ko sem jaz delal faks, je bila matematika 1 simple in razumljiva, matematika 2 pa znanstvena fantastika, kar je pomenilo, da si moral sporoti delati, redno na vaje hoditi ter glih ne biti butec...
pa kljub vsemu...kakšen študent strojništva bi se samo smejal moji izjavi...
jaz pa mislim lih na UPES pridet.... hm... no bom videla kako bo. nekateri pa pravijo da sploh ni razlike, da mate vsi ista predavanja in to celo skupaj.
Ja matematika res ni težka.Js je v prvo nisem naredila zato ker se nisem dovolj učila, ampak mi je zdej žal k sem vidla kaj je statistika in mi je hmal slabo postalo.Tko da zdej se pridno učim da grem na drugi rok, statistika bo pa pr meni še kr neki časa mirovala .
linkica napisal/-a:jaz pa mislim lih na UPES pridet.... hm... no bom videla kako bo. nekateri pa pravijo da sploh ni razlike, da mate vsi ista predavanja in to celo skupaj.
To je res, nekatera predavanja imamo skupaj z VPŠ, ampak to so ponavadi taki bolj u izi predmeti. Drugače pa: nič bat - vse se da naredit. Če delaš sproti, pa sploh. Je pa tudi res, da je dobro imeti tudi nekaj sreče pri nekaterih predmetih, npr. Poslovne finance...Poslovodno računovodstvo je pa čisto druga zgodba...Rekla bi, da je to najtežji predmet na faxu (vsaj zame). Že tako je zeeelo obsežna snov, poleg tega je pa še kriterij precej strog. Ampak tudi ta predmet bo treba naredit. Slej ko prej.
Nnia napisal/-a:tu jz upm da bom drug let na EF univerziteno
ja matematika je vrjetn za ene težka za ene ne odvisn kok ti leži a ne:)
Kero smer boš pa izbrala?
sej se nam itk ni še treba zdele tkoj odločt a ne pru letnik mamo vsi skupi?
drgač bom pa pomoje kr računovodstvo in revizija pa pol bi se bl na revizijo usmerla to itk pol nakonc
če bom mela še to željo:)
Ursyna napisal/-a:Matematika sploh ni težka, ker imaš lahko (mi smo imel lahko) napisano vse postopke, formule, itd. na enem A4 listu.
Statistika je bolj zaje*ana!
res je matematika je čist u izi (sem inštruirala eno iz vsš in eno iz uni), sploh na vsš se izpiti ponavlajo na full, samo številke so druge... res komad lahko...
sicer majo pa skor vsi faxi, ki niso tehnično in naravoslovno usmerjeni pa da majo kaj matematike, fizike ipd... to totalno lahko