Ampak ni pa bilo fer, ko je Marcello izbiral punco, ki bo sla zraven v Egipt in je rekel, naj tekmujeta Jeanine in Sara, potem sta sle skraje-papir-kamen in da Sara skarje, Jaenine pa kamen, Marcello pa rece, da je zmagala Sara. Itak bi sel raje z njo, Jeanine ima pa itak fanta, ampak ne vem zakaj je kompliciral s tem tekmovanjem, katera bo sla, ker je izpadlo cudno
Ne sam Sara in Marcelo! Drgač pa jez mislm, da je Marcelo tkoj tel, da bi šla Sara z njim, sam ga je blo sram to reč direkt, saj bi tko pokazal svojo naklonjenost do nje, zraven pa ne ve, če je tudi on njej kul.
U glavnm, današnja oddaja je blo res super! Prou filmska, une črne nindže pa to .
Waaa..ful dobr dans tale oddaja..tut zdele k gledam..ZAVIST velka na strani podložnikou...Hehe..Sebastijan spet glasn..bo pokazou sebe kakršn je znan Ekipo je pa Mare zbrau..točno tako kukr bi jo jst Ful dobr res..Bajta je nora..lepo res..Men je ušeč,čeprou kao niso nč nouga pogruntal..Ful dobr..Smešno je-kako pač iz podložnikou letijo komentarji..fouš so dokonca..sej so z razlogom
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
Aja pa še to..k sta šle Sara pa Dada not..pa pač k je vidu da so šle pač one2 (sandi)..Rele..jao kaj bi dau da bi šu za njima pa je biu res..on je ful faca
HAHAHA..Kuk jokajo pa dej ne morš no
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
saarah napisal/-a:Okej, a lah sam neki, prosm! Kak egipt, kak marcelo&sara&jeanine??
Hvala!
marcelo je dobil potovanje v Egipt, ker je našel največ zlatnikov in se je moral odločit kdo bo šel z njim, pa je rekel da naj sara in jeanine tekmujeta in gresta kamen-papir-škarje in je sicer jeanine zmagala ampak je marcelo rekel naj sara gre...kar je ok ker ma jeanine itak fanta pa bi blo ful nerodno
Joj men je bil Marko tolk simpatičen ko je izvedel, da gre v luksuz. Je pa res, da so ga pol vsi objemali, prej pa samo Dada. Je pa s sabo vzel res najboljše ljudi. Joj samo jz še zmerej upam, da sebojo kmal sparli. Una2 seže mal predolgo smo čohata.
Dame mas quiero mas De esa bendita forma en que me miras Solo tu, solo yo Caricias que me roben la razon
Taboljši seks je bil u Švedskem big brotherju ko sta se užgala blondinc in blondinka (če kdo rabi link...)
Kar se pa te delitve tiče je super videt tistega bedaka koprčanskega u kletki (da bi ta fina rit bla tam dokler ne gre ven ). Pa uni njegov frend k je bil u oddaji more bit ista mona kot on (tam je nekej mencal in se smejal kot bedak). Drugače pa je bilo res lepo videt iskreno veselje Marka ob vselitvi v luksuz, škoda ker ni vzel še Tamare pa bi imel vse 4 taboljše ženske tam, čeprav najlepšo tako ali tako ima-Dada (moj tip ženske )