Big Brother 2008
Meni se je Marko na zacetku, ko je zvedel, da so gledalci izbrali njega (za izselitev) prav zasmilil. Ni se delal, kot da mu je vseeno, kot bi se vecina, ampak je cisto iskreno pokazal, da mu je hudo. In se bolj iskren je bil potem, ko je videl novo hiso in pokazal tako veselje. Najbolj hecen je bil, ko je rekel, da mu je od vsega najbolj vsec pralni stroj.
Sem upala, da bo izbral te ljudi, katere je in jim prav privoscim.
Od Janine fant je bil tud meni zelo prisrcen, samo ta Nina ga je malo prevec "provucirala".

Sem upala, da bo izbral te ljudi, katere je in jim prav privoscim.
Od Janine fant je bil tud meni zelo prisrcen, samo ta Nina ga je malo prevec "provucirala".
ja, mislim, da nobenemu ne bi pomenila toliko nova hiša kot njemu! meni je skoraj šlo na jok. mislim, tak nasmeh, kot ga ima otrok, ko mu kupiš najljubšo igračo. prav privoščim mu in upam, da čimdlje ostane v njej. tudi denar glavne nagrade privoščim najbolj njemu. če zmaga in dobi denar, upam, da si uredi življenje. in mimogrede mogoče tudi zobe.
aja, pa kako neumno je bilo tisto z glivicami. dejan jih je kar videl na svojih nogah
. kaka glivica je pol to morala biti?
mislim, da je prav, da je šel k zdraviku in da so dokazali, da jih nima. tako se tudi onidve, ki imata "vnetje" lahko zamislita... dejstvo je, da bi glivce lahko prinesel od zunaj kdorkoli, ampak na druge niso polagali toliko pozornosti. zmotil jih je njegov prst in pomislili so na najhujše.
dejstvo je, da se mora tudi marko umivati! in upam, da se bo v novi hiši čim večkrat, da bo izkoristil privilegij, ki jim je dan. sicer pa se je že v začetku videlo, da ima nekaj v glavi. takoj se jim je prilagodil in upošteval njihov nasvet (in se začel tuširati). ker mislim, da take navade po dveh letih pa tudi ne dobiš samo tako. bravo zanj.
nasploh se mi zdi zelo pameten, škoda, da te pameti bolj ne uporabi v svojo korist. 

aja, pa kako neumno je bilo tisto z glivicami. dejan jih je kar videl na svojih nogah

dejstvo je, da se mora tudi marko umivati! in upam, da se bo v novi hiši čim večkrat, da bo izkoristil privilegij, ki jim je dan. sicer pa se je že v začetku videlo, da ima nekaj v glavi. takoj se jim je prilagodil in upošteval njihov nasvet (in se začel tuširati). ker mislim, da take navade po dveh letih pa tudi ne dobiš samo tako. bravo zanj.

marku čist prvoščim. tud mislm da je izbral prave ljudi, mogoče bi jst zdraven dala še nasketa. k se mi je mau smilu.
drgač pa od dejana kolega, ki je bil v studiu, mi je mal skrivnostno deloval. pa ko ga je spraševala o puncah, se je tako hinavsko izmikal. pomoje je on njegova pičkica. glih za skup sta, usaj tako mi delujeta.
drgač pa jst fantu od žanin nism nč kej dost verjela kar je govoru. lahko govori kolk jo podpira pa take, ampak itak da njej paše it mal stran od njega. jo čist zastopm
drgač pa od dejana kolega, ki je bil v studiu, mi je mal skrivnostno deloval. pa ko ga je spraševala o puncah, se je tako hinavsko izmikal. pomoje je on njegova pičkica. glih za skup sta, usaj tako mi delujeta.
drgač pa jst fantu od žanin nism nč kej dost verjela kar je govoru. lahko govori kolk jo podpira pa take, ampak itak da njej paše it mal stran od njega. jo čist zastopm
Ja, meni je fant od Jeanine tudi deloval malce zaigrano. Res da ga je Nina gnjavila s tako osebnimi stvarmi, da jih jaz osebno ne bi za nic na svetu ne bi delila s celim a-kanalom in gledalci, ampak me ni preprical s tistim, da sta se zmenila. Tudi ona govori zelo cudno o njem. Rahlo sta navelicana drug drugega, po moje jima ta oddih ne bo pretirano koristil, ker je on njej vidno zameril, da mu ni povedala za BB. Kdo pa ji ne bi - en dan prej pove fantu, s katerim zivi, da gre ... cudno, cudno.
Tisti kolega od Dejana pa ja - jaz sem najprej pomislila na to, da sta gej kompanjona
Tisti kolega od Dejana pa ja - jaz sem najprej pomislila na to, da sta gej kompanjona

meni je bla oddaja čiri res končno zanimiva..
in morem rect, da sm full zadovolna da je marko zbiral in je res izbral tako kot bi jst, najbolsi folk! vsem tem carjem privoscim tako bajto, in res sm vesela za markota, da bo okusil nekaj takega, naj se nauziva dokler lahko!
in prow smesno je blo gledat podloznike..una tamara je hmal ograjo pojedla z očmi id zavisti..jo ko mi je dosadna..res se mi je zamirla, upam, da nebo nikol sla v hard bajto!naj je tam z dejanom pa naj lenarita se naprej
tko sm bla vesela res..prawi folk je zbral, kr tej so res carji..
ojej, uni kolega od dejana ki je biu v oddaji je biu kr neki..neki govoru..mislim to bi jst lahko sla tam povedat, da pada na newem kasne punce mislim..sej se se zmisli lahko..kr neki.uglavnm...bolse d ga nebi sploh blo..
zdej mi bo se bolj zanimivo gledt bb
in morem rect, da sm full zadovolna da je marko zbiral in je res izbral tako kot bi jst, najbolsi folk! vsem tem carjem privoscim tako bajto, in res sm vesela za markota, da bo okusil nekaj takega, naj se nauziva dokler lahko!
in prow smesno je blo gledat podloznike..una tamara je hmal ograjo pojedla z očmi id zavisti..jo ko mi je dosadna..res se mi je zamirla, upam, da nebo nikol sla v hard bajto!naj je tam z dejanom pa naj lenarita se naprej

