Kaj pomeni, če mi nekdo reče, da sem p***a?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Sonce

Neprebrana objava Napisal/-a ryu10kyu »

Jaz pa ne vem če sem kdaj klical ženske p***a...pa tudi v družbi jim nismo tako rekli.
Jaz sem navajen da če ima frend punco...ga vprašam kje imaš pa ženo?Ali pa kako kaj žena?...čeprav nista poročena...to pomeni da na žensko gledaš resno in se pač tako reče...pa valjda tudi malo zajebancije...da ga pobezaš :D
Morda ker smo že starejši pa potem pridejo na vrsto taki izrazi ali kaj jaz vem :)
Če pa mi njena dejanja niso všeč..pa jo poimenujem lahkoživka...mi je bad reči ona je kurba ali ne vem kakšne izraze...morda če sem ful jezen na kero, da se mi že gravža...da rečem mah daj ona je drolja...bedna pač...pusti jo na miru in pojdi svojo pot...
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Uporabniški avatar
Sessa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Maribor
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Sessa »

men tud ni vsec samo ocitno se bo tak zdaj govorilo..
kristus-kaj nas se caka :lol:
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Sonce

Neprebrana objava Napisal/-a ryu10kyu »

Wuuuu..lej k so me kar cenzurirali...p***a...k***c...ne moreš verjeti...prvič sem očitno zaklel ...oziroma da nisem sam cenzuriral :lach:
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Anelise
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Anelise »

dve mozne situacije
*punca,ki je moja prjatlca/sorodnica in vem,da se heca,me lahk vsake tolko poimenuje kot hoce,ker vem,da je zajebancija...recimo:moja najfrendica mi pravi psica,jst njej prasica-ker sma po kitajskem horoskopu pes oz.divji prasic in sma pac mogle v zensko obliko spremenit :D ma to je itak interna fora..
*od osebe,ki je ne poznam oz.je samo znanka,kot v primeru punce,ki je odprla temo..ce mi rece pic*a,bo od mene dubla eno po pic*i..ne,sej se hecam ;) dejstvo je,da neko spostovanje more bit.in ceprav ta oseba ne misli nic slabega,naj se zaveda,da pac tko se ne govori kar povprek.
Uporabniški avatar
ma.me
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a ma.me »

zase vem, da bi me ful zmotlo če bi mi kdo tako rekel, ker se ne štejem za take vrste človeka. pa tudi tvoj fant bi mogoče moral s tabo potegniti. če ti je ob tem nelagodno, bi se moral zate potegniti.
Maudisa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Maudisa »

Mene bi tak izraz motil.Pa naj bo od kogarkoli.Zakaj nikol frendu/fantu ne rečete ˝o prasec,kako si kaj?˝ :D Ne vem no,meni je žaljivo,pa tud če je blo mišljeno kot hec.
exdancer
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a exdancer »

Black Kitty napisal/-a:Nismo vsi iz fine Ljubljane :wink:

a ti bi se pa slučajn rada kregala... :twisted:

drgač kar se tiče tega izraza...to da je ženska stara 30 in ma otroka in še vedno tko govori....sramota :roll:
men je tud to čist mim...tko se pogovarjajo neodrasle najstnice k misljo da so carice k se tko med sabo pogovarjajo, pa kao delajo vtis na sošolce in tipe okol...
vsaka ženska k je mejčkn odrasla v svoji glavi ne bo svoje prjatlce al pa kogarkoli k ga pozna klicala p***a.
ja bejba že al pa mačka al pa kj tazga...ampak to so izrazi k ti neki pozitivnga sporočajo. ne pa p***a no :roll:
pol pa ženske zahtevamo da nas tipi spoštujejo....kako že? če se še same ne??
in ena je prov napisala k je rekla...to so paris hilton fore :roll:
Ja sam onaj što uvek uči na greškama svojim!!!
Snow flake
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: okolica Ljubljane

Neprebrana objava Napisal/-a Snow flake »

Neko spoštovanje in pozornost na to, kaj nekomu ečemo, mora bit. Nikoli pa ne vemo, koga v življenju srečamo in kakšne so komunikacijske in pogovorne navade teh ljudi, vemo pa, pri čem smo sami občutljivi in kaj nas lahko prizadane. To dekle, ki ti je tako reklo, si verjetno z ostalimi dekleti deli takšne izraze, pridejo pa res lahko verjento v njihov besednjak tudi glede na to, kje živijo oz. so živele. Meni se zdi, da to dekle v bistvu res ni slabo mislila in da je bilo mišljeno kot "kaka dobra mačkica", "fejst dekle", le da se v njenem krogu to izrazi pač z besedami "pi_ka". Ne vem no, sej lahko da se motim, ampak izrečeno v pričo tebe, sploh da te npr. na frišno spozna, mi to ne deluje kot slabonamerno, ampak tako, kot sem napisala.
Jaz rada rečem "mačka, mačkica, damica, dečva", takih u iber sočnih se raje vzdržim, nekak si jih ne morem in tudi nimam namena položiti na jezik.
Je pa zanimiv primer, kot je npr. opisala Anelise in če bi kateri drugi na podlagi kitajskega horoskopa izrekli tak pozdrav, vem, da bi tudi pozijala in se počutila užaljeno. Tudi v primeru, da bi ju kdo slišal v njunem medsebojnem izražanju, bi mu šlo čez misli nedvomno vse drugo, kot pa tisto, kar je res.
Glede fanta, verjento izhaja iz tega kroga, ti si tu na novo in so mi ti izrazi slišani drugače kot tebi, zato mislim, da res niso bili slabonamerni, saj boš videla, kako se bodo odnosi odvijali naprej. Tko da, naslednjič, ko jo boš videla, ne delaj užaljenega in jeznega izrazana obrazu, ampak takšnega, kakršnega dela tvoj karakter, tko da se ne sekirat zaradi njega.
V kolikor bo ona opazila v vanjinem nadaljnem kontaktu, da ti to ne odgovarja, bo sprva mislila, da si preobčutljiva, ampak se bo potem navadila, da je treba včasih mal zadržat besede in jih nadomestit pač z drugimi.
Uporabniški avatar
_sanja_*
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Celje

