Kok so legende te mačke.
Naš tamali mačkon pa hodi mojmu fotru zjutraj pulit brado.
Pa sploh mi ni jasno, kako mu uspe zagrabit za tiste majhne dlakce, ampak mu uspe in pol vztraja dokler ne dobi svežih briketov. 

.
! Meni se pa zdi, da se naša muca goni, čeprav je sterilizirana
. To je delal samo maček pred kastracijo, ko si je markiral, ona je bla pa vedno full pridna, tak da nevem kaj ji je zdaj. Pa celi čas hodi za mačkom in mu hoče rit ( mislim vsaj da rit, možno pa da tud kaj drugega
) lizat. Pojma nimam kaj ji je...
Danes mu je pa nekako iz predlačka od omarice uspelo priboljške dol sklatit samo na srečo ta zaprte. Taprav mulc je moj Niki. 
bubabiba napisal/-a:Kaj je pa moj bumbar včeri ušpiču...ko mene ni bilo doma si je mami umivala lase in je bil on sam v kuhinji. Klobasa je bla pa na pultu pokrita s pokrovom...in on jo je seveda sklatil dol in si z njo postregel tako, da je bila potem samo še za v koš.Danes mu je pa nekako iz predlačka od omarice uspelo priboljške dol sklatit samo na srečo ta zaprte. Taprav mulc je moj Niki.
Jaz nikoli ne bom pozabila kako je moj na Silvestrovo šnitko po šnitko šunke vlekel dol s krožnika na mizi, ko nikogar ni bilo v kuhinji... Je eno vzel, dol pod mizo pojedel, spet skočil na mizo, previdno eno zagrabil - ampak pri tem dejanju smo ga pa dobili
.
.