tko sm bla vesela res..prawi folk je zbral, kr tej so res carji..
ojej, uni kolega od dejana ki je biu v oddaji je biu kr neki..neki govoru..mislim to bi jst lahko sla tam povedat, da pada na newem kasne punce mislim..sej se se zmisli lahko..kr neki.uglavnm...bolse d ga nebi sploh blo..

zdej mi bo se bolj zanimivo gledt bb

-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Poletje
Jst mam kr užgane skos..pa morm rečt,da jih je ful zanimivo opazvat..sploh te k so u luksuznem stanovanju..se skos zezajo..ful majo dobre fore..Eltajb je ful horrny je prej u blazino probou,če bi šlo
Dada pa Sandi mata skos neke tiste pribliske..se kr iskrce krešejo
Medtem, k učer zvečer recimo k sm gledala po oddaji..kuk so bli zavistni do onemoglosti ostali(podložniki)..sploh bi izpostavla Tjašo
Jaaaaaaaaao..Drgač so se pa ful osebne stvari pogovarjal..Seba ni nobenga skor pustu do besede..in je prou dosadan..se kaže u pravi luči,kukr ga poznam
Fajn je fajn..dogaja jim na polno..Trenutno sam živčna ratam k gledam Sebata kako nabija s tistimi "moralnimi" nauki..abebebebebebe

Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
tkole je.
Če pozabno da je marko klošar ostane nazanimiv dolgočasen, vizualno neprivlačen tip,ki bi kmalu letel ven.
Zmagal bo kej je klošar i nker se vsem smili. Delate ravno to česar noče.Zanj boste glasovali ker se vam smili,in ne zato ker bi vam bil všeč,če ne bi vedli da je klošar.
No jaz nam,raje vidim da zmaga sara,dada,eltajb,naske...
Če pozabno da je marko klošar ostane nazanimiv dolgočasen, vizualno neprivlačen tip,ki bi kmalu letel ven.
Zmagal bo kej je klošar i nker se vsem smili. Delate ravno to česar noče.Zanj boste glasovali ker se vam smili,in ne zato ker bi vam bil všeč,če ne bi vedli da je klošar.
No jaz nam,raje vidim da zmaga sara,dada,eltajb,naske...
Včerajšnja oddaja je bila super. In prav zabavno je bilo videti vse tiste obraze "podložnikov".
Sedaj se bo pa pokazal pravi obraz naše družbe, saj bo sedaj na plan prišla tista nevoščljivost.... in tekmovalnost.
Mislim, da je izbral prave tekmovalce, saj so na drugi strani ostali predvsem snobi, samo Dejan in njegove izjave, da se z denarjem lahko kupi tudi ljubezen povedo vse.
Ne pravim, da denar ne odpira mnogo vrat in da se ga noben nebi branil, vendar ljubezen..... no ja, Dejan si sigurno lahko privoči Tamaro.... za kakšen ples v nočnem klubu.
Kar se pa Marka tiče je njegova popularnost prav gotovo povezana z dejstvom, da je brezdomec. Če tega podatka gledalci ne bi imeli njegova priljubljenost sigurno ne bi bila taka....
Je pa res, da od vseh tekmovalcev najbolj potrebuje denar....
Bo čas pokazal ali bodo gledalci zmago namenili brezdomcu iz usmiljenja ali jo bodo namenili nekomu, ki jim bo zabaven, simpatičen, vizualno privlačen in atraktiven (čeprav po mojem okusu noben od moških udeležencev ni glih cvet slovenske lepote), za dekleta ne bom govorila...
Sicer pa vsi notri igrajo kakšno vlogo samo tiste pravet TO SEM JAZ ne igrajo....
Sedaj se bo pa pokazal pravi obraz naše družbe, saj bo sedaj na plan prišla tista nevoščljivost.... in tekmovalnost.
Mislim, da je izbral prave tekmovalce, saj so na drugi strani ostali predvsem snobi, samo Dejan in njegove izjave, da se z denarjem lahko kupi tudi ljubezen povedo vse.
Ne pravim, da denar ne odpira mnogo vrat in da se ga noben nebi branil, vendar ljubezen..... no ja, Dejan si sigurno lahko privoči Tamaro.... za kakšen ples v nočnem klubu.
Kar se pa Marka tiče je njegova popularnost prav gotovo povezana z dejstvom, da je brezdomec. Če tega podatka gledalci ne bi imeli njegova priljubljenost sigurno ne bi bila taka....
Je pa res, da od vseh tekmovalcev najbolj potrebuje denar....
Bo čas pokazal ali bodo gledalci zmago namenili brezdomcu iz usmiljenja ali jo bodo namenili nekomu, ki jim bo zabaven, simpatičen, vizualno privlačen in atraktiven (čeprav po mojem okusu noben od moških udeležencev ni glih cvet slovenske lepote), za dekleta ne bom govorila...
Sicer pa vsi notri igrajo kakšno vlogo samo tiste pravet TO SEM JAZ ne igrajo....