midva pa povsod na začetku in tudi sedaj...tudi če greva pohajt samo na kratko razdaljo...nekako morava bit skozi blizu edn drugega...na sprehodu sva objeta, u trgovini pač zadošča držanje za roke ...
tudi jaz in moj srček se vedno držima za roke...v trgovini, vedno, razen da res gledam oblekce, ampak potem pa spet se takoj primeva za rokice.pa mi je tudi všeč tak, ker ga mam zelo rada.... če pa grema na sprehod, pa sva ponavadi objeta... je pa še bolj na sveže vse skup, 6 mescov tako da še vseeno upam da bo vedno tak
GoldenSoul napisal/-a:Rokce itak!!!!!1 Sam onjet hodit je pa ful nepraktično-vsaj men!!
Meni se tudi zdi precej nepraktično... Me začne roka bolet - sicer prakticirava, ampak da bi pa petnajst minut tako hodila... Mislim, da še nisva prišla do petih minut .
am navem u bistvu zaka...da se skos dutikam njega pa naven...k men in njemu to nekak dost pumen...pa dokaz da se me ne sramuje u kerkol družbiiiii uuuuuu
Sugar_baby napisal/-a:Jst mam, če sva objeta, tud vedno roko v žepu na riti on se pa td nč ne pritožuje
Nekaj sem bral v eni enciklopediji o fiziki, da moški in ženska revitalizirata svoj biološki potencial, če se držita za roke. Da pa ni vseeno, ali je ženska na desni ali na levi. Da pari instinktivno začutijo pravo stran od napačne in da je običajno ženskam bolj prijetno, če so na desni strani moškega.