mojih bivsih vprico svojih starsev se za roko nism drzala pol me je pa mama nahrulila ka se pa grem,da mam fanta,pa da hodim 5metrov stran od njega-blize sm prsla,sam za roko pa ga nism mogla prijet
drgac pa ja,moji starsi si dajo veckrat luocka,tud ko sm zravn..pa tud za rokce so kr dost pogost drzita men je to tkoooooooo lepo..
sam jst pa tega ne morm,pa nimam pojma zakaj ne
drživa se za roke, kušneva se za adijo/živjo, da bi pa kšne orgije zganjala al pa kej, to pa ne.pred njegovovimi starši se ga pa ša za roko enupam prjet-razen takrat kadar hočm mtki njegovi ponagajat
lupčka, dva... normalno. drživa se za roke.... ampak od lizarjenja naprej.... ne. še to komaj, ker mi je zoprno pred starimi. Sploh pred mojimi, ker so alergični na to ful.
Midva si dama lupček za pozdrav al pa adijo. Ponavad pred mojimi starši ni blema, za njegove pa ne vem če to počnema. Nism nikol razmišljala. Vem da za roke se držima pa tko.
Vedno delaj za življenje in ne dopusti da bi živel za delo!!!
am,..meni pa ni nič nerodno. Naj vidita da se imava rada. Saj sta tudi ona dva bila mlada,.. ko sem zaljubljena naj vidi ves svet, tudi najini starši,...
Ja lupčka si dava (tistga čist mejhnega), pa še to bolj redko. Pred prijatelji isto, se mi zdi mal nevljudno se tm neki požirat Druga zgodba je pa na plesišču..