Zveza brez seksa?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Unseendamage
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Unseendamage »

Sem že sprobal tudi to, zadnji mesec sedaj se sploh več ne trudim oz ji tudi nisem več rekel naj prespi pri meni, razen 2 vikenda sedaj ko je prespala, pa se nisem trudil in je tako potem tudi ostalo, lepo lahko noč in spanje...
Uporabniški avatar
rinca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a rinca »

mislim da si naredil več kot dovolj da bi vajina zveza normalno funkcionirala in da bi se problemi rešili. vendar ti njenih problemov ne moreš rešit sam - če ona ni za to in ne vidi da je z njo nekaj narobe oz. si tega ne prizna, se ti lahko na glavo postaviš, pa bo situacija ostala enaka.

končat tako zvezo? jst jo na tvojem mestu bi. naredil si vse možno, od pretirane pozornosti, do tega da si se načrtno nehal trudit...sorry, po več kot enem letu bi se vsak naveličal. sej razumem da jo imaš rad in je v ostalih pogledih super, ampak najbrž ne misliš čakat in jo prosit še 5 let da bosta prvič seksala.

kot je ena napisala: dober seks pomeni 10% zveze, slab pa 90%. brez veze si uničevat samozavest in samo o tem razmišljat, če vama bo danes ratalo ali ne. sej vem da ona tega ne dela tega zanalašč, ampak kaj posebej velik pa tudi ne naredi da bi se to rešilo. najbolje, da ostaneta prijatelja (več ali manj se vama dogaja samo na tej ravni), ti pa si najdi punco v "pravem" pomenu besede. ker ja, pri teh letih je seks v zvezi normalna in samoumevna stvar :wink:
Zadnjič spremenil rinca, dne 20. Mar. 2008 18:17, skupaj popravljeno 1 krat.
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Mahagonij »

Unseendamage napisal/-a:
*lilica* napisal/-a:Punca je očitno nekoliko zadržana. Poskušaj se ji počasi približati. Ja, sedaj boš rekel, če ne vem koliko mesecev ni dovolj počasi? Mogoče ne, ali pa delaš kaj narobe. Čim večkrat ji povej, da jo imaš res rad (če jo seveda imaš) in da ti je lepo ob njej. Najverjetneje nočeš, da bi punca mislila, da ti je samo do seksa.
Poskušaj na nežen način, bodi ob njej, povej ji, da ti lahko vse pove, da ji stojiš ob strani in tko.

Mogoče ji predlagaj, da bi se pogovorjala o seksu. Ja, vem , da si že poskusil, ko si jo vprašal kaj ji paše. Njej je bilo takrat gotovo zelo neprijetno, ker ni imela izkušenj, komaj ti je dovolila, da se približaš tistemu predelu, ti pa jo že takoj sprašuješ kaj ji paše (mimogrede to se da ugotoviti brez vprašanj :wink: ).
Če punca še vedno ne bo imela želje, da se bolj zbližata, začni z njo odkrit pogovor. Povej ji, da si jo želiš, ker jo imaš rad in da nočeš silit vanjo,če ni pripravljena, vendar bi rad, da ti pove, če je kar koli narobe in boš poskušal razumeti.

Pa ona je zaljubljena vate? Ti to izkazuje, kdaj pove?
Mogoče pa ona ne čuti do tebe ne vem kakšne ljubezni in zato tudi nima želje, da bi se kako drugače zbliževala s tabo, potrebuje pa poljube in objeme in te stvari, da dobi občutek varnosti in občutek, da ni sama.

Pogovori se z njo in ne sili vanjo.
Veliko sreče in malo poročaj kako stvar poteka :)

Aja, še to. Ti praviš, da jo imaš tako zelo rad, vmes pa si si takoj privoščil aferico :roll:

Vse to sem že, zato res več ne vem kaj naj storim... Kolikokrat ji povem, ji pokažem z dejanji, da jo imam res rad, 1x na teden jo peljem na večerjo, savno, kopanje, skratka na take stvari, kupujem malenkosti (rožice, kakšen nakit), jo stisnem k sebi ko sediva, ne vem, ni stvari ko ji ne bi pokazal da sem res njen in ona moja...

1. Prevec se trudis in ona se nic. To ji je pol brezveze in tudi izgubljas na privlacnosti za njo, ce si jo sploh kdaj resno privlacil.

2. Jst bi ze zdavni usel. V koncni fazi bos se sam kak kompleks fasal zaradi tega.
Uporabniški avatar
miteq
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a miteq »

Glede na to, da dandanes med mladimi že skoraj poteka parčkanje po načinu "najprej seks, potem zveza", se niti ne čudim težavam, ki nastopijo, kadar en v zvezi ni nevemkako izkušen. Pričakuje se, da si do 20. leta že zdavnaj izgubil nedolžnost, in da veš kako se nasprotnemu spolu v postelji postreže. Smešna pa je situacija, kjer so dobre izkušnje v seksu skoraj nujne, nikomur pa se načeloma ne da pretirano ubadat z nekom, ki izkušenj še sploh nima.

Ta kruta selekcija med potencialnimi partnerji in partnerkami, ki se je iz selekcioniranja glede na osebnost osebe preselila že na kvaliteto prvih nekaj spolnih odnosov, izredno stresno vpliva na ljudi, ki se komaj spuščajo v spolnost - naj si bo njihova starost krepko nad dvajset ali krepko pod.

