Gre kdo na "Gunse" v Lj?
Edini pravi GUNS N ROSES tribute bend, ki sta jih potrdila za originalne in najboljse imitatorje celo sama Axl Rose in Slash.Guns 2 Roses igrajo skupaj ze od leta 2002 in so zagotovo No.1 GNR tribute zasedba na svetu. G2R redno prijateljujejo s Slashom in originalnimi člani GNR, pohajkujejo po svetovnih Rock n Roll prizoriąčih, moč pa jih je ujeti v ľivo tudi z originalnimi člani Guns N Roses.
G2R bodo igrali vse hite iz Appetite for destruction, GNR lies, Use your illusion 1 in 2, ter celo pesmi ki so jih GNR izvajali samo v ľivo.G2R prihajajo iz Londona in njihovi nastopi so se začeli prav po istih stopinjah, kot so jih ubrali Guns N Roses v osemdesetih letih, saj igrajo v prav tistih klubih, ki so Guns N Roses naredili največji Rock N roll band vseh časov.
G2R ni klon, ki bi strmel k samem zvočnem kopiranju, G2R se lotevajo vsega zelo resno in profesionalno. Njihov nastop na odru, mimika in kostumi so dodelani do zadnjega detajla. Prepričajte se sami!- 2006 se je zasedbi G2R pridruľil Steven Adler, originalni Guns N Roses bobnar,
- 2007 G2R predstavlja BBC news, BBC2 in Sky,
- 2008 se pojavijo na BBC Question of sport,
- trikrat zaporedoma so glavna senzacija Gloston Budget festivala,
- nastopili so kot glavna skupina na Matthewstreet festivalu pred 35.000 glavo mnoľico,
- so edini tribute band vseh časov, ki je razprodal Liverpoolski Cavern club dve noči zapovrstjo.
Mnogi imitatorji Guns N Roses so se izkazali za amaterske, pri G2R pa je vidna predvsem tista karizma in moč, ki smo jo lahko zaznavali le ob originalni zasedbi Guns N Roses. Zato so le G2R tisti pravi tribute band, ki nastopa v Ameriki in Angliji praktično celo leto, saj njihovi feni hočejo ąe in ąe, predvsem pa zato ker nikoli ne veą kateri originalni član se bo z njimi zadnji hip pojavil na odru.
Jaz bi šla full na "Gunse". (Če že pravih ne bom imela več šanse videti

)Samo noben od moje klape noče it. Zdaj pa ne vem
Drugače pa so tile imitatorji res vau. Sem gledala na youtube posnetke in...kapo dol,no
26. aprila pa AC/DC Tribute band.
Cena vstopnice na dan koncerta bo 17 EUR, drugače pa je 15.
AC/DC TRIBUTE BAND
DIRTY/DC, 26.04.08
MEDIAPARK, LJUBLJANA
Najboljsi AC/DC TRIBUTE BAND!