Lastovica napisal/-a:Kako rekla? Saj nikoli ne reče kolk ji moreš dat.
Kako ne reče? Meni je tudi rekla. Samo, da je meni rekla, da 20 eur, oz. od 20 eur naprej.
Lastovica napisal/-a:Sem bla tam vsaj že 6x, ker sem spremljala tudi vse prijateljice, pa nobeni ni rekla kolk more dat.
Lastovica napisal/-a:Sem bla tam vsaj že 6x, ker sem spremljala tudi vse prijateljice, pa nobeni ni rekla kolk more dat. Če bi rekla, bi jo pa takoj prijavla na davčno, ker je to pol delo na črno, če zahtevaš plačilo.
Lastovica napisal/-a:Sem bla tam vsaj že 6x, ker sem spremljala tudi vse prijateljice, pa nobeni ni rekla kolk more dat. Če bi rekla, bi jo pa takoj prijavla na davčno, ker je to pol delo na črno, če zahtevaš plačilo.
Infatuation napisal/-a:Lastovica napisal/-a:Sem bla tam vsaj že 6x, ker sem spremljala tudi vse prijateljice, pa nobeni ni rekla kolk more dat.
Verjetno so punce vprašale, kok so dolžne al pa kej podobnega, pa jim je pol rekla kok se ji ponavadi da.
Če pa kr sama od sebe daš npr. 10 / 15 / kokrkol €, ti pa tut ne bo rekla: ja to pa ni dost. Tko da bolš nč vprašat, sam daš pač tok k mislš.
sanjaanja napisal/-a:Vprašala sem ja koliko sem dolžna, itak, da se to mora vprašat.
sanjaanja napisal/-a:Infatuation napisal/-a:Lastovica napisal/-a:Sem bla tam vsaj že 6x, ker sem spremljala tudi vse prijateljice, pa nobeni ni rekla kolk more dat.
Verjetno so punce vprašale, kok so dolžne al pa kej podobnega, pa jim je pol rekla kok se ji ponavadi da.
Če pa kr sama od sebe daš npr. 10 / 15 / kokrkol €, ti pa tut ne bo rekla: ja to pa ni dost. Tko da bolš nč vprašat, sam daš pač tok k mislš.
Vprašala sem ja koliko sem dolžna, itak, da se to mora vprašat. Pa mi je rekla, da je pri njej tarifa od 20 eur naprej. Jaz sem ji potem dala 25 eur, ker ji pač nisem hotla dati najmanj kar naj bi ji dajali.
Zadela pa nič.
frankie napisal/-a:Lastovica napisal/-a:Sem bla tam vsaj že 6x, ker sem spremljala tudi vse prijateljice, pa nobeni ni rekla kolk more dat. Če bi rekla, bi jo pa takoj prijavla na davčno, ker je to pol delo na črno, če zahtevaš plačilo.
Kaj boš prijavila!!! Saj obstajajo vedeževalci s fakturo, vendar boš dala 50 ali 100 ali več Evrov, tam pojdi !!! Pa še to, nič ne zadenejo!!!
Lastovica napisal/-a:frankie napisal/-a:Lastovica napisal/-a:Sem bla tam vsaj že 6x, ker sem spremljala tudi vse prijateljice, pa nobeni ni rekla kolk more dat. Če bi rekla, bi jo pa takoj prijavla na davčno, ker je to pol delo na črno, če zahtevaš plačilo.
Kaj boš prijavila!!! Saj obstajajo vedeževalci s fakturo, vendar boš dala 50 ali 100 ali več Evrov, tam pojdi !!! Pa še to, nič ne zadenejo!!!
Jah če bi mi rekla kolk ji morem dat, pri tem pa mi ne bi izstavila računa bodi ziher, da bi jo takoj prijavla. Zasluži pa od 150 evrov navzgor na dan x 25 dni (ker edin v nedeljo ne dela), pa si zračunaj kolk na mesec potegne, pa enga evra davka ne plača. Vsakič, ko pridem tja pa nekaj renovirajo po stanovanju. Za čigav keš le?
Aja, saj tudi Jasmina 90% ne zadane.
Infatuation napisal/-a:Lastovica napisal/-a:Aja, saj tudi Jasmina 90% ne zadane.
Zakaj se jo pa potem tko hvali na tem forumu?Mislm - v starejših postih se jo je ful.