Zveza brez seksa?
- Roberta R.
- Cosmopolitanka
nevem no.. k se mata tko rada mislm da ti ne bi blo treba prost,da ona tebe zadovolji.. od mojga ga mam lahko 20min v ustih, ko ne bom več čutila ustnc, sam da bo on zadovoln in zadovoljen.. in niti slučajno ne bi zdržala v zvezi eno leto da bi js njemu ga non-stop drgnla, da pa js kej dobim morm it pa na kolena.. svaka ti čast, da čakaš tako dolgo..
sam se mi zdi da ta nesproščenost ni samo zato ker še nikol ni, ampak mora biti en globji problem, že to je narobe, da jo morš opomnt, da te sploh zadovolji.. kokr je že ena rekla, mora čutt nek odpor..
mislm da se mata marsikej za pogovort.. definitivno ji pa morš povedat, da tako ne bo šlo več naprej..
sam se mi zdi da ta nesproščenost ni samo zato ker še nikol ni, ampak mora biti en globji problem, že to je narobe, da jo morš opomnt, da te sploh zadovolji.. kokr je že ena rekla, mora čutt nek odpor..
mislm da se mata marsikej za pogovort.. definitivno ji pa morš povedat, da tako ne bo šlo več naprej..
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Pol če si ti tok že str ona pa leto mlajša je stara recimo 23-24 let.
Ja lej pr teh letih morš bit pa res zavrt in zaprt sam vase in met take probleme s samim sabo da ne poznaš spolnosti in da nimaš zanimanja za nasprotni spol.Če mene uprašaš se ji je v preteklosti neki zgodil.A pa tko drgač prvič k ti je pustila se šlatat tm uspod je mela obrito pa tko.Sprašujem zato,ker pol veš da se je dotikala samo sebe in sama vem da če se začneš sam mejčken tm uspod menct da ful paše.Ja kakšne ma pa starše če jih sploh poznaš?

-
- Kofetarica
- Kontakt:
tu zdaj res me ne mormo vedet kaj se dogaja z tvojo drago! tud jaz ti predlagam kak iskren pogovor,pa da pač ne siliš v njo! samo da je stara 22 let oz. 23, pa še ni imela fanta oz. ne razmišlja o seksu??!! zdaj če praviš da ni verna, pa je mogoče mela kako zelo slabo izkušnjo v zvezi s tem, pa ti ni povedla! ker tak odpor met do vseživljenjske zadeve je malo čudno! mogoče res kak izkušnja, ki jo je doživela pušča ta odpor v njej! pa ti tud njej povej, da tak ne gre oz. da se ne počutiš v tej zvezi zadovljen!
življenje je igra,igraj jo,
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
a, ti, če bi bil namesto nje, bi se skušal čimprej dat dol??
sori, ampak spolnost ni neka tekma: čimprej se morm dat dol...hello
to me res jezi: kot, da bi vsi morali bit neke sex-mašine...
pač: spolnost naj bi bila nekaj lepega, nekaj v čemr se čutiš sproščen... in v normalnih okoliščinah je nekaj kar pride spontano...če je zaupanje...če je atrakcija...
ne vem no, ko govoriš o njej imam občutek kot, da ti je neznanka. ali pa da ti si bolj površinski človek, ker po enem letu ob njej, bi že moral slutiti, da so neki globlji razlogi za tem njenim zadržanjem: npr. kako so njeni odnosi doma? z mamo? z očetom? sestre? brati? pa kakšne travme iz preteklosti??
mislim, da je rešitev tega problema v tej smeri...
premisli
[/quote]

sori, ampak spolnost ni neka tekma: čimprej se morm dat dol...hello

to me res jezi: kot, da bi vsi morali bit neke sex-mašine...
pač: spolnost naj bi bila nekaj lepega, nekaj v čemr se čutiš sproščen... in v normalnih okoliščinah je nekaj kar pride spontano...če je zaupanje...če je atrakcija...
ne vem no, ko govoriš o njej imam občutek kot, da ti je neznanka. ali pa da ti si bolj površinski človek, ker po enem letu ob njej, bi že moral slutiti, da so neki globlji razlogi za tem njenim zadržanjem: npr. kako so njeni odnosi doma? z mamo? z očetom? sestre? brati? pa kakšne travme iz preteklosti??
mislim, da je rešitev tega problema v tej smeri...
premisli

