Big Brother 2008

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Odgovori
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

Samo tole je kul, da sta dve skupini, da je pol tolk nominacij. Pomoje bo Tamara odletela al pa Tjaša, da se bosta Tamara in Dejan mela čas sparit :D
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Uporabniški avatar
saarah
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a saarah »

Zakaj eni pravjo, da je Damjana bolna? Kaj je kej resnega?
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a MIGRENA »

A sem sam jest slepa k ne vidim nikakršne ljubeznske zgodbe med Tamaro pa Dejanom?! Sj jo sam kdaj pa kdaj čoha pa še clo reku je, da mu ni na tak način dobra... al sem kej falila?

Prvo bi pa domov poslala Tjašo, ker mi nekak ne paše za BB. Se pa zdej prov vidi, ko so jih razdelili, da so vsak po svoje in sploh več ne komunicirajo tok med sabo (podložniki-gospodarji).
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
***Ally***
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a ***Ally*** »

sinička napisal/-a:nominirani so: Sandi, Tamara, Tjaša, Damjana, Dada in Jeanine

Zakaj so pa Dado nominirali?
Houd de wereld tegen
mary-kate and ashley bigg
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a mary-kate and ashley bigg »

če bi se vsi skupaj nominirali, dada ziher ne bi bla nominirana, tko pa ni blo kej dost izbire.

sebastjan je pa res ratal beden. zame je še vedno največji car marko. GO MARKO!
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

Pomojem bo Tamara letela ven :twisted: . Čudn mi je, da so nominiral Sandija, ker je kao samo zabavljač.
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

Meni pa gre na živce stran od BB, ker je totalno neazurna - novice so ravno 2x na dan, pa se to tako dolgocasne, da ne vem, kaj sploh objavljajo. Brezveze, potem dejansko izpade, kot da se nic ne dogaja.
tjask
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Domžale

Neprebrana objava Napisal/-a tjask »

iluzija napisal/-a:
xtamalax napisal/-a:a bi mi mogoče kdo povedu up. ime pa geslo? :oops: pliss :(

A to sploh funkcionira? Meni so lansko leto zabičali, da nobenemu ne smem povedat uporabniškega gesla in imena, ker bi tako izgubila račun, če bi se logirala v dveh računalnikih :? . Mogoče je pa to samo tako bilo rečeno, ker sem kartico dobila od člana ekipe...

ja, js sm lani dala up pa geslo kolegici pa je lahko normalno gledala vse, men je pa tud vse normalno funkcioniral naprej.
Uporabniški avatar
amyZ
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: trbovlje

Neprebrana objava Napisal/-a amyZ »

Damjana bolna? Vem sam to da veselo razlaga kok ma menstro. Lahk da je to to. Ampak koga briga ktera ma menstro??? K da je edina. Pa še reče, da je takrat težje skrbet za higieno, zakaj že???
Vedno delaj za življenje in ne dopusti da bi živel za delo!!!

http://amadeaz.blogspot.com/
slivica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a slivica »

^ v taki "kopalnici" bi verjetno ti res malo tezje skrbela za svojo higieno (predvsem ko imas menstruacijo - se veckrat tusiras), kot pa doma.

Lani sem jaz dobila geslo in upor. ime od prijatelja, kateremu ga je dal sosolec, pa smo vsi lahko gledali, jaz sem povedala se prijateljici... Pa verjetno se kdo od njih komu. Ceprav je mozno, da so letos to "popravili", ker drugace je nesmiselno (za njih).
***Ally***
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

aja nominirali so se samo vsaka skupina med sabo?
Houd de wereld tegen
slivica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a slivica »

^ Jap.

Razlogi za nominacije pri podloznikih:

Tamara je nominirala Sebastijana, ker je edini, s katerim je imela konflikt, in Damjano, ker so ji določene vsakdanje stvari tuje kljub temu, da je doživela kar veliko.

Damjana je nominirala Tjašo, ker je pri njej opazila zadržanost in hrepenenje po domači okolici, in Tamaro, s katero sta sicer našli skupni jezik, vendar jo je začela "dajati" ljubezen, ki jo bo ovirala na poti do cilja.

