Kdo plačuje?

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.
Odgovori
*QueenBitch*
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *QueenBitch* »

jaz vztrajam pri tem, da se menjava kdo plačuje..tudi s prijatelji, čeprov se veliko moških frendov včas skor skrega z mano..ampak nekako se mi to zdi fer, da pač se to deli...in nočem nikomur bit nič dolžna.
matjazd
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a matjazd »

Aloha napisal/-a:Matjazd, ne vem od kod ideja o moji zafrustriranosti?! :?
Bolj se bojim, da si ti ta, pr kermu neki ne štima (al pa mogoče tvoje bejbe, hehe).

A od kje? Ja ti omenjaš zafrustrirane babe.
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

To bi nej biu neke čudne sorte argument al si pozabu kšn stauk, dva dopisat?
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

jullia_ napisal/-a:Če tip punco razvaja, še ne pomeni, da je razvajena. Đizs, zakaj bi kdo hotel imet partnerja, ki ga ne bi niti malo razvajal? Očitno ste eni malo Špartanci po duši :)

Da me ne bi slučajno kdo spet materializma obsojal, sploh ne govorim zgolj o finančnem razvajanju. Midva sva oba pomoje razvajena, kar se crkljanja in ljubkovanja tiče. Pa ponavadi v trgovini pomislim še na to, če bo on pri meni jedel, da kupim kaj njemu ljubega. Pač takšne male pozornosti. In ne, ne varam ga :)

hm.... :gruebel: poznam dost primerov ko so bila dekletca kar precej razvajena kar se materializma in financ tiče, glede njihovega fanta.greva tja, greva sem, jst bi to jst bi uno.Seveda tip tud sam od sebe nosu, ker valda želel nuditi ženski čimveč.Ampak (znana sta dva dejanska primera, za druge nevem kaj točno so mel) ko sta fanta zgubila službe in ko ni blo več za darilca kupvat pa rafaelote pa na večerjice vozt, je blo s strani tistih punc, kr precej težav.In so dale jasen vtis da so totalno razvajene in materialistične.en je nehal s svojo žesnko, ravno zarad tega razloga, ker prej dejansko res ni vedel s kom hodi.Potem je pa ugotovil, da on celo življenje ne bo plačeval zanjo, ji nosil darilc in vsega, ker on atega ne zna cenit, niti pa si predstavljatt ženska ne more, da slučajno en tedn nebi šla na vačerejo al pa na izlet.

recimo če 8spet) izpostavim sebe.dva meseca nazaj sva ugotovila da je avto totalno fuč.dragi je šel kupit novega, na kterga pa še čakava.in ker valda se ne moreva nkamr dlje peljat s tem avtom, sva vse vikende do zdaj prečepela doma ali v bližnji okolici, kar je pomenilo da so vsi izleti odpadli, s smučarijo, toplicami in vsem vred kar ponavadi v takem času počneva.pa sem še vedno z njim, ga imam še vedno enako rada in vse, in se sploh ne obremnjujem s tem.Pač nisva šla, kaj naj zdej se ob tla mečem?sva bila pa navajena skos nekam it, lahko bi rekla da me je na tak način razvajal da me je peljal povsod.ampak razvadla se pa nisem, komot lahko zdržim, ker nism z njim da me razvaja, ampak ker ga imam (se imava) rada.
lucy*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a lucy* »

zanimiva tema :) jes sem bla en let z tipom....in v temu enmu letu sva bla mogoce tri krat zunaj ...pa se to sem zmeraj plačala jaz...ok sej pač logično mi je da si stroške delita amak da pa use plača ženska...res čudak..... :eek:
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Roberta R. »

sanjaanja napisal/-a:Navedla sem en primer. Poznam jih več. Ni zato sploh ne maram, da bi se mi moški nekaj pokroviteljsko obnašal. Toliko sem pa že sposobna, da si sama odpiram vrata pri avtomobilu,... Jaz sem mu to prepovedala. Če me drugače ne more osvojit, mu tudi tega ni treba počet.

torej tebi pač ni všeč da se tip do tebe obnaša kot do dame.. ok.. ni treba zej vseh tipov obsodit, da če razvajajo žensko se pa kurbajo okol, oz. majo slabo vest zarad nečesa.. pa ni važno kok primerou poznaš.. js tut poznam veliko primerou, ko takih malenkosti ni, da pari slej ko prej končajo.. pa to ne pomen zdej, da je to neko pravilo.. tko da ne zdej neki posploševat k nima smisla..
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
matjazd
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a matjazd »

*purple* napisal/-a:[quote=]
hm.... :gruebel: poznam dost primerov ko so bila dekletca kar precej razvajena kar se materializma in financ tiče, glede njihovega fanta.greva tja, greva sem, jst bi to jst bi uno.Seveda tip tud sam od sebe nosu, ker valda želel nuditi ženski čimveč.Ampak (znana sta dva dejanska primera, za druge nevem kaj točno so mel) ko sta fanta zgubila službe in ko ni blo več za darilca kupvat pa rafaelote pa na večerjice vozt, je blo s strani tistih punc, kr precej težav.In so dale jasen vtis da so totalno razvajene in materialistične.en je nehal s svojo žesnko, ravno zarad tega razloga, ker prej dejansko res ni vedel s kom hodi.Potem je pa ugotovil, da on celo življenje ne bo plačeval zanjo, ji nosil darilc in vsega, ker on atega ne zna cenit, niti pa si predstavljatt ženska ne more, da slučajno en tedn nebi šla na vačerejo al pa na izlet.

