Ne sme te že zdaj skrbet. Hodi na predavanja, ko veš da je izpit težak pa bo šlo! Ne smeš obupat. Probajte dobt kakšne stare izpite, da maš en rpegled kaj zahteva.
Vedno se najde en predmet, ki je težji. Tud drugo leto boš mela en predmet, ki ga boš mogla fajn predelat, da boš naredila. Vsaj tako je blo pr nas.
Čaw!
Jst sm pa tole zdele prebrala, sam ni mi čist jasno, za ker program se mente tam ko je matematka zraven, a uni? Ker na VS ni matematike, fizike, kemije... vsaj na predmetniku ni vidt...o hvala bogu.
In jst se mislm sm vpisat zdej, izredno, tako da bi bila zeloooo vesela še kakšnih info.
lp
I want to run I want to hide I want to tear down the walls That hold me inside I want to reach out And touch the flame Where the streets have no name..
ashanty napisal/-a:maja_melisa a se boš/si se vpisala grafična in medijska tehnika-izredno? al ker drug program?
Lp
Oj!
Sem čist pozabila da sem tlele kej napisala, pa sem zdaj najdla po naklučju hihi.
Ja jst sm se prijavila na GMT izredno in komaj čakam da se začne.
Drgače sem pa izvedela da ma, fi, kem je, ampak kot en predmet, ki se imenuje teoretične osnove tiskarskih procesov.
Je pa osnovna simple kemija, osnovna fizika, pa matematika taka kot v gimnaziji.
Tako da ne bo težav.
I want to run I want to hide I want to tear down the walls That hold me inside I want to reach out And touch the flame Where the streets have no name..
Če se tud drugače ukvarjaš s tem in misliš bolj resno delat s fotografijo potem tole niti ni taprav forum za to spraševat In če se ne misliš ravno neki hudo bavit s tem ampak te bolj zanimajo druge stvari na tej smeri (oblikovanje), se ne obremenjuj s fotoaparatom. Profesor Slavec ni tečen okoli teh stvari in mu je bolj pomembna (vsaj tak sem jez imela občutek na zagovoru albuma) kreativnost. Kar pa vsi vemo da če je nimaš ti tudi dobra mašina ne pomaga
aja hodim pa na GMT, tako da če te še kej okoli smeri zanima iz prve roke...
js ubistvu full rada fotografiram, tudi z fotoaparatom ki ga mam zdej nardim velik dobrih slik, ampak si že od nekdaj želim malo "boljši" fotoaparat, predvsem da ma zoom tam od 8-12x. no anyway, zanima me če maš mogoč msn, da bi se kej več zmele o faxu...?