Izpit za avto

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: BLTNC

Neprebrana objava Napisal/-a Bulma »

Jeee-jaz sem pa danes naredila pole! Tak, da sem zdaj teoretični del skozi. Zdaj pa samo še vožnja. Fuck sem nervozna. Upam, da ne bom še ta teden začela :D
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *hox* »

Mah kakšen persen :D .. Na koncu pa sploh živčni ne boste. Js sem bila obakrat par dni prej ful živčna, zadnji dan pa sploh ne. Niti malo me ni bilo strah, govorila sem si da bom naredila in sem odpeljala kakor sem najbolje znala. ;)

Js vam svetujem da se sploh ne obremenjujete, sploh pa med vožnjo ne mislit na kakršnekoli napake, ki bi jih lahko naredili. Vozite čimbolj sproščeno, v glavo si vbijte da znate in zmorete narest. Če ne bo šlo prvič, bo pa drugič. :) Veliko sreče vsem! Slika
punchka
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a punchka »

no meni persen ni čist nič pomagal. resda nisem bila tako zelo živčna, ampak se pa tudi nisem mogla skoncentrirat, kar pa na glavni vožnji nikakor ni fajn :P najbolj vam bo pomagala samozavest in zaupanje vase - saj znate :D
to infinity and beyond!
Uporabniški avatar
missT*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a missT* »

Glede na to, da bom vzela 2, mi bo malo že moralo pomagati :) samozavest in koncentracija sta pa itak VEDNO na prvem mestu :D :?
Hočm te .. brez odvečnih besed!!
Uporabniški avatar
missT*
Komunikatorka
Komunikatorka

Danes sem imela glavno. In sem padla :cry: :cry:
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Škoda :( Bo pa naslednjič. Ne skrbi.

Kaj pa jaz, ki bom začela naslednji teden s prvo uro, pa sploh ne vem kje kaj je v avtu? :D
jerry444
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a jerry444 »

Ja zakaj pa je inštruktor?Zato,da ti te stvari pokaže,če ne ga ne bi rabila,kajne?
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Ja, saj. Se javim po prvi uri :D
kamis
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a kamis »

missT,sej boš naslednič nardila.Jst sm tud prvič padla,ampak padla sm zato ker sm bla preveč živčna,pr drugi vožni sm se pa bolj sprostila.Sej bo,sam uzem se u roke :bussi:
jerry444
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a jerry444 »

Ah samo ni padla samo zaradi živčnosti,zgodi se pač kaka neprijetna situacija v prometu in rukneš,ne moreš vplivat na ostale udeležence v prometu ali vreme tudi,če nisi živčen.Zase lahko rečem,da sem pod pritiskom najmočnejši pa sem tudi bil en dan prej zelo živčen,ko sem začel voziti po 100-200 m pa nič več pa sem vseeno 2x ruknu.Predvsem če izpit delaš v LJ ali MB moraš na to,da bo treba iti večkrat na glavno vožno,računat že vnaprej.
love18
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a love18 »

joj jst mam tut nasledn tedn glauno :? in če sam pomislem na tu me že trema grab :cry: sj vrjetn bom mal vodke šluknla pa bo :D ojoj :(
Uporabniški avatar
missT*
Komunikatorka
Komunikatorka

jerry444 napisal/-a:Ah samo ni padla samo zaradi živčnosti,zgodi se pač kaka neprijetna situacija v prometu in rukneš,ne moreš vplivat na ostale udeležence v prometu ali vreme tudi,če nisi živčen.Zase lahko rečem,da sem pod pritiskom najmočnejši pa sem tudi bil en dan prej zelo živčen,ko sem začel voziti po 100-200 m pa nič več pa sem vseeno 2x ruknu.Predvsem če izpit delaš v LJ ali MB moraš na to,da bo treba iti večkrat na glavno vožno,računat že vnaprej.

No, ja to pa ni res...ni nujno, da greš večkrat na glavno. veliko jih naredi v prvo. seveda pa jih veliko več prvič pade. hm...ja, lahko, da padeš zaradi živčnosti, saj če si preveč živčen, 100% ne moreš odfurat brez napake!
in sama nisem bila tako živčna, vendar sem pač padla zaradi napakice, ki ubistvi NI napaka, ampak...na avtocesti nisem prehitela. ubistvu je to pomanjkljivost z moje strani. pač. jebat ga! :D
Mi je pa najbolj smešno, da se moraš pripravit, da je v lj treba večkrat na glavno. bedarija :D
Uporabniški avatar
lolika69
Debatorica
Debatorica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a lolika69 »

Jz mam dans glavno...držte pesti. Čeprou ne prčakujem velik :D
THE ONLY ROOL ISDON''T BE BORING.DRESSCUTEWHEREVER YOU GO.LIFE IS TO SHORT TOBLENDIN.
kamis
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a kamis »

^^ei bejba pot pozitivna,vem da te je strah k mejhenga cucka,ampak good luck :gut:
anahirbd
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: štajerska
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a anahirbd »

lolika69 napisal/-a:Jz mam dans glavno...držte pesti. Čeprou ne prčakujem velik :D

In?? kak je blo?? :P :eek:
Zaklenjeno