Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?
- butterfly_87
- Sramežljivka
- Kraj: Ljubljana
Lil´B podobno se je zgodilo meni, zdej je že en mesec od tega in je še vedno zelo hudo in res upam da kmal pride dan ko ga vsaj malo ne bom pogrešala in da bom srečna tko kot prej. No pri nama je tud vse štimalo, sicer je trajalo malo manj kot pri vama, 4 mesece in potem kar naenkrat puff on ne ve če je pripravljen za resno zvezo- to je bil njegov izgovor. U nedeljo sva šla še na morje se še pogovarjala o poletju in potem v ponedeljek čista sprememba. Cel dan nobenga klica, nobenga sms..jst sm takoj vedla da je neki narobe čeprov so mi vse kolegica govorile da težim in kaj mi je..ampak čutiš, takoj veš da neki ni vredu. Potem sem bila v torek še pri njemu in je dobil sms, ki ga prej nikol ni, mi je bilo zelo sumljivo in ko ga ni blo sem pogledala..pisala mu je bivša
sicer ne vem kaj mu je napisala, mi je blo že dost da sm prebrala njen ime in sm se zlo hitr spokala domov brez da bi mu kej rekla. Drug dan sm ga pa sama vprašala kaj je narobe, da vem da neki ni vredu in je reku da sm mu ful všeč in da se ma ful fajn z mano ampak da je razmišlju in ne ve če bi spet neki resno bla bla bla pol smo še vlekl kšn tedn, kr končt pa ni hotu in na konc sm zbrala moč in ga pustila. In zdej je najhujš, ker ne vem kaj je res blo in si vsak dan postavim 100 vprašanj in odgovorov zakaj je do tega prišlo. In mirna bom lahko šele takrt ko bom zvedla resnico. Zdej pa res ne vem a je bla bivša, a res ni pripravljen,... brezveze, rajš bi hotla slišat direkt, da gre nazaj bivši oz. da je še ni preboleu.. čeprov bi blo miljonkrat hujš, sm bi vsaj vedla kaj prebolet! Današnje zveze so ful čudne, to sploh ni več tko k je blo v starih časih. Zdej so sam neki varanja in zajebavanja, ne more bit dvostranska ljubezen, zmeri je en bl zaljubljen kot drug in potem un trpi, drug pa lepo živi naprej... čas celi rane ja 

Midva pa sva šla dans s fantom narazn
Sicer sva šla narazn sporazumno in ostajava prijatelja (ker še ni pozabu biuše), ampak meni je vseeno po eni strani hudo
Kakšen nasvet, kako ga prebolet, glede na to, da sva bila (na srečo) le kratek čas skup, vendar sem se kar navezala nanj 

Kar te ne ubije, te naredi močnejšega!
Ravno danes sva se z nekoliko starejšo znanko pogovarjali o tem, da fantje in veze res niso več takšne kot so bile. Smreka žal mi je, da sta končala, sicer te ne poznam ampak po prebranem dobro vem, da si takega fanta ne zaslužiš...ne ti ne nobena druga punca. Vsak par bi se moral med sabo spoštovat ne pa, da govori stvari, ki človeka prizadanejo...sploh pa nekomu,ki ti je toliko časa tako blizu.
Midva sva končala mesec nazaj...bil je že drugi fant,ki je rekel, da se mu ne da več. Jaz tega ne razumem več. Kot punca sem se vedno trudila, nikoli nisem zahtevala preveč ampak očitno se ljudje danes odločajo tako...če se mu ne da te enostavno pusti,kljub temu, da je na začetku vse super in se ti tut sanjat ne more, da kaj takega lahko pride.
Osebno verjamem, da nobena veza ne more uspet, če se oba ne potrudita ampak očitno se ljudje nočejo več trudit in samo iščejo kdaj bodo dobili kaj boljšega.
Priznam, da po enem mesecu še vedno jokam, čeprov vem, da ne bi smela, ampak najbolj strah me je ker nikomur več ne zaupam. Če bo kdaj prišel nov fant sploh ne vem, če ga bom llahko spustila blizu, kljub temu, da mi bo milijonkrat povedal kolko mu pomenim...
Midva sva končala mesec nazaj...bil je že drugi fant,ki je rekel, da se mu ne da več. Jaz tega ne razumem več. Kot punca sem se vedno trudila, nikoli nisem zahtevala preveč ampak očitno se ljudje danes odločajo tako...če se mu ne da te enostavno pusti,kljub temu, da je na začetku vse super in se ti tut sanjat ne more, da kaj takega lahko pride.
Osebno verjamem, da nobena veza ne more uspet, če se oba ne potrudita ampak očitno se ljudje nočejo več trudit in samo iščejo kdaj bodo dobili kaj boljšega.
Priznam, da po enem mesecu še vedno jokam, čeprov vem, da ne bi smela, ampak najbolj strah me je ker nikomur več ne zaupam. Če bo kdaj prišel nov fant sploh ne vem, če ga bom llahko spustila blizu, kljub temu, da mi bo milijonkrat povedal kolko mu pomenim...

