mi2 ko sma skupaj sexama praktično vsak dan...včasih tudi večkrat na dan/noč...sam žal sma zdej bol mal skup.... ...ampak pride kmalu domov,pa bo spet moj moj moj...pa boma nadoknadla vse zamujeno :bussi: :knuddel:
3-5× na teden.............Na dan pa tako včasih 2×! Med vikendi pa tak skr non-stop! Sm ful HOT in moj lubi ima kar težko nalogo, glede tega............
Zadnje čase bolj malo ker nimam fanta. Sicer pa je to odvisno od fanta. Imela sem že takega, ki sva dvakrat na dan in takega, ki sva enkrat na štirinajst dni.
ja včasih sexava vsak dan, včasih se pa zgodi da tudi kakih14-21 dni ne odvisno kako nama paše , vse je stvar želje, časa in strasti včasih pa tudi večkrat na dan
Midva sexava vsakič, ko se vidva...ponavadi niti ni potrebe po večkrat na dan, ker je sex tok kvalitetn, da zaleže za dost cajta Mi pa vseeno včasih mal fali, ker se vidva samo 2 do 3-krat na tedn...sej še mal pa se seliva v svoje stanovanje, pol bo pa taprava fu*arija Sem pa ena izmed tistih, ki daje pri sexu prednost kvaliteti pred kvantiteto...
Pogosto,ampak ne vem točno ker nisem nikoli štela oz. obračala pozornost na to. Ko nama paše sexava, na silo pa nikoli. In ne on ne jaz ne iščeva nekih trapastih izgovorov, se preveč poznava in točno veva zakaj nama na paše- trenutno. In počakava, nikoli na silo. Ponavadi tam nekje 3x ali 4x na teden, včasih pa tudi 14 dni ni nič,ker sva preprosto preutrujena in samo padeva v posteljo. Trenutno pa vsak dan zaenkrat- dokler nama moči ne zmanjka
jaz včasih seksam 3,4dni zapored včasih pa tud po 14 dni ne!samo po mojem je to popolnoma normalno.če nisem razpoložena enostavno povem...bolš to k potem bi bil rezultat sam bedn sex malo je ljudi k jim paše sexat res vedno in povsod... glede sexa med menstruacijo sm jaz tud že probala samo me je full bolelo...sam mam že tko al pa tko full bolečine med men...sam če se boš že odločila za to potem ti predlagam da pojdita pod tuš k je bl higienično
mmmmmmm če je stalen partner...povprečno do 5x tedensko če partnerja ni ob priliki... sex med menstruacijo ? blexx........ tiste dni je boljše da ni nobenga zravn mene
[ razmišljaj o velikih rečeh, uživaj pa v drobnih zadovoljstvih ]
hm...midva čisto odvisno...ampak a se komu še zdi, da smo punce po menstruaciji kar mal bolj "poredne"? jaz že kar nekaj časa opažam, da takoj ko je konc menstruacije, moram kar vsak dan nekje najdt plac za sexat. no djte mi puvedat, ali se to sam men dugaja ali tudi keri drugi???