Kaj pomeni, če mi nekdo reče, da sem p***a?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
matjazd
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a matjazd »

Tonja napisal/-a:Ana27, naj te malo popravim. Zmotno se mi zdi mišljenje, da se za vse vedno omenja ali krivi starše! Otrok menda ni odvisen od staršev in tisti ki ni labilen ne bo ponavljal za njimi dejanj, za katera ve, da niso pravilna.
Jaz klejem - skos. Moja 2 nikoli. In zdaj sta moja 2 kriva, da jaz klejem, če jaz iz njunih ust nisem slišala nobene kletvice? Je moja žlahta kriva, da klejem, ko ne vem za nubenga v žlahti, da bi klel (tete in strici, dedki, babice)?
Se je morda zamislil kdo že nad tem, kaj vse danes mladina gleda po televiziji, bere v časopisih, revijah? Da niso vedno starši krivi?? Verjetno ne, ker je najlažje okrivit tistega, ki ti je najbližje (to je tudi metoda socialnih služb).

Vsak ve, da otrok najprej sliši tisto kar ne bi smel. In, če 5letni otrok gleda takšne vsebine po TVju so krivi starši in ne otrok sam, ali Tv program.
matjazd
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a matjazd »

exdancer napisal/-a:punce ste sploh opazile, da ste tiste, ki se s kolegicami tako kličete in ki se vam tako govorjenje zdi vredu, večinoma stare pod 20 let???

Pa res, očitno je danes za mlade to normalno. Torej je mladina res skoz hujša.
Uporabniški avatar
ena pač
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: mb

Neprebrana objava Napisal/-a ena pač »

anahirbd napisal/-a:
Ja logično. Sej tut ti si bla enkrat tuk stara. Pa vem da mi čez par let nebojo glih najbol pri srcu ti vzdevki, ampak zaenkrat me ne motijo.
Nikjer pa nism napisala da mi je všeč. :D

Niso ti všeč ti vzdevki,ampak prijateljice pa vseeno kličeš z njimi.Jaooo...Ti pa zelo spoštuješ prijateljice.
:?
anahirbd
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: štajerska
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a anahirbd »

Oprosti ampak ti mene ne poznaš niti mojih prijateljic. Če bi kero motlo bi mi že zdavni povedala, ker smo pač take da si use povemo lepo direkt.
In ja, pač je vse to zajebancija.

Glede tistga ko sm napisala "Da nikjer nism napisala, da mi je všeč" sm misla to, da ne skačem glih od veselja če se kera pošali "p***a" ampak jokam se pa spet ne(ali pa da bi me motlo)

Nevem kako ti nej razložm še, ker očitno ne dojameš al pa js slabo razlagam :D
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

ena pač napisal/-a:
anahirbd napisal/-a:
Ja logično. Sej tut ti si bla enkrat tuk stara. Pa vem da mi čez par let nebojo glih najbol pri srcu ti vzdevki, ampak zaenkrat me ne motijo.
Nikjer pa nism napisala da mi je všeč. :D

Niso ti všeč ti vzdevki,ampak prijateljice pa vseeno kličeš z njimi.Jaooo...Ti pa zelo spoštuješ prijateljice.
:?

mislm da je blo že stokrat povedan kaj in kako in še vedno ne razumem kako lahko to ene, katerih se sploh ne tiče, moti.
pač mamo eni tak odnos s kolegi, da dopuščamo tud take stvari, ki niso čist nč kot sam humor.
men gre pa recimo na kozlanje ko slišim da se kličeo med sabo, lubica moja, pa mwa mwa, pa lubčkat, pa kajjestvemkajševse.ampak ne obsojam tistih ki to počnejo.

exdancer, ism lih stara pod dvajset in to nima nč veze s starostjo
:wink: vezo ima z internimi pogovori, katerih pa itak drugi tko al tko ne razumejo :)
exdancer
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a exdancer »