Imaš še kako prav. Sem imel punce, ki so še študirale in lepo sam plačeval vse. One pa samo to kaj bi imele, kam bi hodile,...
Medtem, ko mi pravi kolega, ki še študira, da vsaka takoj, ko izve, da še nima službe, jo takoj pobriše, ker ugotovi, da ji finančno ne bo mogel dosti nudit.
Drug kolegi je prodal avto, da si bo lažje opremil stanovanje. In kaj se je zgodilo? Punca ga je pustila z izjavo, da takšnega pa že ne bo imela, ki jo še peljat nikamor ne more. A ona sama še izpita nima, kaj šele avto. To se meni ne zdi pošteno.
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let

Neprebrana objava Napisal/-a sanjaanja »

Roberta R. napisal/-a:
sanjaanja napisal/-a:Navedla sem en primer. Poznam jih več. Ni zato sploh ne maram, da bi se mi moški nekaj pokroviteljsko obnašal. Toliko sem pa že sposobna, da si sama odpiram vrata pri avtomobilu,... Jaz sem mu to prepovedala. Če me drugače ne more osvojit, mu tudi tega ni treba počet.

torej tebi pač ni všeč da se tip do tebe obnaša kot do dame.. ok.. ni treba zej vseh tipov obsodit, da če razvajajo žensko se pa kurbajo okol, oz. majo slabo vest zarad nečesa.. pa ni važno kok primerou poznaš.. js tut poznam veliko primerou, ko takih malenkosti ni, da pari slej ko prej končajo.. pa to ne pomen zdej, da je to neko pravilo.. tko da ne zdej neki posploševat k nima smisla..

Nisem rekla, da je pravilo. Ampak gravža se mi, ko ji odpira vrata, se dela vstrežljivega do nje, takoj, ko jo ni zraven jo pa prevara. To zame ni nobena ljubezen.

Ne meni ni všeč, da mi tip hodi vrata odpirat pri avtomobilu. To lahko sama. Več mi pomeni, če mi kdaj pomaga posodo pomiti, kot pa da bi on ta čas sedel pred tvjem.
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

jah to so pač nekateri primerki taki.. žalostno. moj tip recimo nima avta ali izpita, me ne more nikamor pelat.. pa mi je popolnoma useeno :) se mava lih tako fino, če ne še bolj :D
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

sanjaanja napisal/-a:Nisem rekla, da je pravilo. Ampak gravža se mi, ko ji odpira vrata, se dela vstrežljivega do nje, takoj, ko jo ni zraven jo pa prevara. To zame ni nobena ljubezen.

Ne meni ni všeč, da mi tip hodi vrata odpirat pri avtomobilu. To lahko sama. Več mi pomeni, če mi kdaj pomaga posodo pomiti, kot pa da bi on ta čas sedel pred tvjem.

jooj bejba.. to odpiranje vrat je bil samo edn od mnogih primerov.. ne gre se zdej sam za to.. sej moj tut men ne odpira vrat.. me pa skos drži za roke, prinese zajtrk zu3 ko vstanem.. ogromno stvari.. pač pravi gentleman, in men take stvari pašejo.. logično tut js njega razvajam kakor se ga le da.. zato mi gre v nos, ko si koj obsodila to kot dejanje zarad slabe vesti..
(__/)
( o.O)
(")_(")
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objava Napisal/-a no angel »

matjazd napisal/-a:

Imaš še kako prav. Sem imel punce, ki so še študirale in lepo sam plačeval vse. One pa samo to kaj bi imele, kam bi hodile,...
Medtem, ko mi pravi kolega, ki še študira, da vsaka takoj, ko izve, da še nima službe, jo takoj pobriše, ker ugotovi, da ji finančno ne bo mogel dosti nudit.
Drug kolegi je prodal avto, da si bo lažje opremil stanovanje. In kaj se je zgodilo? Punca ga je pustila z izjavo, da takšnega pa že ne bo imela, ki jo še peljat nikamor ne more. A ona sama še izpita nima, kaj šele avto. To se meni ne zdi pošteno.

Pa kje najdete takšne ženske. :D Men še na kraj pameti ne pade da bi pa zdej prav iskala enga ki bo mel službo, do zdej sm zmeri mela kakšno leto al pa dve starejše od mene ki so še isto v šolo al pa na faks hodli, tak da ... Pa tud če nima avta ko ni konc sveta, sej ga mam pa js praktično vedno na voljo in bi se že zmenla nekak. Da bi pa prav si zmišljevala grema tja pa tja in pričakovala da bo vse on plačal ... halo?! Itak vsak rad hodi okol mal, sam je pomoje logično da se pol stroški razdelijo, ne pa da si ženska kr neki zmišluje, prispevala pa nč ne bi.

