Izpit za avto
Mah kakšen persen
.. Na koncu pa sploh živčni ne boste. Js sem bila obakrat par dni prej ful živčna, zadnji dan pa sploh ne. Niti malo me ni bilo strah, govorila sem si da bom naredila in sem odpeljala kakor sem najbolje znala. 
Js vam svetujem da se sploh ne obremenjujete, sploh pa med vožnjo ne mislit na kakršnekoli napake, ki bi jih lahko naredili. Vozite čimbolj sproščeno, v glavo si vbijte da znate in zmorete narest. Če ne bo šlo prvič, bo pa drugič.
Veliko sreče vsem! 

Js vam svetujem da se sploh ne obremenjujete, sploh pa med vožnjo ne mislit na kakršnekoli napake, ki bi jih lahko naredili. Vozite čimbolj sproščeno, v glavo si vbijte da znate in zmorete narest. Če ne bo šlo prvič, bo pa drugič.

Ah samo ni padla samo zaradi živčnosti,zgodi se pač kaka neprijetna situacija v prometu in rukneš,ne moreš vplivat na ostale udeležence v prometu ali vreme tudi,če nisi živčen.Zase lahko rečem,da sem pod pritiskom najmočnejši pa sem tudi bil en dan prej zelo živčen,ko sem začel voziti po 100-200 m pa nič več pa sem vseeno 2x ruknu.Predvsem če izpit delaš v LJ ali MB moraš na to,da bo treba iti večkrat na glavno vožno,računat že vnaprej.
jerry444 napisal/-a:Ah samo ni padla samo zaradi živčnosti,zgodi se pač kaka neprijetna situacija v prometu in rukneš,ne moreš vplivat na ostale udeležence v prometu ali vreme tudi,če nisi živčen.Zase lahko rečem,da sem pod pritiskom najmočnejši pa sem tudi bil en dan prej zelo živčen,ko sem začel voziti po 100-200 m pa nič več pa sem vseeno 2x ruknu.Predvsem če izpit delaš v LJ ali MB moraš na to,da bo treba iti večkrat na glavno vožno,računat že vnaprej.
No, ja to pa ni res...ni nujno, da greš večkrat na glavno. veliko jih naredi v prvo. seveda pa jih veliko več prvič pade. hm...ja, lahko, da padeš zaradi živčnosti, saj če si preveč živčen, 100% ne moreš odfurat brez napake!
in sama nisem bila tako živčna, vendar sem pač padla zaradi napakice, ki ubistvi NI napaka, ampak...na avtocesti nisem prehitela. ubistvu je to pomanjkljivost z moje strani. pač. jebat ga!

Mi je pa najbolj smešno, da se moraš pripravit, da je v lj treba večkrat na glavno. bedarija

Hočm te .. brez odvečnih besed!!