*purple* napisal/-a:exdancer, ism lih stara pod dvajset in to nima nč veze s starostjo
:wink: vezo ima z internimi pogovori, katerih pa itak drugi tko al tko ne razumejo :)

ravno zaradi tega sem starost izpostavla in poudarla večinoma, da se ne bo katera ob to spotaknila.
za moje pojme to ima vezo s starostjo. če pa se ti pri svojih letih še tako pogovarjaš je to tvoja stvar.
starost sem pa omenila ker vem kako smo se obnašali ko smo bli še mlajši in sploh v gimnaziji, k so ble punce najbolj ponosne na to, da so se afnale s takimi in drugačnimi izrazi in bile frajerke.
poglej, *purple* sem ti že povedala da se ne vtikam v tvoje početje... samo dovoli mi da izrazim svoje mnenje in svoja opažanja. komentiraš prav vsak moj post in mi hočeš kontrirati. pa na žalost tvoja kontriranja nimajo prave osnove. če si ti starejša od 20 pa se tako pogovarjaš, je popolnoma tvoja stvar ampak večina punc, ki se tukaj oglašajo pa so take starosti kot sem jo omenila.
lahko zaključiva pri tem, da imava vsaka svoje mnenje in se ne prepričujeva da imava samo midve prav? :wink:
Ja sam onaj što uvek uči na greškama svojim!!!
mirella
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a mirella »

osebe s katerimi sem v zelo dobrih odnosih so me vedno tko lahko poimenovale pa me nikoli ni motilo. vedno smo meli ena taka in podobna imena. ce pa sm slisala to od kerga drugega se mi je mogoce zdelo tko tud "žaljivo", pa nevem zakaj. Drugac pa sedaj res redko se katero od teh besed uporabljam
Life is not the amount of breaths you take,
it's the moments that take your breath away.
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

exdancer napisal/-a:
*purple* napisal/-a:exdancer, ism lih stara pod dvajset in to nima nč veze s starostjo

ravno zaradi tega sem starost izpostavla in poudarla večinoma, da se ne bo katera ob to spotaknila.
za moje pojme to ima vezo s starostjo. če pa se ti pri svojih letih še tako pogovarjaš je to tvoja stvar.
starost sem pa omenila ker vem kako smo se obnašali ko smo bli še mlajši in sploh v gimnaziji, k so ble punce najbolj ponosne na to, da so se afnale s takimi in drugačnimi izrazi in bile frajerke.
poglej, *purple* sem ti že povedala da se ne vtikam v tvoje početje... samo dovoli mi da izrazim svoje mnenje in svoja opažanja. komentiraš prav vsak moj post in mi hočeš kontrirati. pa na žalost tvoja kontriranja nimajo prave osnove. če si ti starejša od 20 pa se tako pogovarjaš, je popolnoma tvoja stvar ampak večina punc, ki se tukaj oglašajo pa so take starosti kot sem jo omenila.
lahko zaključiva pri tem, da imava vsaka svoje mnenje in se ne prepričujeva da imava samo midve prav? :wink:

nihče ni reku da ne smeš izrazit svojga mnenja.in moj post v večini ni letel nate, ampak naneko drugo uporabnico ki je tudi citirala.tebi sm samo hotla povedat da to nima veze s starostjo, da lahko lih tko e govori pri 16, ali pri tridesetih, kot smo že prebrali v prvem postu te teme.in nevem zakaj mora druge otit to, če tistega ki besedea leti nanj, ne? :)
kot da bi jst zdej tebi pametovala zakaj tvoj fant tebe kliče po imenu in zakaj ne po kakšnem romantičnem nadimku in se bi mi zdelo čudno in nesprejemljivo.vama bi pač tko ustrezalo, kajne, kaj druge briga kako imata? :)
exdancer
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a exdancer »

