Big Brother 2008
Ancica napisal/-a:ela85 napisal/-a: pa tudi prekmurcev in prlekov ni... glede na to, da so bili do sedaj že 4 resničnostni šovi, petega gledamo trenutno, bi lahko bil kdo iz SV Slovenije
Ja seveda jih ni bilo, ker potem bi poptv mogu še enega prevajalca plačatHEC

-
- Kofetarica
- Kraj: okolica Ljubljane
moi T napisal/-a:Na Rtl se je lih začel Celebrity BB in notr je tudi Salome![]()
.
In prva izpadla
Ampak tole mi pa ne gre v račun
Veljala je za največjo konkurenco, ok, jo nominirajo, ampak zakaj jo pa gledalci potem izločijo, če je bila favoritka? sicer res, da glasujejo vsi, ne le tisti v pogovorih na forumnih, tud to je res, a ne. No ja, hitr je zapustila hišo ...Sostanovalci so jo nominirali, ker so jo imeli za največjo konkurenco, to naj bi veljalo predvsem za Nevena Ciganovića. Gledalci so se odločili, da hišo zapusti ravno Salome, čeprav je bila na veliko hrvaških spletnih forumih favoritka za zmago.
BB letos mi je tok bedn..
Vedn sm si govorila, da nebom gledala teh bednih realiti šovov, pa sm jih na koncu vedno..
Letos sm si pa pol priznala, evo je** ga bom gledala, pa sm gledala prvih pet minut učeri in nehala..
Vse kar vem je iz tle, iz foruma.. Upam, da bo ratal bl zanimivo, kaj pa jz vem..
Vedn sm si govorila, da nebom gledala teh bednih realiti šovov, pa sm jih na koncu vedno..
Letos sm si pa pol priznala, evo je** ga bom gledala, pa sm gledala prvih pet minut učeri in nehala..
Vse kar vem je iz tle, iz foruma.. Upam, da bo ratal bl zanimivo, kaj pa jz vem..
1,2,3,4 tell me that you love me more..
-
- Kofetarica
MsN napisal/-a:Meni do skrajno dolgocasni. Na netu ni nobenih novic, neprestano o tem, kdo se umiva in kdo ne, naloge so brezvezne, popolnoma nedinamicno se mi zdi. Bom pac manj pred tvjem, tudi to je dobro
podpis

Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
mah, naši se itak nimajo kej spomnt več pr tem BB-ju, kr je itak vse že videno...
ampak kar se mi zdi najbolj neumno je, da naši dobesedno silijo, da bi biu BB pokvarjen, pa da bi blo ful golote, pa sexa in tako...ampak drgje to pride samo do sebe...če je folk zaprt in pač ni za akcijo nimaš kej...
zdej pa je res jajbolj zanimivo to kdo se umiva pa kako se umiva:))))
aja, to se pa strinjam, da je folk vedno iz enih in istih krajev..mislim če so primorci so garant z obale...drugi deli primorske ne obstajajo
ampak kar se mi zdi najbolj neumno je, da naši dobesedno silijo, da bi biu BB pokvarjen, pa da bi blo ful golote, pa sexa in tako...ampak drgje to pride samo do sebe...če je folk zaprt in pač ni za akcijo nimaš kej...
zdej pa je res jajbolj zanimivo to kdo se umiva pa kako se umiva:))))
aja, to se pa strinjam, da je folk vedno iz enih in istih krajev..mislim če so primorci so garant z obale...drugi deli primorske ne obstajajo

meni trnutno ni noben neki ful antipatičen...eni so kr zanimivi, se bo že pokazalo...
zdej lih gledam bb k je na tv pa mogoče mi počasi postaja čudna Tamara newem pustimo se presenetit.
je pa res, da zdej ne moremo govorit kdo je super kdo katastrofa, ker se je show komi začel in nas čaka še ful dogodivščin..in se bo pokazalo kdo je ql in kdo ne.
res me zanima koga bo marko zbral za luksuz..kr pomoje bo on zibral.
ni pa mi jasno to..kaj njemu je ime željko?? what?? ma kašne, zdj se bomo še preimenovali če pridmo v nek show..halloo????!!!ok lahk ma kašn razlog..sam vseeno..je prevečč
glede sončnih očal..to tui mene moti da jih majo gor v hiši kjer že tko al tko ni svetlobe (normalne)!
zdej lih gledam bb k je na tv pa mogoče mi počasi postaja čudna Tamara newem pustimo se presenetit.
je pa res, da zdej ne moremo govorit kdo je super kdo katastrofa, ker se je show komi začel in nas čaka še ful dogodivščin..in se bo pokazalo kdo je ql in kdo ne.
res me zanima koga bo marko zbral za luksuz..kr pomoje bo on zibral.
ni pa mi jasno to..kaj njemu je ime željko?? what?? ma kašne, zdj se bomo še preimenovali če pridmo v nek show..halloo????!!!ok lahk ma kašn razlog..sam vseeno..je prevečč
glede sončnih očal..to tui mene moti da jih majo gor v hiši kjer že tko al tko ni svetlobe (normalne)!
star7 napisal/-a:meni trnutno ni noben neki ful antipatičen...eni so kr zanimivi, se bo že pokazalo...
se strinjam. ne vem kaj se dogaja z tamaro. upam, da je le menstruacija.

drugače pa tudi jaz še nimam favoritov, ker se bodo pravi obrazi pokazali šele čez čas...
dejan mi je šel včeraj ful na živce.

tjaša se obnaša kot ena smrklja. blati svojo sestro in razlaga kakšna je doma. mislim, določene stvari pa ja lahko obdrži zase. ni treba prati umazanega perila pred vso slovenijo.

pravi obrazi se že kažejo oz. tamara ga kaže.
kr neki se je mal sporekla z sebastjanom, pa ji je dada rekla da naj se umiri in naj se ne dere, pa se je kr neki nazaj pizdila, da naj jo pusti pr miru pa se bo umirila
drgač mi pa dada ratuje bl ušeč kokr mi je bla prve dni.
pa marko se je mal spremenu (ne vem a je to igra al se je res ampak ok) se bl udeležuje pogovorov pa tušeranja, pohvalno, čeprou se mu vid, da se ne zna sploh stušerat ampak se vsaj trud.
kr neki se je mal sporekla z sebastjanom, pa ji je dada rekla da naj se umiri in naj se ne dere, pa se je kr neki nazaj pizdila, da naj jo pusti pr miru pa se bo umirila

drgač mi pa dada ratuje bl ušeč kokr mi je bla prve dni.
pa marko se je mal spremenu (ne vem a je to igra al se je res ampak ok) se bl udeležuje pogovorov pa tušeranja, pohvalno, čeprou se mu vid, da se ne zna sploh stušerat ampak se vsaj trud.