- Roberta R.
- Cosmopolitanka
ah starši niso tak problem pomoje, poznam velik punc z zastarelimi starši, pa cela družina kristjani itd. pa nima nobena nobenih problemou.. sj sm tut js mogla hodt u cerkev pa h verouku,pa skos poslušala kako pred poroko nč sexa itd. pa me to ni čist nč zmotil, že lep cajt normalno sexam, sem normalno sproščena v moški družbi.. in mi niti slučajn ni odveč ga v roke vzet..
če mene prašaš je tista zloraba precej na mestu, ker drugih razlogov za tak odpor do vsega skupaj res ne najdem..
če mene prašaš je tista zloraba precej na mestu, ker drugih razlogov za tak odpor do vsega skupaj res ne najdem..
(__/)
( o.O)
(")_(")
( o.O)
(")_(")
roberta!
sej nism misnla samo glede vzgoje. sej vem, da lahko hodiš h maši pa imaš bolj konzervativne starše...pa imaš lahko povsem sproščen spolni in ljubezenski lajf...
saj so tud druge dinamike v družini: ne vem...kaj jst vem...en primer: da ima oči neke predstave o ženskah, da so vse ene k.....in to se podzavestno vtisne v hčerkino psiho in posledično čuti njeno telo kot umazano in zatre vsako željo po spolnosti..ne vem...en primer...jih je stotaužnt še možnih...
ni pa nujno, da je zloraba edini razlog take zadržanosti...saj ni vse al belo al črno....svašta je lahko razlog take zadržanosti...kdo ve...
sej nism misnla samo glede vzgoje. sej vem, da lahko hodiš h maši pa imaš bolj konzervativne starše...pa imaš lahko povsem sproščen spolni in ljubezenski lajf...
saj so tud druge dinamike v družini: ne vem...kaj jst vem...en primer: da ima oči neke predstave o ženskah, da so vse ene k.....in to se podzavestno vtisne v hčerkino psiho in posledično čuti njeno telo kot umazano in zatre vsako željo po spolnosti..ne vem...en primer...jih je stotaužnt še možnih...
ni pa nujno, da je zloraba edini razlog take zadržanosti...saj ni vse al belo al črno....svašta je lahko razlog take zadržanosti...kdo ve...
Hm..jst nikol ne bom pozabla, ko je men ena sodelavka bivša, sicer tolk stara kot jst pa poročena, enkrat rekla - ja nimaš kj, za moža je treba poskrbet, če ne bo šel drugam.
In dejstvo je, pa če se še tko grdo sliši, da če si z nekom, če mu daješ sebe tako fizično kot psihično, je fer, da isto dobiš nazaj. Recimo da ima tvoja punca res probleme s tem - žalostno je to, da se ne potrudi, da se ne zaveda in da ne naredi nič v tej smeri, da bi tudi ona zadovoljila tebe. Kolikor sem razbrala, se trudiš že mesece s tem in vem, da bi marsikodo odnehal že po parih tednih, kaj šele mesecev. Fridriha, kako mu lahko očitaš to kar mu?? Ne vem no, meni se zdi popolnoma normalno, da človek po ENEM LETU obupuje - jaz sem mela ful problem tak s tipom pa ne vem če bi čakala tolk časa. Se strinjam da spolnost ni tekma, ampak čakaj no, saj se to ne dogaja šele 1 teden. Jaz ne vem kaj bi si mislila, če bi uporabila vsa razpoložljiva sredstva, dobila pa nazaj hladen tuš. Začne vplivat na partnerjevo psiho, začneš se spraševat, kaj je narobe s tabo, da človek ne uživa v spolnosti! Vem, ker sem to doživela.
jaz bi u glavnem direkt povedala, da brez tega žal ne bo šlo in da naj se začne obnašat odraslo, in pove, kaj jo muči. Vsak človek se lahko spremeni, če se pa pri 23 ali ne vem koliko ne zna niti pogovarjat ko ima problem je pa zadeva žalostna. Potem ne bosta mogla rešit nobenega problema.
In dejstvo je, pa če se še tko grdo sliši, da če si z nekom, če mu daješ sebe tako fizično kot psihično, je fer, da isto dobiš nazaj. Recimo da ima tvoja punca res probleme s tem - žalostno je to, da se ne potrudi, da se ne zaveda in da ne naredi nič v tej smeri, da bi tudi ona zadovoljila tebe. Kolikor sem razbrala, se trudiš že mesece s tem in vem, da bi marsikodo odnehal že po parih tednih, kaj šele mesecev. Fridriha, kako mu lahko očitaš to kar mu?? Ne vem no, meni se zdi popolnoma normalno, da človek po ENEM LETU obupuje - jaz sem mela ful problem tak s tipom pa ne vem če bi čakala tolk časa. Se strinjam da spolnost ni tekma, ampak čakaj no, saj se to ne dogaja šele 1 teden. Jaz ne vem kaj bi si mislila, če bi uporabila vsa razpoložljiva sredstva, dobila pa nazaj hladen tuš. Začne vplivat na partnerjevo psiho, začneš se spraševat, kaj je narobe s tabo, da človek ne uživa v spolnosti! Vem, ker sem to doživela.
jaz bi u glavnem direkt povedala, da brez tega žal ne bo šlo in da naj se začne obnašat odraslo, in pove, kaj jo muči. Vsak človek se lahko spremeni, če se pa pri 23 ali ne vem koliko ne zna niti pogovarjat ko ima problem je pa zadeva žalostna. Potem ne bosta mogla rešit nobenega problema.
-
- Sramežljivka
kamis napisal/-a:Pol če si ti tok že str ona pa leto mlajša je stara recimo 23-24 let.Ja lej pr teh letih morš bit pa res zavrt in zaprt sam vase in met take probleme s samim sabo da ne poznaš spolnosti in da nimaš zanimanja za nasprotni spol.Če mene uprašaš se ji je v preteklosti neki zgodil.A pa tko drgač prvič k ti je pustila se šlatat tm uspod je mela obrito pa tko.Sprašujem zato,ker pol veš da se je dotikala samo sebe in sama vem da če se začneš sam mejčken tm uspod menct da ful paše.Ja kakšne ma pa starše če jih sploh poznaš?
Imela je pristriženo na nekje pol cm. Mislim to če mi je rekla je skoraj 100% res, ker je bila full začudena, ko je mene vprašala, če jaz pa sem se sam kdaj, pa sem rekel, da skoraj vsak dan