Neprebrana objava Napisal/-a _sanja_* »

exdancer napisal/-a:drgač kar se tiče tega izraza...to da je ženska stara 30 in ma otroka in še vedno tko govori....sramota :roll:
men je tud to čist mim...tko se pogovarjajo neodrasle najstnice k misljo da so carice k se tko med sabo pogovarjajo, pa kao delajo vtis na sošolce in tipe okol...
vsaka ženska k je mejčkn odrasla v svoji glavi ne bo svoje prjatlce al pa kogarkoli k ga pozna klicala p***a.
ja bejba že al pa mačka al pa kj tazga...ampak to so izrazi k ti neki pozitivnga sporočajo. ne pa p***a no :roll:

Se podpišem pod tole.Glede najstnic se strinjam... Pač v teh letih marsikatera misli, da je oh in sploh najboljša in se mečejo vn s takim izrazim. Ženska pri njenih letih bi se pa lahk mal lepše obnašala. In njen otrok bo potem vse ženske klicu PI*KA? :?: Sploh če je fantek ga je treba naučit spoštovanja do žensk, kar pa dvomim, da bo mel.
Mi se tud nismo nikol tak klicale in tud ne bi sprejela. Bejba, lepotička,... to že, ampak to je mišljeno pozitivno.
Sm pa bla zadnjič pr frizerju in je mojo frizerko prišla ena kolegica pozdravit in sta ena drugo v 5 minutih najmanj 10x poklicali prasi*a... :rolleyes:
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a iluzija »

Uf, sploh nisem vedela, da je bejba že toliko stara... Mja no to je pa sploh drugače... Bi bila lahko malo bolj zrela oseba, ja.
Ashlee.
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: In his song.

Neprebrana objava Napisal/-a Ashlee. »

js poznam eno, ki vsako ko jo pozna pozdravi o p***a al pa kak si kaj kurba :roll: sam smo se zdaj že navadle na to, tak da nas niti ne moti več, je pa smešno ko kdo to čuje pa neve da je pač hec.
drugač pa tud sama rečem kakmu kolegu ka je ti kmet (sam ni mišleno kot slabo) :razz:
So give me your forever.
Uporabniški avatar
Kaychee
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Kaychee »

Jest bi ji prvič k bi mi kej tacga rekla neki nazaj zabila. Ker če je ona prasica al pa p***a pa ne vem kaj, je to njen problem in naj pol ne stresa tega na druge.

To je men ista fora k vikanje - dokler ti človek (starejša oseba, vredna spoštovanja oz neznanec) ne dovoli, da ga tikaš, pol nimaš kej pipat.
Uporabniški avatar
jessyca
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a jessyca »

Men se pa to ne zdi nč tazga. Še moja mt, k je stara 50 svoji kolegici iz zajebancije reče: Kje si p***a :rofl: :D
~poskrbi, da dobiš tisto, kar imaš rad, drugače boš prisiljen imeti rad tisto, kar boš dobil~
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let

Neprebrana objava Napisal/-a sanjaanja »

SSarchy napisal/-a::eek: Men bi blo čist mimo, da bi mi ženska rekla kej zgori navedenga.. Še bolj bi me pa pogrelo, če bi mi fant reku, da je to potrditev za nek friendship. WTF??

Meni isto. Od neke normalne punce tega ne bi pričakovala.
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let

Neprebrana objava Napisal/-a sanjaanja »

_sanja_* napisal/-a:
exdancer napisal/-a:drgač kar se tiče tega izraza...to da je ženska stara 30 in ma otroka in še vedno tko govori....sramota :roll:

Se podpišem pod tole.Glede najstnic se strinjam... Pač v teh letih marsikatera misli, da je oh in sploh najboljša in se mečejo vn s takim izrazim. Ženska pri njenih letih bi se pa lahk mal lepše obnašala. In njen otrok bo potem vse ženske klicu PI*KA? :?: Sploh če je fantek ga je treba naučit spoštovanja do žensk, kar pa dvomim, da bo mel.
Mi se tud nismo nikol tak klicale in tud ne bi sprejela. Bejba, lepotička,... to že, ampak to je mišljeno pozitivno.
Sm pa bla zadnjič pr frizerju in je mojo frizerko prišla ena kolegica pozdravit in sta ena drugo v 5 minutih najmanj 10x poklicali prasi*a... :rolleyes:

Imata prav.
Se pa vprašam, če je oseba s takšnim izražanjem sploh primerna za vzgojo otroka. :eek:
Odgovori