"Replace the fear of unknown with curiosity" "Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect." "Sexy is sexy" - Adam Lambert
slavko cerjak R.I.P. kr nism mogla verjet, ko sm vidla novico, ja kaj pa peta hiša na levi in vse njegove gledališke... on mi je bil ful dobr slovenski igralec
mulatto_f napisal/-a:slavko cerjak R.I.P. kr nism mogla verjet, ko sm vidla novico, ja kaj pa peta hiša na levi in vse njegove gledališke... on mi je bil ful dobr slovenski igralec
mi malo starejši se ga spominjamo kot kapetana Florestana iz nadaljevanke Čisto pravi gusar ...
Patric ma raka na trebušni slinavki,pa so začel že s kemoterapijim,tak da ni nujno da bo kr umru
I'm an angel, I'm a devil..I am sometimes in between..I'm as bad it can get..And good as it can be..Sometimes I'm a million colors..Sometimes I'm black and white..I am all extremes..Try figure me out you never can..There's so many things I am..
Glede raka na trebušni slinavki.. ful je mala možnost da preživiš, oz. mislim da je sploh ni. (rak pankreasa ima najnižjo stopnjo preživetja)
Nam je profesor (kirurg pa zdravnik) reku, da ti ostane kvečjemu 2-3 mesca zdravljenja! Kemoterapija pa ubistvu tak sam bolečine lajša.