Starši so men rahlo čudni, pač prihajamo iz drugačnega okolja in imajo čisto kontra poglede na stvari kot jaz, drugače pa me imajo full radi, spoh njena mama. To da bi se ji kaj zgodilo v preteklosti, če mi ni sedaj zaupala mi verjetno tudi ne bo. Čeprav dvomim da bi se ji kaj takega lahk zgodilo...
fridriha, mal napačno si me razumela, mislil sem glede na to smer, da če si v nekoga zaljubljen, saj vsi vemo kak je na začetku ko čutiš metuljčke če se te sam dotakne ljubljena oseba, mislim jaz na njenem mestu bi trgal obleke dol pa... Takoj ko bi se me sam dotaknila punca.... Upam da veš kaj hočem povedat...
Zadnjič spremenil Unseendamage, dne 19. Mar. 2008 12:03, skupaj popravljeno 1 krat.
- Roberta R.
- Cosmopolitanka
- Roberta R.
- Cosmopolitanka
fridriha napisal/-a:roberta!
sej verbalno nasilje in nasilje samo tut spada pod zlorabo kokr js vem..
(__/)
( o.O)
(")_(")
( o.O)
(")_(")
ja, fantin, saj v tem je point, da nismo vsi po istem kalupu narejeni. pač, vsak je svet v malem...
ampak tu je pa le en problem: ker sta fant in punca skupaj že več kot leto in bi bilo normalno, da si se v tem času razvijala tudi neka obojestranska fizičnost, ane?
saj ti potem, ko si se zaljubil, si čutil privlačnost do svoje punce, ane? point je v tem, da pa punca unseendamagea ima pri tem težave...
ampak tu je pa le en problem: ker sta fant in punca skupaj že več kot leto in bi bilo normalno, da si se v tem času razvijala tudi neka obojestranska fizičnost, ane?
saj ti potem, ko si se zaljubil, si čutil privlačnost do svoje punce, ane? point je v tem, da pa punca unseendamagea ima pri tem težave...
jah ne vem no po vsem tem oglaševanju in govorjenju in časopisih in cajtngih in knjigah in ne vem čem še use da ona nebi mela pojma o spolnosti.mislm če že ne druzga iz biologije v srednji in osnovni šoli no.Pa sej že tm se ful naučiš pa o nosečnosti pa o usem.Jst mislm da je to nekaj v ozadju.Po mojem.Ne vem a pa mislš da ma kakšen odpor k se more tebe dotikat uspod al pa tko da kakšne čudne face dela?A ji je ful bed ko končata vajino rajcanje?Sej ok razumem čakaš 2mesca,3,4 ja pol se mi pa zdi že cajt za spolnost no,sploh pr teh letih.Kaj pa če bi jo uprašu če mogoče sploh ve kako nastane in kako se rodi otrok,kaj je za to potrebno in use?
-
- Sramežljivka
Ko ji rečem ne pokaže nekega odpora, ko začnem jaz uživat, ko me rajca se tudi ona razživi, začne globoko dihat, ko mi pride in ji rečem vau
je navdušena, kak me je pripeljala sama do tega, ampak kljub vsemo moram vednjo jaz dat pobudo drugič in ji dejansko rečt da...
To glede spolnosti teoretične osnove ve. Sicer glede kontracepcije je še malo za časom (kont. tabletke, ne verjame da so sedaj full blage in jih pač noče...)
Pa saj sem ji glede tega tudi jaz povedal vse, kako in kaj pa kaj mi je všeč... Skratka mislim da sem bil dovolj razumevajoč in vsaka stvar se pri neki meji konča in mislim da se tukaj bliža koncu...

To glede spolnosti teoretične osnove ve. Sicer glede kontracepcije je še malo za časom (kont. tabletke, ne verjame da so sedaj full blage in jih pač noče...)
Pa saj sem ji glede tega tudi jaz povedal vse, kako in kaj pa kaj mi je všeč... Skratka mislim da sem bil dovolj razumevajoč in vsaka stvar se pri neki meji konča in mislim da se tukaj bliža koncu...