Ag se zapira!
Jochie napisal/-a:kamis napisal/-a:ok dobr jst sam povem kar slišm.
brez zamere...ampak...če boš dobila informacijo, da je na cosmoforumu uporabnik, ki je visok 2,80m...boš tudi povedala, kar si slišala, ali boš prej razmislila, kakšna višina je to za človeka, če sploh obstaja tako visok človek, itd, itd?
samo dobronameren nasvet...![]()
konec OT
OT:to sem povedala zato,ker mi je to povedala oseba ki se je pogovarjala z lastnikom ambasade.Tako da... Konc OT
Ampak sam tko nismo usi zadetki k Hodmo u AG.Tko da ne žalt.A mislš da alkohol te pa ne zadane?A če se ga pa na metelkovi mrtvo napiješ je pa kj drgač kukr če uzameš en bonbonček?Men se ne zdi,oboje škoduje telesu,pa oboje te lahko privede do zasvojenosti.Čeprov za alkohol mau manj rabš.Ja zdj men so tko rekl,lohk da je 7miljonov.Kukrkol pač AG je prodana.
kamis, do zde sem se v skorajda vseh postih strinjala s tabo, ampak v tem se pa ne morem.Med bonboni in alkoholom je velika razlika!Verjetno ne rabim vsega razlagat zakaj je tako, ampak ne moreš pa tega primerjat.In taka kemija k je v bonbonu zmešana je lahko kaj hitro usodna za človeka, sam qrc ker še vedno marsikdo tega ne dojame.
In nihče ni reku da ste vsi, zadetki, ampak za tiste ki pač so, teh je pa velika večina!in ne rabte govort da to ni res, ker vsi dobro vemo kaj je res.pa ne sam za ambasado, tud za vse ostale partije.neštetokrat sem bla v štirki, pa v subsubu ko je še stal, pa v funu na partiju pa verjetno še kje in vidla sem več kot dovolj.
sm mela eno kolegico ki je bla na stem.amabsada, bonbončki, vsi ostali partiji-nč ni zamudila, vse je mogla probat.In ko je na Eurori v Novi Gorici zraven sebe videla umirat mlado dekle zarad droge, se nkol več ni pritaknila niti ene droge več.
tolk o tem.Zarad mene se lohk delate pametni ko je to hudo, kok je to dober, da s tem ni nč narobe, tralalala...Ampak po toči zvonit bo prepozno!če e drugega kemijska droga pusti v glavi eno luknjo
lahko se delate pameti pri šoli, pri ocena, pri znanjiu in pri delu, ampak z drogo pa žal nihče ki jo konzumira ne zgleda ne pameten, ne đek, ne odrasel ne nič.Kvečjemu otročji, ker ne zna razmišljat z glavo kaj ej prav in kaj ne.in seveda je enakos tistimi ki prekomerno stalno pijejo alkohol.Ampak tukej je razlika.
In nihče ni reku da ste vsi, zadetki, ampak za tiste ki pač so, teh je pa velika večina!in ne rabte govort da to ni res, ker vsi dobro vemo kaj je res.pa ne sam za ambasado, tud za vse ostale partije.neštetokrat sem bla v štirki, pa v subsubu ko je še stal, pa v funu na partiju pa verjetno še kje in vidla sem več kot dovolj.
sm mela eno kolegico ki je bla na stem.amabsada, bonbončki, vsi ostali partiji-nč ni zamudila, vse je mogla probat.In ko je na Eurori v Novi Gorici zraven sebe videla umirat mlado dekle zarad droge, se nkol več ni pritaknila niti ene droge več.
tolk o tem.Zarad mene se lohk delate pametni ko je to hudo, kok je to dober, da s tem ni nč narobe, tralalala...Ampak po toči zvonit bo prepozno!če e drugega kemijska droga pusti v glavi eno luknjo

