Kolikokrat seksate?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a delusional »

...
Zadnjič spremenil delusional, dne 13. Nov. 2009 17:46, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
sokolja
Debatorica
Debatorica
Kraj: notranjska

Neprebrana objava Napisal/-a sokolja »

midva sexava cca 1-2x na teden ponavadi u petek ali soboto. čeprav se vidiva skoraj vsak dan se nama da samo čez vikend.
levcek
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a levcek »

tanika* napisal/-a:ej smetka_ čist isto je pri nama. prvo leto sva res sexala k zajca vsak dan, pol kkšn dan vmes ne, pol parkrat na tedn, zdej pa če vsak tedn je že ok. zdej po 3 letih pa na konc mogoče 2-3 krat na mesc. tud on bo 26 str in prav da mu je prov kul k neki časa ne, da je bolši filing itd. pa da je njemu dost tud crklanje. zanimiv če se pa js spravm samo njega zadovojevat je pa ok ane..zgleda da je len. sva mela že velikrat debate o tem, da bi js več in kaj sm dobila, se nasmeje in prav da sm js itak sex frik. vse kar dobim od pogovora je mogoče da me nasledn dan posexa pol je pa itak po starem. ja haloooooo tipi no

moj bo pa star 30 kmalu, pa sexava samo izkljucno na mojo iniciativo in SAMo na vikend, brez petka seveda (ker je utrujen od dela -kot da je edini clovek na svetu ki ima sluzbo)...ampak ga morm ze dobesedno slect ali pa mu rect da ce se misli zmigat al grem domov... kr ce jz samo šarim po njegovih gatah brez nic druzga on komot zraven gleda film, kt da ne obstajam..... (ce se pa ucasih spomne cez kako uro al pa po filmu da pa bi sexal najbrz samo da mi naredi uslugo..pa jz ze napol spim, sm najprej kr vesela,,,sam hitr ugotovim da me ne vzburi, ker me itak neki na hitrco po njegovo, ne vem naajbrz mislim da ce sm prej bla horny da bom pa se celo noc,ceprav sm ze spala vmes) ko pa ze obupam ne sexava tudi po 10dni 2 tedna-... takrat se pa kr zmiga prvi.. se posebej ker studiram v Lj.. pa ko pridem domov, prvi vecer kljub temu da je utrujen isto kot use druge tedne naenkrat ima moči da uzame iniciativo v svoje roke.
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Nzadnje ene tri tedne nazaj, pred tem ene dva mesca prej, še pred tem pa ... spomin ne seže tok daleč. :| :frown:
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Sonce

Neprebrana objava Napisal/-a ryu10kyu »

Aloha napisal/-a:Nzadnje ene tri tedne nazaj, pred tem ene dva mesca prej, še pred tem pa ... spomin ne seže tok daleč. :| :frown:

A je to sarkazem ali ti to resno? Ne vem zakaj imam občutek, da je to neke vrste črni humor? :gruebel:
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Mahagonij »

Aloha napisal/-a:Nzadnje ene tri tedne nazaj, pred tem ene dva mesca prej, še pred tem pa ... spomin ne seže tok daleč. :| :frown:
A nimas ti kao enega tipa? Al nas samo zajebavas? :)
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik

Mahagonij napisal/-a:
A nimas ti kao enega tipa? Al nas samo zajebavas? :)

Pomoje sta onadva kot dva zajca in stalno drug po drugem plezata...ker če v postelji peša...ponavadi ženska veliko prej poseže po radikalnih potezah kakor moški! Moški so navajeni, da so potrpežljivi in trpijo muhavost žensk :wink: :D
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Kot prvo, ne, ni črni humor :? in kot drugo, ne vem, zakaj bi kogarkol zajebavala :? ...
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik

Aloha napisal/-a:Kot prvo, ne, ni črni humor :? in kot drugo, ne vem, zakaj bi kogarkol zajebavala :? ...

Sorry Aloha...malo bad potem, če je tako! Pa sta se že kaj pogovorila glede tega? Povej mu pač da ti paše in da si želiš več intimnosti...morda on tega sploh ne ve, da tako čutiš?

Ker včasih se zgodi da je moški tudi ful pod stresom...recimo v službi ali kaj podobnega in je morda samo ful zmatran in zato zaspi? Definitivno mu je potrebno povedati, da pač pogrešaš intimnost! Glede na to da te stisne k sebi in zaspi...te vsaj stisne k sebi in s tem pokaže da te ima rad...huje bi bilo če bi vsak na svojem delu postelje zaspal!

Jeba je potem tvoja situacija...in skušaj jo čimprej rešiti...ker samo trpiš...on pa pomoje tega sploh ne ve! :/
love18
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a love18 »

ja midva ponvad usak dan..razn če ga jst zavrnem..pol on čaka da jst ke rečem in učas tu tut par dni traja :D kr mam gdaj pač take dneve ku se mi res nč nda..še ležat ne :D so pa tut dnevi ku me razganje ku hudiča in pol tut včktr na dan :D
Nu$k@
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Nu$k@ »

midva skor vsak dan... včasih tud po večkrat, ker on hoče skoz.
*SweetGirl*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *SweetGirl* »

...
Zadnjič spremenil *SweetGirl*, dne 18. Mar. 2009 19:44, skupaj popravljeno 1 krat.
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
Smetka_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Smetka_ »

Ti delusional, ja itak,seks je fenomanalen sam preredek je. In kaj če sem se hvalila, hvalila sem se zato ker je res!. Tko da ne mor.
Ja kriza-Včeraj se mbla pri njemu,je blo super (čudn če en teden nisva)...zda bomo pa vidli kaj bo v pondelk...
Mah.JSt sm mu rekla da hočem več seksat,zdej nej si pa razalga kokr hoče.
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi_M »

Japajade, izgovarjanje na leta, hahaha :lol:
Moj jih ima 38, skp sva slaba 3 leta, evo pa mu ni nikol dovolj;
če bi seksala vsak dan (kar ne zato, ker ma on tud taprav filing, da me ne sil preveč v to), bi blo zanj lih prov. Tko pa ponavad ene 3-4x na teden... pa mi mer pove, da je to valda čist normalno, ko mu kej zatežim, da je nimfoman, ker ga tok privlačim :oops:
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Ryu10kyu ... brez skrbi, še predobr ve, kok mi je zarad tega hudo, skregava se usakič posebi, ko beseda nanese na to (kej drucga itak ne), stvari so šle že tok daleč, da sva bla na tem, da nehava, ampak sm mu dala čas in rekla, da bom (po)čakala ... in še zmer čakam :cry: .

S tem se še nikol prej nisem rabla soočat in situacijo težko razumem in sprejemam, moja že tko nikakva samozavest pa sam še bol puhti.

Tko pač je :( .
Odgovori