Big Brother 2008

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Odgovori
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objava Napisal/-a moi T »

Uau tu so se pa spunli megaaaaaaaa! I love bb! :D Ma to se bojo prou bulli in živeli skupej sam da bo ograja umes :eek: Ma mega! Bolje ne bi moglo bit!
Just dance and everything it´s gonna be ok!
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

Dobra oddaja, zdaj bo zanimivo, ker se bodo sprozili najbolj grobi mehanizmi cloveka, npr. ljubosumje :lol:

Kake face so imeli 'podlozniki' ... kao, saj vas bomo premagali, ampak po moje ne bo slo kar tako.
sAdie
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sAdie »

ce bi si en x za spremembo sami (poptv) zmislili kake naloge pa te novosti bi blo se bol kul :D
I love SISLEY& RW
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

No ja, je kr prou, da je tk k je ... prvoščm jim, da so tam, kjer so ... sam sm upala, da bo Marko Dejana pa Tamaro mal loču :D
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

Ampak ni pa bilo fer, ko je Marcello izbiral punco, ki bo sla zraven v Egipt in je rekel, naj tekmujeta Jeanine in Sara, potem sta sle skraje-papir-kamen in da Sara skarje, Jaenine pa kamen, Marcello pa rece, da je zmagala Sara. Itak bi sel raje z njo, Jeanine ima pa itak fanta, ampak ne vem zakaj je kompliciral s tem tekmovanjem, katera bo sla, ker je izpadlo cudno :?
Uporabniški avatar
little bee
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a little bee »

moi T napisal/-a:Ojej, so mi prou solze stople v oči, ko je Jeaninin fant govoril o Jeanine. Ful lepo... Joj, sm pocukrana, a ne? :)

evo isti komentar sm hotla jst zdej napisat. pa tud njemu so se nekam čudno učke svetile, k da bi mu šlo na jok. al se je pa sam men tko zdel...

od dns naprej pa mislm, da bo vse skp še bl zanimivo!
mirella
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a mirella »

lepo ekipco si je Marko zbral za luksuzno "hiško" :D
Life is not the amount of breaths you take,
it's the moments that take your breath away.
Uporabniški avatar
saarah
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a saarah »

Okej, a lah sam neki, prosm! :)
Kak egipt, kak marcelo&sara&jeanine??

Hvala!
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objava Napisal/-a moi T »

Ne sam Sara in Marcelo! Drgač pa jez mislm, da je Marcelo tkoj tel, da bi šla Sara z njim, sam ga je blo sram to reč direkt, saj bi tko pokazal svojo naklonjenost do nje, zraven pa ne ve, če je tudi on njej kul.

U glavnm, današnja oddaja je blo res super! :wink: Prou filmska, une črne nindže pa to :lach:.
Just dance and everything it´s gonna be ok!
Katie
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Katie »

Ooo kera dobra skupinca so gospodarji. Čist taprave je zbral. Upam, da bojo doug tm ostal. :D

Sandi :hearts:
it's amazing what you can hide just by putting on a smile.
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Poletje

Neprebrana objava Napisal/-a Damyanchyka »

Waaa..ful dobr dans tale oddaja..tut zdele k gledam..ZAVIST velka na strani podložnikou...Hehe..Sebastijan spet glasn..bo pokazou sebe kakršn je znan :D Ekipo je pa Mare zbrau..točno tako kukr bi jo jst ;) Ful dobr res..Bajta je nora..lepo res..Men je ušeč,čeprou kao niso nč nouga pogruntal..Ful dobr..Smešno je-kako pač iz podložnikou letijo komentarji..fouš so dokonca..sej so z razlogom :D
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Poletje

Neprebrana objava Napisal/-a Damyanchyka »

Aja pa še to..k sta šle Sara pa Dada not..pa pač k je vidu da so šle pač one2 (sandi)..Rele..jao kaj bi dau da bi šu za njima :D :D :D pa je biu res..on je ful faca ;)

HAHAHA..Kuk jokajo pa dej ne morš no :D :D
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
***Ally***
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a ***Ally*** »

saarah napisal/-a:Okej, a lah sam neki, prosm! :)
Kak egipt, kak marcelo&sara&jeanine??

Hvala!

marcelo je dobil potovanje v Egipt, ker je našel največ zlatnikov in se je moral odločit kdo bo šel z njim, pa je rekel da naj sara in jeanine tekmujeta in gresta kamen-papir-škarje in je sicer jeanine zmagala ampak je marcelo rekel naj sara gre...kar je ok ker ma jeanine itak fanta pa bi blo ful nerodno
Houd de wereld tegen
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

Joj men je bil Marko tolk simpatičen ko je izvedel, da gre v luksuz. Je pa res, da so ga pol vsi objemali, prej pa samo Dada. Je pa s sabo vzel res najboljše ljudi. Joj samo jz še zmerej upam, da sebojo kmal sparli. Una2 seže mal predolgo smo čohata.
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
the big red machine
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: gozd

Neprebrana objava Napisal/-a the big red machine »

Taboljši seks je bil u Švedskem big brotherju ko sta se užgala blondinc in blondinka :D (če kdo rabi link...)

Kar se pa te delitve tiče je super videt tistega bedaka koprčanskega u kletki (da bi ta fina rit bla tam dokler ne gre ven :twisted: ). Pa uni njegov frend k je bil u oddaji more bit ista mona kot on (tam je nekej mencal in se smejal kot bedak). Drugače pa je bilo res lepo videt iskreno veselje Marka ob vselitvi v luksuz, škoda ker ni vzel še Tamare pa bi imel vse 4 taboljše ženske tam, čeprav najlepšo tako ali tako ima-Dada :yau: (moj tip ženske :oops:)
Odgovori