Jst bi na tvojem mestu, če si ga res želiš prebolet..Ko bi ga pogrešala, bi se samo spomnila tistih stvari, zaradi katerih ti je bilo hudo in so te prizadele, pa tut zaposlila bi se s čim, s kakšnim novim hobijem, spoznavala bi nove ljudi, pogledala bi za kakšnim drugim moškim..upam, d sm ti kj pomagala z nasvetom
Želim ti veliko sreče in vztrajnosti..pa naj še pripomnem, da za vsakim dežjem posije sonce!! Pa res je 

Ja...jst tud ne vem kaj se dogaja - kar naenkrat je večina začela jemat veze samoumevne, recimo pri meni je blo tko, da je bla veza bolj "usput", tko za dodatek. Sej ne rečem, itak da moraš imeti še naprej svoje življenje, delat svoje stvari, ampak ne pa na način - s tabo sicer sem, ampak bo veza izključno taka, kot si bom jaz želel oz. bova skupaj izključno takrat, ko se mi bo dalo oz. bom imel čas. Brez enega truda, brez enega "vložka" ali vsaj volje za kakšno spremembo. In potem zadeve izpostaviš, se pa raje kot kaj naredi, umakne. Ker se mu ne da. Ker bi moral revež preveč na sebi delat. Mah ne vem... Enostavno bom kdajkoli to težko razumela.
No da se malo javim in sporočim kako poteka to moje prebolevanje veze
. Sedaj mi je že malo boljše ... vendar še vedno nisem taka kot prej. Vsak dan ne mine vsaj 1x da se nebi pošteno zjokala. Ampak potem mi je mnogo bolje. Kot da bi skupaj s solzami odteklo nekaj bolečine
. Počasi ampak zelo počasi se poskušam postaviti na noge ... upanje in svojo moč črpam iz moje ljubezni do Njega.
Včeraj popoldne sem dobila Njegov SMS. Napisal mi je, da je v glavi ves čas imel najino starost in da je vedel da bo najina veza zaradi tega na hudi preizkušnji...ter da ima za svoja leta določene cilje, za katere meni, da bi jih midva težko dosegla. Dokler ne bo zopet ( če bo ) med nama spet kaj bilo pa lahko ostaneva prijatelja
in da upanje odide zadnje.
No saj nekaj ... saj frenda boma ... čeprow od takrat k sma končala se še nisma nikjer srečala, tak da nevem kak bo ko ga bom videla. Morda si čez čas premisli in bo želel biti zopet z mano ... bom videla kaj bo ...
Res ne razumem tipe ... hočejo biti v zvezi, potem si premislijo ... jih začnejo "motiti" stvari, ki jih prej nikoli niso. Tako kot pri nama starostna razlika ... nikoli nisma imela problema s tem. Sedaj si je pa kar naenkrat odločil da ima neke cilje in da ga leta na nek način motijo ... Ma ne vem no ...

Včeraj popoldne sem dobila Njegov SMS. Napisal mi je, da je v glavi ves čas imel najino starost in da je vedel da bo najina veza zaradi tega na hudi preizkušnji...ter da ima za svoja leta določene cilje, za katere meni, da bi jih midva težko dosegla. Dokler ne bo zopet ( če bo ) med nama spet kaj bilo pa lahko ostaneva prijatelja

No saj nekaj ... saj frenda boma ... čeprow od takrat k sma končala se še nisma nikjer srečala, tak da nevem kak bo ko ga bom videla. Morda si čez čas premisli in bo želel biti zopet z mano ... bom videla kaj bo ...
Res ne razumem tipe ... hočejo biti v zvezi, potem si premislijo ... jih začnejo "motiti" stvari, ki jih prej nikoli niso. Tako kot pri nama starostna razlika ... nikoli nisma imela problema s tem. Sedaj si je pa kar naenkrat odločil da ima neke cilje in da ga leta na nek način motijo ... Ma ne vem no ...