Če preidem k bistvu... Avtorju teme čestitam, ker je tako dolgo zdržal s takšno punco, ki se v spolnosti očitno žal ne znajde preveč, verjetno ne nalašč. Povedal pa bi mu rad tudi to, da se naj ne odloča o tem, ali naj zapusti svojo punco na podlagi tukajšnih mnenj, po večini od najstnic, ali ne. Unseendamage, to je samo tvoja odločitev... Večina potrditev, ki jih boš dobil tukaj je tako ali tako pristranskih. Te osebe ne poznajo ne tebe, ne tvoje punce ali vajine zveze, kljub temu, da si jo poskušal opisat. Z odločitvijo še raje malo počakaj in se odloči čez nekaj časa, neodvisno od tega kar si tukaj prebral.

Nikomur se verjetno ne bi zdelo v redu se odločiti o prekinitvi s punco, po potrditvah, ki jih je prebral in dobil na nekem spletnem forumu.
Zadnjič spremenil miteq, dne 20. Mar. 2008 18:55, skupaj popravljeno 1 krat.
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?

Vir: SSKJ
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a marypa »

Mogoče je pa imela kakšno slabo izkušnjo, o kateri s tabo še ni spregovorila... sj nevem, če je že kdo tuki prišel na tako idejo.
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a marypa »

miteq napisal/-a:nikomur pa se načeloma ne da pretirano ubadat z nekom, ki izkušenj še sploh nima.

Kdo je pa to rekel?
Eni te z veseljem kaj naučijo. Še preveč navdušeni znajo biti eni nad tem..
Uporabniški avatar
ena pač
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: mb

Neprebrana objava Napisal/-a ena pač »

Daj jo malo na ignor,naj se tud ona malo potrudi za tvojo pozornost.
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sugar_baby »

uf sm prebrala use te strani..in sm nekak kr brez besed! da si vztraju tok časa...res sam svaka čast!!!!
amm mi je pa use to tok čudn...sploh ne vem kaj nej si mislm.
K recimo če gledam iz moje strani kako je blo pr men k sm prvič..pač moj bivši je biu že izkušen...in ok je počaku 6 mescov predn sva. In me je pač precej usmerju, tud fuul gledu na to kaj men paše, pa sm pol počas tud vidla jst kaj njemu paše pa tko...se je isto ful potrudu pa biu potrpežljiv.
Sam to kar pa tvoja teb dela...pa k si reku da se pogovarjata o tem pa to...sm skor zihr da se je njej neki tazga mogl zgodit v otroštvu da je dobila tak odpor....druge razlage ne vidm.
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
Uporabniški avatar
miteq
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a miteq »

marypa napisal/-a:
miteq napisal/-a:nikomur pa se načeloma ne da pretirano ubadat z nekom, ki izkušenj še sploh nima.

Kdo je pa to rekel?
Eni te z veseljem kaj naučijo. Še preveč navdušeni znajo biti eni nad tem..

Eni ja, drugi pa ne. Splošni trend gre v smer tistega, kar počnejo drugi. Vsaj pri mladih. Pri malo starejših še ne.
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?

Vir: SSKJ
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a iluzija »

Prvo kot prvo - malo ne štima v vajinem odnosu oz. bolje rečeno - v njenem odnosu do tebe. Nekako se mi ne zdi fer, da se obnaša kot da bi ji dol mahalo za vse skupaj. Po enem letu - po vsej normalnosti našega sveta - bi se morala s teboj odkrito in na dolgo pogovorit o tej zadevi. Moralo bi ji že kapniti, da nekaj ni v redu. Odgovor, da "ne ve kaj je narobe" ni zadovoljil. Pritisni glede tega na njo. In kakor vemo - odnos v zvezi mora biti vzajemen. Dopovej ji to. Naj se vsaj malo potrudi. Bolj kot seksualno življenje škripa vajin odnos.

Mogoče ta stvar ni več toliko psihičnega izvora, lahko je fizičnega. Prosi jo, da naj gre h ginelologu. Ta ji bo ponudil tudi pogovor, če bo le izrazila željo.
Unseendamage
Sramežljivka
Sramežljivka

Ja zgubit tako ali tako več nimam kaj, lahko sam še te zadnje stvari poizkusim, se bom pogovoril odkrito okoli tega z njo in bom vztrajen zakaj se tako obnaša, pa bo kar bo. Sicer nekako nimam upanja da se bo karkoli popravilo, ampak bom vsaj mogoče zvedel razlog zakaj. Se bo zvedelo že danes...
sexybeyb
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Lj.

Neprebrana objava Napisal/-a sexybeyb »

Tudi jz se strinjam z iluzijo...Po tvojih postih sodeč se vidi, da ti ni vseeno zanjo!!
Upam, da boš dobil Iskren odgovor...Držim pesti, pa poročaj!
LP
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a metuljčica* »

Jaz bom odgovorila kar na vprašanje v naslovu teme...

Ja, jaz bi (po vsem tem trudu, potrpežljivosti in nobenih pravih rezultatih) končala zvezo.
Niti ne bi tako dolgo vztrajala.
Unseendamage
Sramežljivka
Sramežljivka

Eto, pa sem z današnjim dnem samski.
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a iluzija »

Unseendamage napisal/-a:Eto, pa sem z današnjim dnem samski.

Kako je sprejela? Kako se ti počutiš?
Odgovori