Sebastijan je nominiral Tamaro, ker je edino z njo prišel v konflikt, motijo ga tudi njene nenehne pripombe. Nominiral je tudi njeno sestro Tajšo, ki je edine ne bi pogrešal izmed vseh, ki so trenutno v skupini podložnikov.

Naske je nominiral Damjano, ker je tečna in jih nadira, ter Tamaro, ker se s Tjašo bolje razume.

Tjaša je nominirala Dejana, ker se dela pametnega, in Sebastijana, ker ji ni všeč njegova dvoličnost.

Dejan je nominiral Damjano, ker jih samo preverja in opazuje, ker nosi očala in je ne more gledati v oči. Nominiral je še Tjašo, ker ima z njo najmanj stikov.

Razlogi za nominacije pri gospodarjih:

Dada je nominirala Jeanine, ker ima z njo najmanj stika, in Saro, ker je uničila kavo.

Marcelo je nominiral Dado in Sandija, ker nista sodelovala pri skupnem žuru in sta bila najbolj oddaljena od skupine.

Sandi je nominiral Jeanine, ker misli, da igra, in Saro, ker ji je zameril, da je bila "pametna" in preveč tečna, ko so ločevali odpadke.

Jeanine je nominirala Sandija, ker je hiperaktiven, in Dado, ker se ji zdi, da jo zanemarja.

Marko je nominiral Jeanine, ker je šla iz ene skrajnosti v drugo. Meni, da če bi dolgo časa ostala v tem delu hiše, bi se njeno vedenje spremenilo in bi morebiti postala nevzdržna. Drugi Markov nominiranec je ElTyeb, ki bi lahko postal rahlo "zatežen", ko se bo njegovo začetno prekomerno navdušenje poleglo.

ElTyeb je Marku nominacijo "vrnil", saj mu ni všeč njegova , zaenkrat sicer manjša sprememba, in Marcela, ker včasih preveč filozofira in je vedno glasen.

Sara je nominirala Sandija, ker igra zabavljača, in Dado, ker ni pomagala v kuhinji
***Ally***
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

^^u hvala :wink:

mogla bi si kartico nabavit samo me ni nič doma (razen zdaj med prazniki) in itak nimam časa gledat :(
Houd de wereld tegen
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objava Napisal/-a moi T »

Ma sej je ful novičk na 24 ur, zame čisti zadosti, da use vem :). Pol pa še pogledam oddaje in to je to. Drugače pa ne vem zakaj fehtat za up.ime in geslo, sej kartice niso tko drage, kakšna čokoladka, časopis, pijačka manj, pa si jo kupš. No, če maš željo... :). Jez sm že tko zasvojena z netom, da res ne rabm še kartice :lach:.
Just dance and everything it´s gonna be ok!
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Sonce

Neprebrana objava Napisal/-a ryu10kyu »

Meni se tudi zdi da je čisto dovolj podatkov na 24ur, pa na tv se meni zdi da čisto normalno povežejo vse skupaj v celoto...kao osnutek dneva ali kaj jaz vem!
Razen če si res ne želiš zdaj vedeti točno kdaj je kdo lulati in kakati šel, koliko kosov kruha je pojedel za zajtrk, a je z levo roko ali desno, ali je vstal z levo nogo ali desno...

Lansko leto sem dobil zastonj kartico, nagrada se mi zdi da je bila...pač jaz sem rojen pod srečno zvezdo...aleluja!!! In sem malo gledal pa je živ dolgčas jih gledati...tako da dostop sem imel ampak gledal pa nisem...
Meni se že zdaj ko vsak dan ob 20h gledam zdi kot da nimam življenja in da izgubljam čas zaradi enih maskot pred kamerami...ampak sem se sprijaznil, pa si vzamem ga za sprostitev...nisem pa uno frik zdaj, da ko je 20h moram domov teči, da kaj ne zamudim :lach:
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Odgovori