lahko se delate pameti pri šoli, pri ocena, pri znanjiu in pri delu, ampak z drogo pa žal nihče ki jo konzumira ne zgleda ne pameten, ne đek, ne odrasel ne nič.Kvečjemu otročji, ker ne zna razmišljat z glavo kaj ej prav in kaj ne.in seveda je enakos tistimi ki prekomerno stalno pijejo alkohol.Ampak tukej je razlika.
Problem je ker mladi ne vedo da to niso bombončki...geslo mladosti se glasi...no limits...samo enkrat se živi!
Poznam ogromno ljudi ki so tako delovali...zdaj bodo pa do konca življenja živeli z posledicami...zaradi parih let žuranja in jemanja si ga na izi...to me moti.
Odrasla oseba naj bi vedela v kaj se spušča...en 15-17 letnik pa ne!Še ni razvita osebnost in se mu sigurno pozna v prihodnosti...koliko ljudi poznam ki jim je droga sprala možgane! In to vsak, ki malo pozna to sceno ve...sploh pa je tega ogromno okoli nas...oziroma čedalje več...kako lahko nekdo prodaja in nateguje mladino samo zato da si kupi "kao" hud avto...ki bo itak izgubil na vrednosti v parih letih...ljudje pa zaradi tega da je on "kao" car zafrknejo svoje življenje za venomer...
Kar se mene tiče sem degustiral v mejah normale in ugotovil da ima več škode kot koristi...zato pravim ne hvala...in sem zelo proti in odsvetujem jemanje le te
No pa da ne bom off topic...sem kar malo žalosten ker se gavioli zapira...se mi zdi da je vseeno prenesla za sabo veliko žurov...in včasih je bila to diskoteka, da ko si noter prišel si rekel hudo...zdaj pa je za moje pojme samo še razvalina, ki se jo ohranja v taki meri, da se da za silo partije organizirati.Njen čas je očitno potekel..ampak saj prihajajo novi placi...ampak gavioli je bila res super lokacija za iti na party potem pa na after in podaljšati vikend... RIP Ambasada...
Poznam ogromno ljudi ki so tako delovali...zdaj bodo pa do konca življenja živeli z posledicami...zaradi parih let žuranja in jemanja si ga na izi...to me moti.
Odrasla oseba naj bi vedela v kaj se spušča...en 15-17 letnik pa ne!Še ni razvita osebnost in se mu sigurno pozna v prihodnosti...koliko ljudi poznam ki jim je droga sprala možgane! In to vsak, ki malo pozna to sceno ve...sploh pa je tega ogromno okoli nas...oziroma čedalje več...kako lahko nekdo prodaja in nateguje mladino samo zato da si kupi "kao" hud avto...ki bo itak izgubil na vrednosti v parih letih...ljudje pa zaradi tega da je on "kao" car zafrknejo svoje življenje za venomer...
Kar se mene tiče sem degustiral v mejah normale in ugotovil da ima več škode kot koristi...zato pravim ne hvala...in sem zelo proti in odsvetujem jemanje le te

No pa da ne bom off topic...sem kar malo žalosten ker se gavioli zapira...se mi zdi da je vseeno prenesla za sabo veliko žurov...in včasih je bila to diskoteka, da ko si noter prišel si rekel hudo...zdaj pa je za moje pojme samo še razvalina, ki se jo ohranja v taki meri, da se da za silo partije organizirati.Njen čas je očitno potekel..ampak saj prihajajo novi placi...ampak gavioli je bila res super lokacija za iti na party potem pa na after in podaljšati vikend... RIP Ambasada...
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Ja sej vem da alkohola pa bonbončkov ne morm primerjat noo
Sam k so me določeni komentarji took napsiheral da sm mogla neki bleknt vn.Sem mela bivšiga k je biu schranzer in valda je hodu na partye pa i sveto zatrdil da on pa nikol ne uzame nč.Ja seveda ja,jst sm se pa tok sekerala zarad njega da konc.Vem da so bonbončki največja kemija kar jih obstaja,sploh da nebi o speedu.Tko da tud jst k grem na party spijem pou litra zmenga c.c.-ja s kokakolo,pa sm do sedmih zjutri najbolše vole kar sm jih lohk.Kaj si pa o poprsu mislte?Mislm da se tko napiše.
Ja kar se tiče pa AG je pa res škoda da se zapera,ostala nam bo itak sam cvetličarna
,fun factory je pa sploh še bl tema od diskača.Čeprov se govori da bojo kao u trstu zgradil eno diskoteko na takem nivoju k je AG.

