Big Brother 2008

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Odgovori
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

Meni do skrajno dolgocasni. Na netu ni nobenih novic, neprestano o tem, kdo se umiva in kdo ne, naloge so brezvezne, popolnoma nedinamicno se mi zdi. Bom pac manj pred tvjem, tudi to je dobro :D
Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: na lepem
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ela85 »

Ancica napisal/-a:
ela85 napisal/-a: pa tudi prekmurcev in prlekov ni... glede na to, da so bili do sedaj že 4 resničnostni šovi, petega gledamo trenutno, bi lahko bil kdo iz SV Slovenije :?

Ja seveda jih ni bilo, ker potem bi poptv mogu še enega prevajalca plačat :) HEC

:rofl: :rofl: se smejem, čeprav na svoj račun. po moje je tak, da se jih verjetno niti ne prijavi veliko. :gruebel:
Snow flake
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: okolica Ljubljane

Neprebrana objava Napisal/-a Snow flake »

moi T napisal/-a:Na Rtl se je lih začel Celebrity BB in notr je tudi Salome :eek: :D.

In prva izpadla

Ampak tole mi pa ne gre v račun
Sostanovalci so jo nominirali, ker so jo imeli za največjo konkurenco, to naj bi veljalo predvsem za Nevena Ciganovića. Gledalci so se odločili, da hišo zapusti ravno Salome, čeprav je bila na veliko hrvaških spletnih forumih favoritka za zmago.
Veljala je za največjo konkurenco, ok, jo nominirajo, ampak zakaj jo pa gledalci potem izločijo, če je bila favoritka? sicer res, da glasujejo vsi, ne le tisti v pogovorih na forumnih, tud to je res, a ne. No ja, hitr je zapustila hišo ...
Flammable
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Flammable »

BB letos mi je tok bedn..
Vedn sm si govorila, da nebom gledala teh bednih realiti šovov, pa sm jih na koncu vedno..
Letos sm si pa pol priznala, evo je** ga bom gledala, pa sm gledala prvih pet minut učeri in nehala..

Vse kar vem je iz tle, iz foruma.. Upam, da bo ratal bl zanimivo, kaj pa jz vem..
1,2,3,4 tell me that you love me more..
*SweetGirl*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *SweetGirl* »

MsN napisal/-a:Meni do skrajno dolgocasni. Na netu ni nobenih novic, neprestano o tem, kdo se umiva in kdo ne, naloge so brezvezne, popolnoma nedinamicno se mi zdi. Bom pac manj pred tvjem, tudi to je dobro :D

podpis :roll: mislim sej ne, da sem imela kaksna pricakovanja, da ga bom gledala, ampak vsaj ce sem pred tv in ni nic drugega, da je vsaj to zanimivo kolk tolk...
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
pety87
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a pety87 »

mah, naši se itak nimajo kej spomnt več pr tem BB-ju, kr je itak vse že videno...
ampak kar se mi zdi najbolj neumno je, da naši dobesedno silijo, da bi biu BB pokvarjen, pa da bi blo ful golote, pa sexa in tako...ampak drgje to pride samo do sebe...če je folk zaprt in pač ni za akcijo nimaš kej...

zdej pa je res jajbolj zanimivo to kdo se umiva pa kako se umiva:))))

aja, to se pa strinjam, da je folk vedno iz enih in istih krajev..mislim če so primorci so garant z obale...drugi deli primorske ne obstajajo :?
Uporabniški avatar
star7
Debatorica
Debatorica
Kraj: tam, kjer so zvezde

Neprebrana objava Napisal/-a star7 »

meni trnutno ni noben neki ful antipatičen...eni so kr zanimivi, se bo že pokazalo...
zdej lih gledam bb k je na tv pa mogoče mi počasi postaja čudna Tamara newem pustimo se presenetit.
je pa res, da zdej ne moremo govorit kdo je super kdo katastrofa, ker se je show komi začel in nas čaka še ful dogodivščin..in se bo pokazalo kdo je ql in kdo ne.
res me zanima koga bo marko zbral za luksuz..kr pomoje bo on zibral.
ni pa mi jasno to..kaj njemu je ime željko?? what?? ma kašne, zdj se bomo še preimenovali če pridmo v nek show..halloo????!!!ok lahk ma kašn razlog..sam vseeno..je prevečč
glede sončnih očal..to tui mene moti da jih majo gor v hiši kjer že tko al tko ni svetlobe (normalne)!
Lastovica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Lastovica »

Mi lahko kdo pove zakaj si noben po scanju ne umije rok? :gruebel: Prasci.
Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kontakt:

star7 napisal/-a:meni trnutno ni noben neki ful antipatičen...eni so kr zanimivi, se bo že pokazalo...
zdej lih gledam bb k je na tv pa mogoče mi počasi postaja čudna Tamara newem pustimo se presenetit.
je pa res, da zdej ne moremo govorit kdo je super kdo katastrofa, ker se je show komi začel in nas čaka še ful dogodivščin..in se bo pokazalo kdo je ql in kdo ne.

se strinjam. ne vem kaj se dogaja z tamaro. upam, da je le menstruacija. :D

drugače pa tudi jaz še nimam favoritov, ker se bodo pravi obrazi pokazali šele čez čas...

dejan mi je šel včeraj ful na živce. :roll: on je že naprej vedel, da ne bodo uspeli zlikati vsega papirja... toliko, da jim je zniževal motivacijo. :roll: do tega pa pride, če nisi vajen delati.

tjaša se obnaša kot ena smrklja. blati svojo sestro in razlaga kakšna je doma. mislim, določene stvari pa ja lahko obdrži zase. ni treba prati umazanega perila pred vso slovenijo. :roll: bomo videli kaj bo iz vsega skupaj...
Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kontakt:

... pardon, dvojni post :oops:
Uporabniški avatar
*zeljka*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a *zeljka* »

pravi obrazi se že kažejo oz. tamara ga kaže.
kr neki se je mal sporekla z sebastjanom, pa ji je dada rekla da naj se umiri in naj se ne dere, pa se je kr neki nazaj pizdila, da naj jo pusti pr miru pa se bo umirila :roll:

drgač mi pa dada ratuje bl ušeč kokr mi je bla prve dni.
pa marko se je mal spremenu (ne vem a je to igra al se je res ampak ok) se bl udeležuje pogovorov pa tušeranja, pohvalno, čeprou se mu vid, da se ne zna sploh stušerat ampak se vsaj trud.
Uporabniški avatar
Jaqueline
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Jaqueline »

Kar je to zdej blo na BB, je blo skrajn dolgočasn. Upam da postane mal bol zanimiv.
anahirbd
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: štajerska
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a anahirbd »

men postaja Tamara ful antipatična.

In tut ko sm brala na BB forumu ni niti enmu všeč ampak jo vsi samo kritizirajo.
In s kom naj bi se zdej zapletla? baje da sta se z dejanom učeri zvečer neki božala...

Men je dejan tok luštn, ona pa niti najmanj :D
Smetka_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Smetka_ »

Ma tarama je fuknena.
Sam da bo menstra šla bajbaj bo že po dejanu skakala.Sej bi že zdaj,pa ostajata pri božanju....
božata se že 3 dni. in itak vsi vedo zakaj se gre....
ma njena sestra se mi komad smili.Pa všeč mi je 10× bolj.
Uporabniški avatar
Jaqueline
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Jaqueline »

Nobena od žensk notr mi ni ravn simpatična, med tem ko so fantje kr ql.
Oni plešasti se mi zdi da ma ql karakter.
Odgovori