Pa sej ne rečem, da bi js mela enga fanta ki bi mel službo in solidno plačo bi tud mogoč pričakovala da bi mi kdaj kej privošču, kupu kej, ampak tu pa tam, ne pa da bi zdej to izkoriščala neki. Sam sej pravim, da bi pa prav takga iskala, mi pa res ne pade na pamet, že itak težko najdem pravga za sebe, pol bom pa še na to gledla. Ma kje. :lach:
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

*purple* napisal/-a:
jullia_ napisal/-a:Če tip punco razvaja, še ne pomeni, da je razvajena. Đizs, zakaj bi kdo hotel imet partnerja, ki ga ne bi niti malo razvajal? Očitno ste eni malo Špartanci po duši :)

recimo če 8spet) izpostavim sebe.dva meseca nazaj sva ugotovila da je avto totalno fuč.dragi je šel kupit novega, na kterga pa še čakava.in ker valda se ne moreva nkamr dlje peljat s tem avtom, sva vse vikende do zdaj prečepela doma ali v bližnji okolici, kar je pomenilo da so vsi izleti odpadli, s smučarijo, toplicami in vsem vred kar ponavadi v takem času počneva.pa sem še vedno z njim, ga imam še vedno enako rada in vse, in se sploh ne obremnjujem s tem.Pač nisva šla, kaj naj zdej se ob tla mečem?sva bila pa navajena skos nekam it, lahko bi rekla da me je na tak način razvajal da me je peljal povsod.ampak razvadla se pa nisem, komot lahko zdržim, ker nism z njim da me razvaja, ampak ker ga imam (se imava) rada.

V bistvu si ti čisti dokaz moje trditve. Imaš fanta, ki te ima rad in ti to kaže s svojo pozornostjo, ampak če pa v nekem določenem trenutku tega ne zmore, pa zaradi tega ne zaženeš cele galame.
Te razvaja, ampak te ni razvadil :)
orhideja1
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a orhideja1 »

no angel napisal/-a:
matjazd napisal/-a:

Pa kje najdete takšne ženske. :D Men še na kraj pameti ne pade da bi pa zdej prav iskala enga ki bo mel službo, do zdej sm zmeri mela kakšno leto al pa dve starejše od mene ki so še isto v šolo al pa na faks hodli, tak da ... Pa tud če nima avta ko ni konc sveta, sej ga mam pa js praktično vedno na voljo in bi se že zmenla nekak. Da bi pa prav si zmišljevala grema tja pa tja in pričakovala da bo vse on plačal ... halo?! Itak vsak rad hodi okol mal, sam je pomoje logično da se pol stroški razdelijo, ne pa da si ženska kr neki zmišluje, prispevala pa nč ne bi.

Pa sej ne rečem, da bi js mela enga fanta ki bi mel službo in solidno plačo bi tud mogoč pričakovala da bi mi kdaj kej privošču, kupu kej, ampak tu pa tam, ne pa da bi zdej to izkoriščala neki. Sam sej pravim, da bi pa prav takga iskala, mi pa res ne pade na pamet, že itak težko najdem pravga za sebe, pol bom pa še na to gledla. Ma kje. :lach:

Uf pa koliko je takšnih. Moja soseda npr. najprej pri vsakem preveri kakšen ima avto, službo, delovno mesto. Potem se pa odloči ali bo pravi zanjo, ali ne (koliko je pod palcem). In potem jo tip vse nedelje vozi na izlete, ji kupuje darila, ... Ona se pa lepo počasi v šoli šlepa naprej, da bi kje kaj delala, da bi še sama kaj prispevala ji pa na kraj pameti ne pade.
Joj kako meni takšne smrklje gredo na jetra.
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objava Napisal/-a no angel »

No sam sej v bistvu so si tipi tud čist sami krivi, da takšne ženske prenašajo. En moj kolega je tud men enkrat razlagal kak je mel eno pa ji nevemkaj vse kupval, si je zmisnla da bi rada mela škornje, ji je kupu nevemkak drage škornje, je hotla it tja pa tja, jo je seveda takoj pelu, hodu po njo vsepovsod ... ma nej majo pol take ženske, če jim ne potegne da jih izkoriščajo.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
Uporabniški avatar
Nnia
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Nnia »

jp se strinjam z no angel
zakaj nekatere ženske iskoriščajo tipi da jim vse plačajo pa nevem kaj kupujejo? ker sami to pustijo ..če tip pač tega nebi hotu bi že na začetu ji dau vedt da ji nebo vsega kupu kar se bo njej zahotl
nevem sam jz bi se glupo počutla da bi mi tip kupu škorn? zakaj že bi mi on to kupvou nevem no
pa tud da bi vse pijače on plaču ne ..enkrat en naslednič drug a ne itk
Odgovori