*purple* napisal/-a:nihče ni reku da ne smeš izrazit svojga mnenja.in moj post v večini ni letel nate, ampak naneko drugo uporabnico ki je tudi citirala.tebi sm samo hotla povedat da to nima veze s starostjo, da lahko lih tko e govori pri 16, ali pri tridesetih, kot smo že prebrali v prvem postu te teme.in nevem zakaj mora druge otit to, če tistega ki besedea leti nanj, ne? :)
kot da bi jst zdej tebi pametovala zakaj tvoj fant tebe kliče po imenu in zakaj ne po kakšnem romantičnem nadimku in se bi mi zdelo čudno in nesprejemljivo.vama bi pač tko ustrezalo, kajne, kaj druge briga kako imata? :)

pa sj ona nas je prosila za naše mnenje, ker njo to moti. (al sem mogoče narobe zastopla kaj si zdaj hotla povedat?)
za druge me pa po pravici povedano čisto nič ne zanima kako mate zmenjeno to klicanje po vzdevkih.
jaz sem pač napisala da je to meni mimo in jaz se tako s kolegicami ne pogovarjam.
še enkrat..ne prepričujem nobenega da naj se neha tako klicat in imenovat, samo povedala sem, da je meni to mimo in da se mi zdi nezrelo.
ne vem zakaj bi koga tako zmotilo moje mnenje, da bi mislil da ga hočem prepričati naj neha tako govorit?
Ja sam onaj što uvek uči na greškama svojim!!!
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Tonja »

matjazd napisal/-a:
Vsak ve, da otrok najprej sliši tisto kar ne bi smel. In, če 5letni otrok gleda takšne vsebine po TVju so krivi starši in ne otrok sam, ali Tv program.

Res? In če jih ni? So tut krivi oni?
IJO
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Dreams

hehe

Neprebrana objava Napisal/-a IJO »

js se nebi sekirala.pa ji se ti reči da je p***a al pa jo ignoriraj,.-.--
kaj te briga ona..-razn ce nisi ljubusumna najo
Uporabniški avatar
rdeče vrtnice
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a rdeče vrtnice »

aaa take js sovražm...ker mi je dobesedno kr neki...ne maram d me tko kličejo če meni ni všeč...in če bi me kdo tako klical bi mu že povedala ta svoje. če se ima pa kaj pritoževati čez moj stil oblačenja se pa kar naj obremenjuje ker itak s tem ne bo nič naredu ker mene take stvari ne ganejo!
ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
stevens
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: maribor

Neprebrana objava Napisal/-a stevens »

spet pretiravate..to je bil samo en kompliment povedan na drugačn način...bodite malo bolj odprti za drugačne stvari..
Uporabniški avatar
inaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objava Napisal/-a inaa »

matjazd napisal/-a:
Tonja napisal/-a:Ana27, naj te malo popravim. Zmotno se mi zdi mišljenje, da se za vse vedno omenja ali krivi starše! Otrok menda ni odvisen od staršev in tisti ki ni labilen ne bo ponavljal za njimi dejanj, za katera ve, da niso pravilna.
Jaz klejem - skos. Moja 2 nikoli. In zdaj sta moja 2 kriva, da jaz klejem, če jaz iz njunih ust nisem slišala nobene kletvice? Je moja žlahta kriva, da klejem, ko ne vem za nubenga v žlahti, da bi klel (tete in strici, dedki, babice)?
Se je morda zamislil kdo že nad tem, kaj vse danes mladina gleda po televiziji, bere v časopisih, revijah? Da niso vedno starši krivi?? Verjetno ne, ker je najlažje okrivit tistega, ki ti je najbližje (to je tudi metoda socialnih služb).

najleps se otrok nauci kletvic in neprimernega vedenja ko ima ob 8 zvecer, ravno pred spanjem na voljo na tvju NAMESTO risank ali kaj poucnega, Big Brotherja :roll: :eek: ~ to je pa zbiralisce primitivnega folka ki nimajo nic bolj pametnega za pocet u ziulenju kot pa blamirat se u javnosti
Zivljenje je piskotek!
Uporabniški avatar
bibba
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a bibba »

ja ene punce to ful delajo, tut pozdravjo se ojla pičke :lol:
no men ni ta način izražanja nč kej preveč ušeč, tko da bomostala kar pr ojla punce alpa bejbe
Odgovori