BabySun napisal/-a:jaz pa mislim da moreš fanta definitivno najprej spoznat.. ugotovit če je tvoja sorodna duša.. če se ujameta.. če so tiste prave iskrice.. šele potem pa kaj več.. vsak pa ima seveda svoja načela
pri meni je bil najprej seks in potem zveza, fanta pa sem pred tem poznala približno 5 mescev. pomoje se najina zveza sploh ne bi začela, če ne bi blo tistega seksa, zdaj pa traja že več kot eno leto.
pri prejšnji zvezi je blo tako, da sva najprej postala par, šele nato je na vrsto prišel seks ... kako bo pa naprej pa ne bi si upala kaj preveč trditi in lahko da se bova najprej dala dol, šele nato pa postala par al pa tudi ne ...
Nikol nisem o tem razmišljala, da bi sploh melo kak point al se daš prej dol al čakaš ne vem kok časa, da mislišl da je to to (yeah right, kot da to kdaj veš). Pri meni je odvisno od situacije, najboljš pa je sex-brez veze .
Sem bolj za to,da je prvo veza in šele nato seks.Nikogar pa ne obsojam,če je ravno obratno.Tud sama ne morem trdit,da me kdaj ne bi zaneslo v kaj takega
hmmm... ja pri fantu ki sem ga imela najdlje je bil najprej seks potem pa brez vprašanj zveza...mislim da če je najprej seks si brez besed poveš kako se privlačita in ni potrebnih nobenih besed o tem a bo potem zveza al ne.Dobr ne vela to pr vseh,obstajajo tudi tipi k hočjo samo seks,ampak ponavad veš ker je tak,ker pri ta pravem pač začutš tisto iskrco ne pa samo poželenje.
kamis napisal/-a:Dobr ne vela to pr vseh,obstajajo tudi tipi k hočjo samo seks,ampak ponavad veš ker je tak,ker pri ta pravem pač začutš tisto iskrco ne pa samo poželenje.
Kako naprimer veš, da hoče tip SAMO sex? Namreč meni se dozdeva, da sem ravno v takšni situaciji, ko gre le za goli sex, ampak nisem prepričana..