Ja kar se tiče pa AG je pa res škoda da se zapera,ostala nam bo itak sam cvetličarna

ryu10kyu napisal/-a:se mi zdi da je vseeno prenesla za sabo veliko žurov...in včasih je bila to diskoteka, da ko si noter prišel si rekel hudo...zdaj pa je za moje pojme samo še razvalina, ki se jo ohranja v taki meri, da se da za silo partije organizirati.Njen čas je očitno potekel..ampak saj prihajajo novi placi...ampak gavioli je bila res super lokacija za iti na party potem pa na after in podaljšati vikend... RIP Ambasada...
S tem se ful strinjam. Jaz kot veteran tuki, sem bla prvič v Ambasadi točno 10 let nazaj. Takrat je blo čist drugače - kot prvo, partiji so bli vsak teden čez vikend. Drugo - folk - lahko bi rekla, da je bla neka "skupnost" ljudi, ki so tja res hodili zarad glasbe. Bilo je ogrooooomnooooo "maškar", ker takrat nekako se je začela ta subkultura pri nas (takrat še subkultura), ampak je bilo prijetno. Sploh ne znam opisat, ampak že vzdušje je bilo prijetno, prijateljsko, dobro si se počutil itd... Pa upam si trdit, da ni bilo takrat pol tolk drog kot sedaj.
Kaj pa danes??? Vsi hodijo tja, največ z namenom, da se ga zadrogirajo. Sej se grdo sliš, ampak tko je. Jaz sem veliko hodila na partije ker mi je všeč glasba. Kaj pa zdej? Komaj kam grem, ker so povsod eni nakokirani čefurji, ki težijo in se tepejo sto na uro, bog ne daj da ostanem do jutra in gledam zombije pri dnevni svetlobi ker se mi obrača.
Žalostno, da se je ta subkultura prelevila v mainstram in enostavno razvrednotila glasbo in partije do te mere, da so samo še sinonim za droge. Ampak žal upravičeno.
uf, sej mislm da se noben ne obremenjuje z njimi.popolnoma njihova stvar je kaj počnejo s svojim lajfom in kakšno kemijo si šopajo v telo.mene ne moti, jst s tem ne bom nič oškodovana.moti me pa, da potem taki ki kej konzumirajo takoj začnejo, da oni pa že niso taki, pa da jih en razumemo, pa da to ni nič slabega, tralalla.no, tlel se pa nimam z ničemer strinjat.Če kozumiraš priznaj, da se pač drogeraš
me pa moti pogled na take, zato enostavno ne obiskujem takih lokalov, ker se mi dlake vidjo ko vidim kakršnegakoli zadrogiranca.Preveč sm vidla v lajfu in res tega videt ne morem.
in če ti taka muska ni huda, verjetno e greš na tako musko
droga pa na partijih ni iz tega razloga, tko da...

me pa moti pogled na take, zato enostavno ne obiskujem takih lokalov, ker se mi dlake vidjo ko vidim kakršnegakoli zadrogiranca.Preveč sm vidla v lajfu in res tega videt ne morem.
in če ti taka muska ni huda, verjetno e greš na tako musko

*purple* napisal/-a:uf, sej mislm da se noben ne obremenjuje z njimi.popolnoma njihova stvar je kaj počnejo s svojim lajfom in kakšno kemijo si šopajo v telo
Mene pa to izjemno moti, ko postanejo zoprni. Enkrat je malo manjkalo, da bi me en užgal, ker sem mu rekla ne. Da ne govorim o tem, kolkrat kr pridejo vsi zblojeni do mene, pa me začenjo božat po laseh... jst prsežem, da če enkrat se mi bo skegljalo pa bom enga nalomila. Je pa pač tko, da je moj producent in da včasih pač greva zarad "službe" na partije.