>> GooD GirL Gone BaD <<
Men se zdi da sm že omenla ... 9 let. Ampak jst ne razumem zakaj ga je to kar naenkrat začelo "motiti in skrbeti" ?!?! Nikol se nisma obremenjevala s tem, da je pač starejši od mene... čepraw sma se velik o tem pogovarjala. Ampak sma se oba strinjala s tem da ljubezen ne pozna meja ...
>> GooD GirL Gone BaD <<
[quote="LiL`B"][/quote]
nekaj nasvetov, da boš hitreje prebolela:
- ne dramatiziraj
- ne idealiziraj
- ne imet lažnega upanja (dokler boš upala na to, da bosta spet skupaj, ni šans, da preboliš ... on ti daje lažno upanje, da bi te manj prizadel, vendar pozabi na to!)
realno pomisli na to starostno razliko ... če je toliko starejši, ima morda nekatera intelektualna pričakovanja, katerih ti ne moreš izpolniti. zaradi zaljubljenosti se prej ni oziral na starostno razliko, čeprav se je zavedal, da se verjetno ne bo dobro končalo. ne vem pa, kaj on misli s temi cilji.
upam, da boš hitro prebolela. ampak si se nekoliko neprimerno lotila tega prebolevanja. kot da bi hotela ta čustva čim dalj ohraniti ... no good.
nekaj nasvetov, da boš hitreje prebolela:
- ne dramatiziraj
- ne idealiziraj
- ne imet lažnega upanja (dokler boš upala na to, da bosta spet skupaj, ni šans, da preboliš ... on ti daje lažno upanje, da bi te manj prizadel, vendar pozabi na to!)
realno pomisli na to starostno razliko ... če je toliko starejši, ima morda nekatera intelektualna pričakovanja, katerih ti ne moreš izpolniti. zaradi zaljubljenosti se prej ni oziral na starostno razliko, čeprav se je zavedal, da se verjetno ne bo dobro končalo. ne vem pa, kaj on misli s temi cilji.
upam, da boš hitro prebolela. ampak si se nekoliko neprimerno lotila tega prebolevanja. kot da bi hotela ta čustva čim dalj ohraniti ... no good.
katrin21 napisal/-a:Ravno danes sva se z nekoliko starejšo znanko pogovarjali o tem, da fantje in veze res niso več takšne kot so bile. Smreka žal mi je, da sta končala, sicer te ne poznam ampak po prebranem dobro vem, da si takega fanta ne zaslužiš...ne ti ne nobena druga punca. Vsak par bi se moral med sabo spoštovat ne pa, da govori stvari, ki človeka prizadanejo...sploh pa nekomu,ki ti je toliko časa tako blizu.
Se popolnoma strinjam

@Smreka
Si neverjetno zrela, samostojna, samozavestna in odločna ženska, kar si prikazala tudi z odličnimi mnenji ter nasveti na forumu. Si pa ženska z dobrim srcem in ravno to je tvoj partner (bivši) lahko z pridom izkoriščal sebi v prid. Ter posledično tebi vzbujal slabo vest zaradi svojih nezrelih dejanj. Zavedaj se, da si bila 4 leta izredno močna. Močna za oba, ne le zase. Na svojim ramenih si nosila odraslega otroka, ki ni bil sposoben stat na svojih nogah ter se spoprijemat z odgovornimi stvarmi ali posledicami v življenju...
Ne joči za njim, ni vredno. Ti bo lažje, ampak ni vredno. Človek, ki ne zna cenit, kar je imel, ki ne zna vlagat v neko prihodnost, ki ne vidi prihodnosti ter ki se ne upa spoprijet z vsakdanjim življenjem je navadna reva.
Vedi, da bi bila ob takem človeku vedno prasica, nikoli človek. Vedno se bi naslanjal nate, ko bi kaj potreboval, ko bi ti potrebovala oporo, ga nebi bilo. Vedno bi bila za vse sama.
Nisi izgubila nič... Razen 4 let, ki si jih žal namenila napačni osebi...
Zdaj pa glavo pokonci, kajti tvoje življenje močne in odločne ženske se šele pričenja!
Si neverjetno zrela, samostojna, samozavestna in odločna ženska, kar si prikazala tudi z odličnimi mnenji ter nasveti na forumu. Si pa ženska z dobrim srcem in ravno to je tvoj partner (bivši) lahko z pridom izkoriščal sebi v prid. Ter posledično tebi vzbujal slabo vest zaradi svojih nezrelih dejanj. Zavedaj se, da si bila 4 leta izredno močna. Močna za oba, ne le zase. Na svojim ramenih si nosila odraslega otroka, ki ni bil sposoben stat na svojih nogah ter se spoprijemat z odgovornimi stvarmi ali posledicami v življenju...
Ne joči za njim, ni vredno. Ti bo lažje, ampak ni vredno. Človek, ki ne zna cenit, kar je imel, ki ne zna vlagat v neko prihodnost, ki ne vidi prihodnosti ter ki se ne upa spoprijet z vsakdanjim življenjem je navadna reva.
Vedi, da bi bila ob takem človeku vedno prasica, nikoli človek. Vedno se bi naslanjal nate, ko bi kaj potreboval, ko bi ti potrebovala oporo, ga nebi bilo. Vedno bi bila za vse sama.
Nisi izgubila nič... Razen 4 let, ki si jih žal namenila napačni osebi...
Zdaj pa glavo pokonci, kajti tvoje življenje močne in odločne ženske se šele pričenja!