znori. Ima psa ki se kliče Don. Je zelo postavna in luštna punca.
jemina: ona se mi tudi zdi zelo fajn, taka skulirana oseba z realnim pogledom na svet. Opažam da ful spremlja reality šove in jih rada pokomentira. Tudi na modo se ful spozna, ker je ful prisotna v tisti temi. Upam si rečt, da je prijetna oseba in da se z njo člov ne bi dolgočasil.
no angel: Hodi na isti faks kot jst. Ful jamra tle po forumu o tem in onem

. Rada ma Benetton znamko če se ne motim. Je iz štajerskega punca in rajši vidi da ima dnar kot da ga nima, ker pole si ne upa nič lepega kupit

. Nikoli ne klikne iste osebe dvakrat na msn-ju (omg kake navade

)
Mju: ima enega najlepših nickov kar se mene tiče. Zdi se mi zelo zabavna punca, ki je za fore. Pravzaprav kerj dosti ne morem povedat, ker ne vem nič zanesljivega o njej ampak tako po prvem vtisu se mi zdi fajn punca. Upam da bo še sodelovala u tej temi.