Foxy-lady napisal/-a:Gledate Housa?? Kak ga oni debilni policaj zajebava. Celi lajf mu hoce zagreniti. Adijo! Bogi House
Kolko sem jaz slišala bo policaju uspelo Hous-u zeloooo zagrenit življenje.
Me pa moti, da nanizanke, ki so full vredu v 1.,2. sezoni potem postanejo čisto nekaj drugega in se še tisoč zgodb zraven pojavi - npr. House in policaj.
I walk these roads with grace And I'll wave with you behind me With a new smile on my face Cause I'm walking in new shoes now I got a new song to sing!
ja, no, malo razmisli. recimo, da posnamejo 10 sezon po 20 delov. to je 200 epizod. in nekaj se mora dogajati... če se suhoparno držijo samo enega recepta, za gledalce postane nezanimivo. vemo, da primer reši, da pacienti ponavadi preživijo, občasno pa kak umre. zato so dodatne zgodbe poživitev dogajanja.
Tista reklama od SKY na italjanski tv je zakon, ko pride Dr.House na avdicijo za reklamo (ker pač iščejo zvezdnika, ki bi bil najbolj primeren za to). In reklama ima več delov, vsaka se konča tako da pride en zvezdnik več u čakalnico, kjer čakajo da jih pokličejo notri na avdicijo. In v prvem delu je na vrsti Dr.House (ceu živčen ), v drugem pa Uma Thurman (tudi živčna) ki preden gre noter u čakalnici sreča Dr.Housa in ga pozdravi on pa ji reče: Srečno!